Πέμπτη, Μαρτίου 19, 2009

ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 4200EURO...

Η 74χρονη Χαρίκλεια Ανανιάδου, που είδε το περίπτερό της να γίνεται στάχτη από την καταστροφική μανία των κουκουλοφόρων στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, βρίσκεται για μια ακόμη φορά σε οικονομική απόγνωση, αφού ο Δήμος Θεσσαλονίκης την καλεί να πληρώσει χρέη ύψους 4.200 ευρώ. Πρόκειται για οφειλές που ο ίδιος ο δήμαρχος είχε δηλώσει ότι θα διαγράφονταν.

Η κ. Ανανιάδου, που εδώ και 50 χρόνια δουλεύει το περίπτερο στην οδό Εθνικής Αμύνης απέναντι από το παλαιό κτίριο της Φιλοσοφικής Σχολής, είδε τους κόπους της ζωής της να καταστρέφονται από επεισόδια που σημειώθηκαν στις 2 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα. Ωστόσο, η Πολιτεία της αρνήθηκε το επίδομα που έδωσε σε όλους τους καταστηματάρχες που υπέστησαν ζημιές στα επεισόδια που ξέσπασαν λίγες μέρες αργότερα, μετά τον φόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Τον ρόλο της Πολιτείας ανέλαβαν τα μέλη της Αναρχικής Πρωτοβουλίας από Αθήνα, Κορινθία και Αχαΐα, που κατάφεραν να συγκεντρώσουν και να της παραδώσουν 13.000 ευρώ, με τα οποία έστησε ξανά το περίπτερο. Όμως, η 74χρονη γυναίκα, που αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας, δέχτηκε ένα νέο χτύπημα, αυτή τη φορά από τον δήμο, που δεν της χάρισε τελικά τα χρέη από τα ανταποδοτικά τέλη, τα οποία ο ίδιος ο δήμαρχος είχε δεσμευτεί να διαγράψει.

«Τελεσιγραφο» στον δήμαρχο και τον νομάρχη Θεσσαλονίκης απέστειλε η Αναρχική Πρωτοβουλία από Αθήνα, Κορινθία και Αχαΐα, προκειμένου έως αύριο να διαγράψουν τα χρέη της 74χρονης εργαζόμενης, όπως είχαν δεσμευθεί. Όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, «αν δεν κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν, θα ξεκινήσουμε άλλη μια φορά οικονομική αλληλεγγύη για τα 1.199,34 ευρώ και θα τους παραδώσουμε άλλη μια φορά, όπως τους αξίζει, στην ευαισθησία και την κριτική της κοινωνίας που δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί ό,τι την ψεκάζει με χημικά απαξίας και κοροϊδίας».

ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;;;
ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ;;;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
19-3-2009

πηγη:Τα Νεα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΖΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Μπορει να το εκαψαν κατα λαθος...αλλα μαζεψαν χρηματα και το ξαναεφτιαξαν σε χρονο ρεκορ,πραγμα το οποιο δεν θα εκανε σε καμια περιπτωση η πολιτεια και οι τοπικοι φορεις.

Ανώνυμος είπε...

Μπορει και να το εκαναν επιτηδες, so what???
Μονο που φιλοτιμηθηκαν και μαζεψαν καποιο χρηματικο ποσο αλλα και το οτι ειναι διαθετιμενοι να ξαναβαλουν το χερι στη τζεπη και να δωσουν (ΑGAIN) σχεδον το 10πλασιο σε αξια σε σχεση με το αρχικο, κατι που η νομαρχια φιλε ανωνυμε αρνηθηκε να κανει...ε....τι αλλο να πει και ο ΠΡΕΖΑ TV...εξυπνο παιδι εισαι...γιατι χανεις το δασος?

Ανώνυμος είπε...

ti lete re kamenoi...epeidi i gria fesone ton dimo prepei na tis ta xarisoune?emeis pou plironoume eimaste malakes?ante noumera...