Παρασκευή, Μαρτίου 20, 2009

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΝΙΔΑ,ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΣΩΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ...ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ...

Εντολή στους εισαγγελείς Πρωτοδικών όλης της χώρας να ερευνήσουν εάν τελούν υπό κατάληψη κτίρια του δημοσίου, ή πανεπιστημίων έδωσε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχουν κτίρια υπό κατάληψη, ο κ. Σανιδάς ζητά να διερευνηθεί εάν στα υπό κατάληψη ακίνητα λαμβάνουν χώρα και έκνομες δραστηριότητες από τους καταληψίες, όπως πχ διακίνηση ναρκωτικών, κατοχή ή κατασκευή όπλων, καθώς και για ποιο λόγο οι υπεύθυνοι των δημοσίων κτιρίων δεν έχουν μεριμνήσει για την απομάκρυνση των καταληψιών.

"Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να επιστήσετε της προσοχή στους υπεύθυνους διαχειριστές των υπό κατάληψη ακινήτων και για τις ενδεχόμενες δικές τους ποινικές ευθύνες σε περίπτωση που δεν λάβουν τα αναγκαία μέτρα για την αποβολή των καταληψιών, η αυθαίρετη και παράνομη παραμονή των οποίων προκαλεί ζημίες στο Δημόσιο και τα νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου", καταλήγει η παραγγελία του κ. Σανιδά.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΖΕΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ.

Παντα υπηρχαν καταληψεις κτιριων...παντα υπηρχαν καποιοι οι οποιοι αντιστεκονταν στο συστημα,βρισκοντας χωρους δρασης,εκφρασης και ανταλλαγης ιδεων.
Δυστυχως,στην δηθεν δημοκρατια της Ελλαδας του 2009,ολα τα πραπανω ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ με την εντολη εισαγγελεα και το προσχημα της διακινησης ναρκωτικων.
Εαν θελετε πραγματικα να βρειτε τους εμπορους ναρκωτικων...τοτε ψαξτε αλλου...Εκει οπου πραγματικα υπαρχει εμποριο.
Οχι στα υπο καταληψη κτιρια.

ΠΡΕΖΑ TV
20-3-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.......