Κυριακή, Φεβρουαρίου 22, 2009

ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ...ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ THN ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟ 2006,ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ..


Κυριακη 4 Ιουλιου 2006
Κυριακη 22 Φεβρουαριου 2009

Μια ημερα πριν την απολογια τους για την πρωτη τους αποδραση με ελικοπτερο απο τις φυλακες Κορυδαλλου...ανοιγουν ξανα τα φτερα τους για νεες περιπετειες...

ΠΡΕΖΑ TV
22-2-2009

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poyse preza gia emas poy xeroyme krata dio lexis sexta opla ta apotelesmata se liges meres

Ανώνυμος είπε...

Ήρωα τον έκανες τον παλιομαλάκα τον φυλακόβιο γαμημένε πρεζάκια !!! Στην ουσία βγάζεις τα καταπιεσμένα σου πούστικα κόμπλεξ γιατί δεν έγινες ποτέ σου άντρας και τον έχεις ως ίνδαλμα τον πούστη τον κοτοκλέφτη! Τώρα το μόνο που θες είναι να έρθει και να σε γαμήσει από τον κώλο. Παλιογαμημένε καργιόλη πρεζάκια!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ήρωα παλαιοκώστα. Αντε και στην ελευθερία του Νικολάκη μας. Γιατι ρε μαλάκα ΤΗΕΟ τι έκανε σκωτοσε κανένα? Απο τα αποβράζματα τους εφοπληστές τα πήρε και καλά έκανε δε πείραξε κανένα κακκομοίρη όπως κάνει ο καραμαλής και οι δικοί του αυτή γιατί δε πάνε μέσα????

pane3upnos είπε...

vgazw to kapelo s'auton ton an8rwpo..ekane to prison break pragmatikotita..kai apedei3e s'olous autous pou to paizoun e3ousia oti einai ASXETOI kai ANIKANOI!!ki esu "tho" an to mono pou 3ereis na kaneis einai na vrizeis atoma..anoi3e ta matakia sou kai des oti oi idies oi katastaseis einai autes pou apodeiknuoun oti o Palaiokwstas einai THEOS..

Ανώνυμος είπε...

mhpws 8 eprepe n analabei t ypourgio dhmosias ta3hs????..as t skeftei o karamanlhs k n t pragmatopoihsei...!

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάζω τον Παλαιοκώστα και δεν είμαι ο μόνος άνθρωπος σε αυτή τη χώρα! Είναι συνηδειτοποιημένος ληστής και απαγωγέας! Μπράβο του! Αν είχα τη δυνατότητα θα του ζητούσα ένα δάνειο... δεν την έχω απλά νομίζω, πως θα με βοηθούσε ανιδιοτελώς. Να είναι καλά! ΕΓΡΑΨΕ!!! ΙΣΤΟΡΙΑ!!! Όσο αφορά τα σχόλια του tho είναι ολοφάνερο το ποιος είναι κομπλεξικός! Ο Παλαιοκώστας έχει fun club!ακόμη και η γιαγιά μου είπε: μπράβο του καλά που τους έκανε! πολύ απλά, ο Παλαιοκώστας είναι ιδιαίτερη περίπτωση!

Ανώνυμος είπε...

Tho ama exeis ta paparakia kantw k esu.
Klefths einai gia esena,gia kapoious omws einai hrwas.
Gt dn klevei gia thn parth tou,alla klevei tous karxaries tous megalous k ta dinei se ftwxous.
Katalaves malakako......

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασίλης ο Παλαιοκώστας κατάλαβε απο μικρός οτι οι τραπεζες και οι μεγαλοεπιχειρηματίες ειναι οι μεγαλύτεροι ληστές με νόμιμο τρόπο.
Ε λοιπον αποφάσισε κάποια στιγμή ο παλαιοκώστας να φέρει οσο μπορούσε σε ισοροπία τα πράγματα Τα έπαιρνε απο τους Τραπεζίτες και επιχειρηματίες και τα έδινε σε όσους ειχαν ανάγκη .Και αν μου ζητούσε άσυλο θα του το έδινα. Ειναι επαναστάτης και άτομο ξεψάρωτο και οποιος γράφει εναντίον του ειναι κομπλεξικός.
δεν σκοτωσε ανθρωπο και βοήθησε οσους του το ζήτησαν . θα μείνη στην ιστορία ποιο πολύ απο κάτι πολιτικούς που με την πολιτική έκαναν γερό κομποδεμα
Μπράβο κώστα

Ανώνυμος είπε...

Τα σέβη μου στο Βασιλάρα, άλλοι έπρεπε να ναι μέσα.

Ανώνυμος είπε...

ειναι ενας συγρονος ήρωας.πολέμαει την εξουσια -κλέβει από τους έχοντες και υπάρχουν ιστορίες οτι βοήθησε κόσμο -απόδειξη ότι κρύβεται καλά-χωρίς φίλους αληθινούς αυτό δεν γίνεται στη ρουφιανοχώρα μας-είναι ακόμη ένας γνήσιος παράνομος και δε γλύφει κώλους όπως οι περισσότεροι έλληνες-πάντα ελεύθερος βασίλη!!!!