Τετάρτη, Μαρτίου 11, 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΗ...Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΔΩΝ...

Οι κύριοι που περιστοιχίζουν τον "πρόεδρο" του ΟΦΗ, είναι γνωστοί για τη "δράση" τους στην Κρήτη. Το νησί βοά για τους "μαυροπουκαμισάδες" που περιστοιχίζουν τον άνθρωπο του Βαρδινογιάννη.Ειναι πραγματικά απίστευτο οτι την Κυριακή 8-03-2009 στο ματς ΟΦΗ-Λεβαδειακός, 5!!!!! εισαγγελείς καθώς και εκατοντάδες αστυνομικοί, ΕΚΑΜ και ΜΑΤ ηταν σε έναν αγώνα που είχε 5000 φιλάθλους μόνο της γηπεδούχου ομάδας !!!! και περιστοίχιζαν τους μπράβους της νύχτας που περιστοίχιζαν τον διαχειριστή του Βαρδινογιάννη...

Λεπτομέρεια: η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της κρητικής ομάδας έχει ξεσηκωθεί εναντίον του εξώφθαλμα, παράνομου πολυιδιοκτησιακού καθεστώτους που έχει επιβληθεί στην ομάδα της κρήτης τα τελευταία χρόνια.

Πλήρης σύμπραξη Κράτους-Παρακράτους, δηλαδη.

απο το blog:myron4hersonissos

ΠΡΕΖΑ TV
11-3-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οκ! το blog που αναφέρεις στο τέλος του κειμένου γράφει την άποψη του .
Έσυ όμωε την ώρα που κάνεις copy-paste δεν ρίχνεις και μια ματιά για να διαπιστώσεις οτι απο τα 9 πρόσωπα σε κύκλο τα 8 (!) είναι μπάτσοι και όχι μαυροπουκαμισάδες?

Τέτοια σπαρίλα που βαριέσαι ακόμη και να ξανακοιτάξεις τις αναρτήσεις σου?

(δεν έχω κάτι εναντίον των οπαδών του ΟΦΗ που ζούνε το δράμα της ομάδας τους,αλλά με τα διάφορα παιδάκια που δεν κάνουν ορθογραφικά λάθη ΜΟΝΟ όταν κάνουν copy-paste έχω....)

Ανώνυμος είπε...

3:55 μμ

TA 2 APO TA 9 EINAI MAYROPOYKAMISADES. KAI YPARXOYN KI ALLES FOTO POY EXEI AKOMH PERISSOTEROYS GYRW TOY OPOS AYTH !!

http://4.bp.blogspot.com/_HrQRuwsflcY/SbcEld05iYI/AAAAAAAACMQ/NISDaBQhqp8/s1600-h/VATSINASLEVADIAKOS.jpg

KAI MI LES POU TO XEROUME TI EINAI AYTOI ME TA DERMATINA KAI TA MAYRA GIATI XEROUME OLOI TI EINAI !!!!