Παρασκευή, Φεβρουαρίου 27, 2009

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...Η ΕΥΠ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔYΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ...

Συσπείρωση του ευρύτερου χώρου της Αριστεράς σημειώνεται μετά τη δολοφονική επίθεση με χειροβομβίδα στο στέκι μεταναστών του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα.

Χθες, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στα Εξάρχεια και στην πορεία μέχρι τη Βουλή που ακολούθησε μετείχαν πολλές εκατοντάδες μέλη της Αριστεράς.
Την Πέμπτη διοργανώνεται το επόμενο συλλαλητήριο κατά της «παρακρατικής τρομοκρατίας» στις 6 το απόγευμα, στα Προπύλαια.
Ανθρωποι έλεγαν ότι είχαν χρόνια να πάνε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, χθες στις 6 το απόγευμα ήρθαν στην πλατεία Εξαρχείων κι έσμιξαν με θυμωμένους νέους, φοιτητές, ενεργούς πολίτες στον τομέα των δικαιωμάτων.
«Πάμε προς νέα πιάτσα Φοντάνα;», «Γιατί επέλεξαν να χτυπήσουν πολιτικό χώρο;»,
«Γιατί μετά τη δικτατορία δεν ενοχλήθηκε ποτέ η ακροδεξιά τρομοκρατία; Το έγραψε στο βιβλίο του ο Π. Μπακογιάννης», τα αγωνιώδη ερωτήματα.
«Εκφράζουμε την ανησυχία μας ότι σ' όλη αυτή την κρίση, πολιτικές ομάδες που καλύπτονται πίσω από την ανεργία, τη φτώχεια, την ηθική και πολιτισμική αθλιότητα θα επιχειρήσουν να διαμορφώσουν ψευδείς αντιθέσεις και μικροεμφύλιους ανάμεσα σε κοινωνικές ομάδες. «Σκοτεινοί κύκλοι» θα επιχειρήσουν να στείλουν την Ακροδεξιά, που είναι ευκόλως διαχειρίσιμη, να συγκρουστεί με ακτιβιστές της Αριστεράς και των κινημάτων», έλεγαν, προσθέτοντας ότι «στέλνοντας παρακρατικούς δεν θα κάμψουν τις πολιτικές επιλογές μας».

Το παρακρατος,το οποιο λειτουργει με τις εντολες του ιδιου του κρατους και των μυστικων υπηρεσιων της Αμερικης,συνεχιζει το προβοκατορικο εργο του κανοντας κοινωνικους πειραματισμους κα δυναμητιζοντας το κλημα οποτε και αν χρειαστει για να εξυπηρετηθουν οι δικοι τους σκοτεινοι σκοποι...
Μαλιστα η ΕΥΠ,εχει πλεον το δικαιωμα να μπαινει μεσα σε πολιτικες οργανωσεις με τους δηθεν αριστεριστες που στην ουσια ειναι πρακτορες,ωστε να αποσπα στοιχεια και να πρατει επειτα αναλογα...

ΠΡΕΖΑ TV
27-2-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: