Τετάρτη, Φεβρουαρίου 04, 2009

ΜΑΣ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟ STATE DEPARTMENT ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ...ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ

Για αυξημένη απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον Αμερικανών πολιτών και αμερικανικών συμφερόντων, κάνει λόγο το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην ιστοσελίδα του.

Το υπουργείο αναφέρεται και στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο για "ύπαρξη εσωτερικών ριζοσπαστικών οργανώσεων, που διαπράττουν βίαιες ενέργειες εναντίον ελληνικών και ξένων στόχων".

Επισημαίνεται ακόμη ότι στην Ελλάδα απεργίες και διαδηλώσεις αποτελούν συχνό φαινόμενο, ενώ υπογραμμίζεται ότι η χώρα είναι μια σταθερή δημοκρατία και οι περισσότερες από αυτές τις ενέργειες κινούνται εντός των ορίων του νόμου.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι δεν επιτρέπεται στην ελληνική αστυνομία να εισέρχεται στους χώρους των δημόσιων πανεπιστημίων, με αποτέλεσμα κάποιοι να εκμεταλλεύονται την κατάσταση και να διαπράττουν εγκληματικές πράξεις στους χώρους αυτούς.

Με αλλα λογια το μηνυμα που στελνει προς την Ελληνικη Κυβερνηση ειναι η αμεση καταργηση του πανεπιστημιακου ασυλου,με το προσχημα παντα της προστασιας και ασφαλειας της ανθρωπινης ζωης...
Βγαλτε τα συμπερασματα σας και δειτε προσεκτικα τς επομενες κινησεις της κυβερνησης πανω στο θεμα του ασυλου...

ΠΡΕΖΑ TV
4-2-2009

11 σχόλια:

lagarto είπε...

αντί να ξεκινησούν από το βουλευτικό άσυλο μιλάνε για το πανεπιστημιακό!

Ανώνυμος είπε...

Καλά μας λένε ... το άσυλο στην Ελλάδα είναι μια μαλακία και μισή! Βολεύει μόνο τους πρεζάκηδες, τα τσογλάνια και τους αναρχικούς που θέλουν να κλέβουν , να σπάνε , να ρουφάνε κόκα στα πανεπιστήμια και να κρύβονται μέσα σε αυτά όταν κάνουν μαλακίες έξω από αυτά .... ΑΡΑ ... καλά μας το λένε! ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ.... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και ΤΕΡΜΑ και στον παπάρα τον ΠΡΕΖΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

etsi fasistakia. peite efxaristo stous amerikanous (san to simiti). oi deksioi itan panta oi megaliteroi prodotes.

Ανώνυμος είπε...

Apo thn mia exoyn dikaio gia to panepisthmiako asylo, giati den 8a thn plhrwnoyn panta oi foithtes kai oi panepisthmiakoi me ayta poy kanoyn polloi "gnwstoi-agnwstoi"... Ka8e fora kaine kai spane kai exoyn ws krypsones ta AEI...
Apo thn allh omws....

Den kserw, einai mperdema ayto to 8ema. Prepei na syzhth8ei arketo xrono.
Kslo bradi

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ κουράδι 2.21 ... που είδες να λέμε ευχαριστώ στους Μαλάκες Αμερικάνους! Απλά , ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!!!!!
Το άσυλο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!
Ανάρχες και πρεζόνια ...ΤΕΛΟΣ... από τα πανεπιστήμια!
Αν θέλουν να σπάσουν ή να κλέψουν κάτι , ας το κάνουν στο σπίτι τους!

Ανώνυμος είπε...

Kala Preza,giati krazeis tous amerikanous? Kai egw,opws kai h syntriptikh pleiopsifia twn foithtwn, eimaste yper ths katarghshs tou asylou. Mono ta skata tou aristerou kai tou anarxikou xwrou einai kata ths katarghshs tou. Eimai foithths kai akoma aporw giati den exei katarghthei akoma. O monos logos yparkshs tou einai gia na prostateuontai ta kathikia me tis koukoules pou mpainoun mesa sto panepisthmio kai ta kanoun gyalia karfia. An exoun arxidia autoi oi typoi as vgoun eksw apo to panepisthmio gia na kanoun tis magies tous.



Giwrgos

Ανώνυμος είπε...

ektroma ton 3:40
i xrisi avgi prepei na katargithi.
to asilo einai tou laou.
ante fae kana hamburger na apovlakothis kai allo, amerikanothremene evraie.
ama thes fasismo na pas sto spiti sou.

Ανώνυμος είπε...

to asilo einai malakia...to asilo prepei na katargithei...malista!sas enoxlei ena spasmeno edrano k oxi ta omologa..sas enoxloun oi spasmenes karekles alla oxi oi mizes...sas enoxloun spasmena parathira alla oxi oi apates ton politikon...lathos asilo zitate na katargithei alla mallon sas aresei na sas pidane k meta na bgazete to axti sas opou mporeite...ksipniste zoa!sas gamane k lete k euxaristo!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 2:17 ΤΙ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΠΑΜΠΟΥΝΟΥΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ !!!
ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ !

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα ρε ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ειναι το ασυλο ή το δικαιωμα που απεκτησαν οι αμερικανοι να επεμβαινουν σε εσωτερικα θεματα και να δινουν συμβουλες ή μαλλον ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ?

Και μεις αντι να τους στειλουμε στο διαολο θα τους πουμε και ευχαριστω που μας ανοιξανε τα ματια για την κατασταση που επικρατει στη χωρα μας?

ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

Unknown είπε...

προς 2¨17 και 5:35 Το ασυλο ειναι ΑΚΑΔΙΜΑΪΚΟ και μονο. Δεν ειναι σε χωρο, ειναι ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Αφορα την ΑΚΑΔΙΜΑΪΚΗ ελευθερια και οχι το να κανεις οτι θελεις. Οι Αμερικανοι απλα καταγραφουν αυτα που διαπιστωνουν καθε χρονο και για καθε χωρα, οχι μονο την Ελλαδα. Επομενως ΚΑΘΟΛΟΥ δε με νοιαζει η αποψη τους, ασε που πιστευω οτι με την προβοκατορικη αυτη αναφορα τους και γνωριζοντας τον αντιαμερικανισμο στην Ελλαδα, επιθυμουν το εντελως αντιθετο σε σχεση με την καταργηση του ασυλου! Τελος συμφωνω με τις διωξεις των βουλευτων αλλα στην Ελλαδα δε μπορουμε να λεμε παντα " ή το ενα ή το αλλο!" Μπορει να ειναι και το ενα και το αλλο! ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ?