Τρίτη, Μαρτίου 24, 2009

ΙΕΡΕΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΙΕΡΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΗΛΕΙΑΣ...

ΠΟΥΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ...

Στη Βουλή έφτασαν χθες από τον ΣΥΡΙΖΑ δύο ρεπορτάζ της «Ε»: Το «ιερό» αυθαίρετο της Μητρόπολης Ηλείας στο Πελόπιο Ολυμπίας, που χτίζεται χωρίς οικοδομική άδεια, και ο προκλητικός διορισμός στην ακριβοπληρωμένη θέση διοικητή του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, του πρώην δημάρχου Βουπρασίας Σωτήρη Θανασούλα, ο οποίος με βάση την έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ εμπλέκεται στο κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων εκατοντάδων αλλοδαπών που εξαρθρώθηκε έπειτα από πολύμηνη έρευνα των αδιάφθορων.

Στην πρώτη ερώτησή του προς τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τσούκαλης, αφού επισημαίνει τη μη ύπαρξη οικοδομικής άδειας για το ίδρυμα που χτίζει η μητρόπολη Ηλείας στο Πελόπιο, ερωτά τι προτίθεται να πράξει το υπουργείο για την επιβολή του νόμου. Σημειώνεται ότι με αφορμή το ρεπορτάζ της «Ε», η διεύθυνση Πολεοδομίας Ν. Ηλείας και η Αστυνομία διέκοψαν την εκτέλεση των εργασιών στο χωρίς άδεια κτίσμα.

Στη δεύτερη ερώτησή του προς τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ρωτά αν το υπουργείο γνώριζε την εμπλοκή του νυν διοικητή του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών στο παράνομο κύκλωμα ελληνοποιήσεων αλλοδαπών, αν προτίθεται να επανεξετάσει την απόφαση τοποθέτησής του ως διοικητή και τι προτίθεται να πράξει για να διασκεδάσει τις υπόνοιες ότι πρόκειται για μια καθαρά κομματική επιλογή.

NO COMMENTS...Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ...
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΒΡΙΣΟΥΜΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
24-3-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να μιλάει για κούραση ο Κώστας Καραμανλής ,ο οποίος μέχρι την ημέρα που πρωτοβγήκε βουλευτής (1989,σε ηλικία 33 ετών ),δεν είχε δουλέψει ούτε ΕΝΑ μεροκάματο ;
Όποιος είναι κουρασμένος να πάει σπίτι του.
Όλοι οι Δημοκρατικοί πολίτες έχουμε καταλάβει ότι η Ελλάδα χρειάζεται σοβαρό σχέδιο και πρωτοβουλίες. Γιαυτό είναι ένα Δημοψήφισμα κατά της συντήρησης σε Ελλάδα και Ευρώπη οι ευρωεκλογές.
Η σημερινή κυβέρνηση είναι παραδομένη στα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε , ειδικά στον οικονομικό τομέα .
Ψέματα, ψέματα, ψέματα. Κόλαφος η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την οικονομική πολιτική της αποχωρούσας κυβέρνησης Καραμανλή.
- Πρώτον, η Ελλάδα για δεύτερη φορά σε 5 χρόνια μπαίνει σε επιτήρηση.
- Δεύτερον, η Επιτροπή επιβεβαιώνει ότι για το οικονομικό αδιέξοδο δεν φταίει η διεθνής οικονομική κρίση αλλά οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν.
- Τρίτον, «αδειάζεται» πλήρως ο κ. Καραμανλής και το επιχείρημά του για τις «έκτακτες συνθήκες».

‘’PASOK poisonous’’