Κυριακή, Μαρτίου 22, 2009

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΕΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ...ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ..ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ;;;

Είναι κενές πάνω από το 50% των οργανικών θέσεων των γιατρών, ενώ είναι ανύπαρκτες ειδικότητες, όπως γαστρεντερολόγου, νευροχειρουργού, παθολογοανατόμου, κυτταρολόγου κ.ά.
Από τις 1.018 μόνιμες θέσεις νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού είναι καλυμμένες μόνο οι 666 και 54 με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.
Η ολοκλήρωση της β' φάσης της συνδετήριας πτέρυγας καθυστερεί πολύ, ενώ η κατασκευή της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας εξακολουθεί να είναι υπό... μελέτη.

Καθημερινά στην ογκολογική κλινική μόνο δυο γιατροί, από τους 5 που προβλέπονται, καλούνται ν' αντιμετωπίσουν περίπου 50 περιστατικά, ενώ οι κλίνες είναι μόνο 8. Ετσι αρκετοί καρκινοπαθείς υποβάλλονται, λόγω έλλειψης χώρου, σε χημειοθεραπεία ακόμα και σε γραφεία γιατρών. Μέσα σ' όλες αυτές τις συνθήκες, εκτός των άλλων, γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι, αδυνατούν ν' ανταποκριθούν στις ανάγκες των εφημεριών, δεδομένου ότι το νοσοκομείο εφημερεύει 20 ημέρες το μήνα.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ
ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ;;;

Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΚΟΜΕΙΑ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ...


ΠΡΕΖΑ TV
22-3-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το κάθαρμα ξέρετε τι κάνει;

"ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ"

ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ, ΑΛΗΤΕΣ