Παρασκευή, Μαρτίου 13, 2009

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ...ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ;;;;

Μήνυμα για φθηνότερες διακοπές των ξένων στην Ελλάδα έστειλε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Μαρκόπουλος από το Βερολίνο.

Στη συνέντευξη Τύπου που οργανώθηκε χθες από το γραφείο του ΕΟΤ, στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθεσης Τουρισμού ΙΤΒ, ο κ. Μαρκόπουλος είπε ότι όσοι έρθουν στη χώρα μας φέτος «θα βρουν την πιο φθηνή Ελλάδα που είδαν ποτέ».

«Μέχρι τώρα, δεν είχαμε βάλει στην πρώτη γραμμή την τιμή. Τώρα την έχουμε περιλάβει», είπε ο κ. Μαρκόπουλος και μίλησε για προσαρμογή των ξενοδόχων στις απαιτήσεις των καιρών, για «χειμερινές τιμές το καλοκαίρι» στην ακτοπλοΐα, για την επιδότηση των ξενοδοχοϋπαλλήλων και μειώσεις έμμεσων φόρων που επιβαρύνουν τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Μα καλα θα μας τρελανουν εντελως;;;;
Τοσες ερευνες και στατιστικες εχουν γινει το τελευταιο καιρο και παρουσιαζουν την Ελλαδα ως μια απο τις ακριβοτερες χωρες της Ευρωπης...και εμεις την ποβαλουμε ως πιο φθηνη σε τιμες απο ποτε...
Μα καλα,μας κοροϊδευουν μπροστα στα ματια μας;;;
Ειπαμε να κανουνε τα παντα για να φερουν Τουριστες,αλλα οχι να τους ταζουν λαγους με πετραχιλια,διοτι η δυσφημιση που θα μας γινει μετα στις ξενες χωρες απο τους ιδους τους Τουριστες...θα ειναι μη αναστρεψιμη...

Εκτος και αν με την ατακα "θα βρουν την πιο φθηνή Ελλάδα που είδαν ποτέ"...κανει αναφορα στην πολιτικη ζωη του τοπου...

ΠΡΕΖΑ ΤV
13-3-2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε συ πρεζα θα μας τρελάνεις εντελώς, με ποιούς είσαι με μας ή με τους ξένους? κράχτης είναι ο άνθρωπος τι θα λέει ? εσυ ξέρεις καπου που είναι φθηνά ?

ντούτσης είπε...

γιατί ρε, που την είδες την ακρίβεια? Εδώ ο γαύρος πουλιέται 10 ευρώ το κιλό. Τζάμπα πράμα

Unknown είπε...

Προς 11.12:
Τι θα πει με μας ή με τους ξένους ρε φίλε; τι ψευτοδίλημα είναι αυτό που βάζεις; είναι ψέματα ότι είμαστε φωτιά και λάυρα; ότι μας πιάνουν τον κώλο (σ΄εμάς και τους τουρίστες).
Απλές αλήθειες.
Και τι θα πει κράχτης ρε; Που είμαστε; στο Μοναστηράκι; "Έλα να ρίξεις μιά ματιά φιλαράκο!". Τι βλακείες είναι αυτές;
Ναι ξέρω ένα μέρος που είναι πιό φθηνα. Με free ξαπλώστρες, φθηνούς καφέδες γαμώ τα φαγητά και εξυπηρέτηση που μόνο πίπες δεν σου κάνουν όταν ακούσουν Έλληνας, και είναι και πιο ειλικρινείς από τα εγχώρια λαμόγια.
(Εκτός από κάτι λίγους κάφρους αντίστοιχους με τους δικούς μας)
Μόνο μην χαλαστείς σε παρακαλώ γιατί είναι αλήθεια. Απέναντι στην Τουρκία. Έχουν πάρει στα πολύ σοβαρά την υπόθεση τουρισμός οι άνθρωποι (ναι! ναι! οι μογγόλοι!) και περνάς τζαμάτα.
Ψάξε γενικά γιά εξωτερικό γενικά (γιά να μην πεις καμμία μαλακία περί τουρκόσπορου) και θα πάθεις πλάκα από το πόσο πιό πολύ σε συμφέρει να πας αλλού.

Με τις μαλακίες που μας κάναν τόσα χρόνια (χάλια υπηρεσίες, σκατά φαγητά, κοροϊδία με δωμάτια κλπ) να μείνουν μόνοι τους τώρα και να παίζουν τάβλι στον καφενέ. Άς ρίξουν τις τιμές, ας ανεβάσουν τις υπηρεσίες στα σοβαρά γιά μερικά χρόνια και μετά θα το σκεφτούμε στα σοβαρά αν θα τους ξαναπροτιμήσουμε.

Δηλαδή αν σου απαντήσω, στο ερώτημά σου, με τους ξένους κινδυνεύω να κατηγορηθώ σαν...εθνοπροδότης;

Άσε μας ρε φίλε, έχεις δωμάτια και σου έχουν μείνει αμανάτα;

ντούτσης είπε...

Όντως, αν είχαμε ρίξει το βάρος στον τουρισμό, τώρα θα γαμούσαμε και θα δέρναμε. Αλλά όλοι κοίταξαν να πάρουν μονο τις επιχορηγήσεις. Η Ελλάδα αν φρόντιζε την γεωργία και τον τουρισμό δεν θα είχαμε κανένα προβλημα. Τωρα είναι αργά. Αλλά υπάρχουν πολλά μέρη που έχουν φθηνές τιμές στην Ελλάδα. Μην κοιτάς μονο τα πολύ τουριστικά

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΟΣΑΛΑΤΑ.ΑΡΑ...ΦΤΗΝΑ ΕΙΝΑΙ