Κυριακή, Μαρτίου 29, 2009

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΑΡΕΤΗ" ΕΓΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!!!!

Επιχείρηση «αρετή» της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε
στη Θεσσαλονίκη με 67 συλλήψεις σ ένα 24ωρο.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, κατά τη διάρκεια εξόρμησης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, ελέγχθηκαν 1912 άτομα και βεβαιώθηκαν 368 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα. Από το σύνολο των συλληφθέντων, οι εννέα κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ σε άλλα επτά άτομα προσήχθησαν για εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις.
Το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμέσης Δράσης, το γνωστό 100, δέχθηκε 2790 τηλεφωνικές κλήσεις από πολίτες, ενώ πληρώματα περιπολικών και πεζές περιπολίες επιλήφθηκαν σε 542 περιστατικά αστυνομικού ενδιαφέροντος.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑΣ.
Με την μαζικη κινητοποιηση τους,επιασαν τους τρομοκρατες,τους δολοφονους και τους κλεφτες που τοσο καιρο αλωνιζαν ανενοχλητοι...
Ποσα θελετε για να μας τρελανετε ρε καραγκιοζιδες;;;;
Με το να πιανετε τοξικομανεις,τι εχετε να κερδισε εκτος απο το να δικαιολογητε τις ωρες εργασιας σας στην υπηρεσια,αλλα και να γραψετε και 5 παπαριες στο βιβλιο συμβανοντον της εν λογω επιχειρησης;;;
Δηλαδη τωρα θελετε να μας πειτε πως το προβλημα της εγκληματικοτητας στη Θεσσαλονικη εχει ληθει;;;;
ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ...
ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΤΕ;;;;


ΠΡΕΖΑ TV
29-3-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ "Η ΑΡΕΤΗ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!