Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2009

ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΥΝΕΒΑ...ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ..

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έστω και με ενδεχόμενο δόλο», τόνισε ο δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης, ο οποίος, έχοντας γνώση όλων των αποδεικτικών στοιχείων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, μίλησε για τις σημαντικότερες- κατά την επιστημονική του άποψη- παραλείψεις.

«Δεν κλήθηκε», είπε, «να καταθέσει ως μάρτυρας ούτε καν αυτός που βγήκε τρέχοντας από γειτονικό Ίντερνετ καφέ ακούγοντας τα ουρλιαχτά της. Τρία παιδιά που ήταν σε γειτονικό μπαράκι και έτρεξαν για να βοηθήσουν την Κωνσταντίνα αμέσως μετά την επίθεση, προσφέρθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους στο περιπολικό που έφθασε, αλλά οι αστυνομικοί δεν τα ήθελαν γιατί- όπως τους είπαν- δεν ήταν αυτόπτες μάρτυρες. Θα έκαναν τα ίδια αν το θύμα ήταν ο αστυνομικός Διαμαντής; Θα είχαν οργώσει την περιοχή. Θα είχαν πάρει βιολογικό υλικό από τον τόπο του συμβάντος. Στην περίπτωση της Κωνσταντίνας η Αστυνομία πήγε ύστερα από προτροπές μας στον Ευαγγελισμό για να πάρει τα ρούχα και τα πράγματά της για εξέταση».

Από την πλευρά της, η συνάδελφός του κ. Δάφνη Βαγιανού ανέδειξε την έλλειψη προσανατολισμού της έρευνας των διωκτικών αρχών. Πρόσθεσε μάλιστα πως αν και στον φάκελο που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνονται δεκάδες καταθέσεις μαρτύρων που δίνουν το στίγμα της συνδικαλιστικής δράσης της Κ. Κούνεβα, δεν έχουν αξιοποιηθεί, ενώ «αν υπήρχε πρόθεση διερεύνησης των στοιχείων σε βάθος, θα μπορούσε να είχαν ανοίξει κάποιοι δρόμοι για την ανεύρεση των ενόχων».

Τελος να σημειωσουμε πως τα υπουργεία Υγείας και Εργασίας, παρόλο που είχαν δεσμευτεί να βοηθήσουν στα νοσήλια της Κωνσταντίνας Κούνεβα, μέχρι σήμερα δεν έχουν μεριμνήσει επ’ αυτού και τα έξοδα καλύπτονται αποκλειστικά και μόνο από το κίνημα συμπαράστασης.

ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΓΡΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΙΚΟΜΕΤ....
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ...
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ,ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ.

ΠΡΕΖΑ TV
12-3-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: