Τρίτη, Μαρτίου 03, 2009

ΑΛΛΑΞΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...Ο ΠΑΥΛΟΣ ΔΟΥΜΑΣΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ;;;

Ο Παύλος Δουλάμης τοποθετήθηκε νέος διευθυντής των φυλακών Κορυδαλλού, με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Δένδια, και έπειτα από γνωμοδότηση του αρμόδιου Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Ο κ. Δουλάμης ήταν διευθυντής του Κέντρου Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Ελαιώνα Θηβών, ενώ έχει διατελέσει και μέλος του Πρωτοβάθμιου Υπηρεσιακού Συμβουλίου Καταστημάτων Κράτησης.

Δεν του έχει επιβληθεί ποτέ πειθαρχική ποινή και δεν υπάρχει εις βάρος του καμία πειθαρχική εκκρεμότητα....
(Μπραβο στο παλικαρι).

Για να δουμε λοιπον...Ο Παυλαρας,θα μας πει,ποιοι τελικα ειναι αυτοι,οι οποιοι πωλουν χρονια τωρα,ναρκωτικα μεσα στις φυλακες Κορυδαλλου,πως μπαινει μεσα το εμπορευμα,ποιοι συγκαλυπτουν το ολο κυκλωμα ή κυκλωματα,το ποιοι φυλακες τα παιρνουν για να κανουν τα στραβα ματια κτλ;;;
Για να δουμε...
Θα ειναι διευθυντης με αρχιδια...ή αρχιδια διευθυντης;;;

ΠΡΕΖΑ TV
3-3-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χωρίς να γνωρίζεις τον άνθρωπο και χαρακτήρα πως κρίνεις? Ο κύριος αυτός λοιπόν έχει καταθέσει μελέτες και άρθρα στο Δικαιοσύνης , τα οποία δεν είσακούστηκαν ποτέ... Τον άν θα τα καταφέρει δε γνωρίζω, την ηθική του υπόσταση γνωρίζω, οπότε για αναλώσιμο τον έχουν!

Ανώνυμος είπε...

Τέλειος είσαι ΠΡΕΖΑ, μπράβο σου.

Γιατί δεν το δημοσίευσες το δικό μου comment?
Τι σε πείραξε?
Αφού και εσύ με αυτούς πας,στο ίδιο σακί δεν είσαι?
Γιατί δεν πας να κάνεις μια έρευνα στις φυλακές και να μιλήσεις με μερικούς κρατουμένους, να σου πουν τι ακριβώς παίζει? Γιατί να τα μαθαίνουμε όλα χωρίς επιχειρήματα,χωρίς αποδείξεις?
Και γιατί κρίνεις αρνητικά τον Δουμάση?Τον γνώρισες?

Eντάξει, κανείς δεν ξέρει στην ουσία τι φρούτο είναι και αυτός,αλλά μπορεί να βρεί ποιοί τα βάζουν και τα διακινούν, μπορεί και όχι. Μπορεί στο τέλος να αναδειχτεί καλός άνθρωπος και να καταφέρει αυτά που δεν ήθελαν να καταφέρουν οι προηγουμενοί του.
Καλό βράδι.
Και ξέρεις κάτι? Δεν με απασχολεί αν το δημοσιεύσεις ή όχι....
Φάνηκε από το προηγούμενο τι είσαι και εσύ.

Το να στρέφεις με ωραίους και έξυπνους τρόπους την κοινωνία, εναντίον την αστυνομία και την νεολαία το είδαμε. Ένα μεγάλο μπράβο πάντως το αξίζεις από όλους μας.

ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.