Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2009

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΛΛΗ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...

Έκρυθμη είναι κατάσταση στη Λάρισα, μετά την καταδίκη του Βαγγέλη Πάλλη σε ποινή τριών χρόνων, για υποκίνηση εξέγερσης στις φυλακές Τρικάλων. Δεκάδες αντιεξουσιοαστές πολιόρκησαν τα δικαστήρια και συγκρούστηκαν με την Αστυνομία.

Η δίκη εξελίχθηκε σε δριμύ κατηγορώ κατά του σωφρονιστικού συστήματος, χρωματίστηκε από την συγκλονιστική απολογία του Πάλλη κι από επεισόδια στο αστυνομοκρατούμενο κέντρο της Λάρισας, μετά την απόφαση. Η καταδίκη του Πάλλη προκάλεσε την αντίδραση αναρχικών και υποστηρικτών του, που είχαν συγκεντρωθεί σε πεζόδρομο παρά το δικαστικό μέγαρο.
Φωνάζοντας συνθήματα οι συγκεντρωμένοι έσπρωξαν κάποια στιγμή έναν κάδο απορριμμάτων προς περιπολικό με συμβατικές πινακίδες, που έβγαινε απ΄το χώρο στάθμευσης των δικαστηρίων.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν με δακρυγόνα, προκειμένου να διαλύσουν τους 100 και πλέον συγκεντρωμένους. Ορισμένοι εξ αυτών κλείστηκαν στην ιατρική σχολή που βρίσκεται σε μικρή απόσταση, περίπου 200 μέτρων, ενώ ξηλώθηκαν και κάποια μάρμαρα.
Έγιναν οκτώ προσαγωγές ενώ δυο κοπέλες τραυματίστηκαν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, καθώς κι ένας αστυνομικός. Και οι τρεις νοσηλεύονται στο γενικό νοσοκομείο Λάρισας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;;;
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ,ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΔΩ.

ΠΡΕΖΑ TV
23-3-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤ

apurimac είπε...

ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝΕ ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΝ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ. Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΕΝΕΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 40Η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!