Κυριακή, Μαρτίου 29, 2009

ΑΛΗΤΕΣ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΕΙΣΕΠΡΑΤΑΝ ΠΟΣΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΕΧΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!

Σε σκάνδαλο μιας παρέας νεοδημοκρατών που κατέχουν ή κατείχαν θέσεις στις διοικήσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και στον Σύλλογο Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου εξελίχθηκε η υπόθεση της κρατικής επιχορήγησης των 10.000 ευρώ για τα καταστήματα που υπέστησαν υλικές ζημιές από τις επιθέσεις των «αγνώστων» στα γεγονότα του Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Οπως καταγγέλλεται, οι ανωτέρω αν και δεν έπαθαν καμία ζημιά έσπευσαν να δώσουν βεβαιώσεις στους εαυτούς τους και στους κολλητούς τους προκειμένου να εισπράξουν το δεκαχίλιαρο.
Μάλιστα ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών και γενικός γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Χ.Ν. έδωσε ο ίδιος βεβαιώσεις ότι δήθεν επλήγησαν δύο καταστήματα δικά του κι ένα της αδερφής του, εισπράττοντας το ποσό των 30.000 ευρώ.

Το όλο θέμα ήρθε στην επιφάνεια από τις ανοικτές καταγγελίες που έκανε ένα μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών ο Χρήστος Γκόσιος, ο οποίος διατηρεί κατάστημα με νωπά κοτόπουλα στο Καπάνι, στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης.

ΑΘΑΝΑΤΑ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ
ΚΑΘΑΡΜΑTΑ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ...

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ...

Η ΤΣΙΠΑ KAI ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ...
ΚΑΤΑΝΤΙΑ...


ΠΡΕΖΑ TV
29-3-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ...
ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ,ΟΧΙ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΟΛΑ.
ΕΥΓΕ ΠΡΕΖΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ,ΜΠΡΑΒΟ ,ΧΩΣΤΑ ΑΒΕΡΤΑ.

ΜΑΛΑΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Νεοδημοκράτες έχουν καταλάβει πως θα τους διώξει ο κόσμος και κλέβουν όπου και όπως μπορούν. 'Οποιος ψήφισε ΝΔ και δεν έχει κλέψει καθόλου, είναι μεγάλο κορόιδο. Απλά έκανε μάγκες τα λαμόγια, και βύθισε την χώρα σε χρεοκοπία. Θα τα βρει μπροστά του...