Δευτέρα, Μαρτίου 16, 2009

ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΑΝ...

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού, σύμφωνα με απόφαση συνέλευσης
που πραγματοποίησαν τη Δευτέρα.

Την Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, την ώρα που οι πρόεδροι της Ελληνικής και Κυπριακής Δημοκρατίας θα εγκαινιάζουν τη συλλογή Κυπριακών Αρχαιοτήτων του Μουσείου.
Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης, ενώ την Παρασκευή συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Πολιτισμού.

ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ.

ΠΡΕΖΑ TV
16-3-2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΡΟΜΟ!

ΑΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο σκοπός τους είναι η μονιμοποίηση. Τίποτα λιγότερο δεν τους κάνει.

dimitris είπε...

Το είχα πει . Μετά το πρώτο σχόλιο μου που εμφορούνταν από ενθουσιασμό σε προηγούμενη ανάρτηση , όταν τελικά διάβασα με προσοχή την τροπολογία (σκουπίδι) του Σαμαρά επισήμανα πως οι κινητοποιήσεις των συμβασιούχων του ΥΠΠΟ θα συνεχιστούν. Δεν ήθελα όμως να δώσω συνέχεια από σεβασμό στην υπό αναμονή συνέλευση των εργαζομένων του σωματείου μας. Θέλω να τονίσω τα εξής σημεία : Η τροπολογία Σαμαρά, αφορά 500 περίπου εργαζομένους ( στην οποία συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ), η οποία και αφορά την καταβολή των δεδουλευμένων μας αφού όμως πρώτα δηλώσουμε πως παραιτούμαστε από τις αποφάσεις ελληνικών δικαστηρίων τα οποία ορίζουν πως οι συμβάσεις μας πρέπει να μετατραπούν σε αορίστου χρόνου (γιατί αυτό μου θυμίζει τις περίφημες δηλώσεις μετανοίας που είχε ορίσει η χούντα).Το ελληνικό δημόσιο αποφάσισε να μη συμμορφωθεί με τις αποφάσεις ελληνικών δικαστηρίων. Γιατί εγώ σε αυτή την μπουρδελοαστική κοινωνία θα πρέπει να δώσω λόγο σε οποιονδήποτε νόμο του κράτους αφού αυτή η ίδια δεν τον σε σέβεται ; Ο Σαμαράς εκμεταλλευόμενος τα ΜΜΕ δήλωσε πως έλυσε τα προβλήματα των συμβασιούχων τεχνηέντως. Όμως η ρύθμιση του αφορά μικρό μέρος των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ του ΥΠΠΟ, που ούτως ή άλλως και αυτούς δεν τους εξασφαλίζει..Το βασικό αίτημα των Συμβασιούχων , δηλ. Η κατάργηση του απεχθούς μέτρου του 24μήνου δεν έγινε αποδεχτή. Οι συμβασιούχοι αποφάσισαν να μην καταθέσουν δηλώσεις μετανοίας ανστερνιζόμενοι τα δίκαια 3500 συναδέλφων τους. Θα ήθελα να καταθέσω πως οι δηλώσεις τουριστών που έδειξαν δυσαρεστημένοι με τον αποκλεισμό της Ακρόπολης(αυτούς που είδατε στα ΜΜΕ) είναι πλήρως σκηνοθετημένη από τους «δημοκράτες» ρεπόρτερ των ΜΜΕ. Οι περισσότεροι από τους τουρίστες μας ζητούσαν βιβλίο στο οποίο θα σημείωναν την συμπαράσταση τους προς τα αιτήματα μας. Μετά τον αποκλεισμό της Ακρόπολής την Πέμπτη θα στείλω στο Blog την ανάλογη ενυπόγραφη σελίδα. ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. ΠΡΕΖΑ ισχύει το σκάνδαλο εξόρυξης βωξίτη από τους Δελφούς ; γιατί δεν έχω άλλη πληροφόρηση

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ??????
ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ?????????
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν τους παίρνουν ξέρουν ότι είναι με σύμβαση. 'Ομως επίσης ξέρουν ότι, αν εκβιάσουν με "μορφές πάλης" του τύπου "Κλείνω την Ακρόπολη", ίσως να μονιμοποιηθούν.