Κυριακή, Μαρτίου 22, 2009

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΡΑΤΖΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ...ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ,ΜΑΖΕΨΕΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ...


Εικονες ντροπης απο το νοσοκομειο Παιδων Αγλαϊα Κυριακου,με παιδια στοιβαγμενα σε ραντζα,καθως το νοσοκομειο,αδυνατει να τα εξυπηρετησει.
Ναι καλα διαβασατε....Μιλαμε για μικρα παιδια,τα οποια βρισκονται στους διαδρομους νοσοκομειου και περιμενουν την σειρα τους,ωστε αν βρεθει καποιο δωματιο...να νοσηλευτουν εκει.
Αυτα ειναι τα κατορθωματα στο τομεα της Υγειας του Δημητρη Αβραμοπουλου.
Βγαλτε τα συμπερασματα σας για το κρατος προνοιας της Νεας Δημοκρατιας.

ΠΡΕΖΑ TV
22-3-2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΣ ΤΟ 1500% ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Πρέζα κι άσε τους μαλάκες να κάνουν υποθέσεις...
Με τόσες κατάρες που έριξες στον Αβραμό, που θα πάει θα ψοφήσει γρήγορα το καθίκι...
Έτσι κι αλλιώς άχρηστος είναι.
Ρε πούστη μου, πόσο διεφθαρμένοι μπορεί να γίνουν οι άνθρωποι, όταν έχεις μια φορά στην ζωή σου, στα χέρια σου, τόση εξουσία να κάνεις καλό σε χιλιάδες ανθρώπους και απλά προτιμάς να μην χαλάσεις χατήρια στους απατεώνες μεγαλογιατρούς, αδιαφορώντας για τον θάνατο συνανθρώπων σου.
Αυτή η καλή κίνηση να βοηθήσεις συνανθρώπους σου θα μείνει ρε καριόλη Αβραμόπουλε, κάντο τώρα που έχεις την δύναμη στα χέρια σου.
Κάντο να σε θυμούνται χιλιάδες άνθρωποι, αυτό θα μείνει μετα απο χρόνια για σένα, όταν θα είσαι άχρηστος στην πολιτική και μόνος, πεταμένος.
Όλοι 2χ1 θα πάρουμε στο τέλος, ρε καριόλη, ασε πίσω σου κάτι σωστό..
ετσι κι αλλιώς θα σε πετάξουν μια μέρα...

Ανώνυμος είπε...

Ρε πουτανάκι από πάνω άντε τραβήξου. Δηλαδή είναι ψεύτικες οι φωτογραφίες; Αυτός ο παπάρας δεν διαβεβαίωνε τώρα τελευταία στην τηλεόραση ότι "όταν ακούτε γιά ράντζα μην νομίζεται ότι είναι όπως παλιά, αλλά πρόκειται γιά κινητά κρεβάτια με όλη την ιατροφαρμακευτική υποστήριξη"!!!
Ψέμματα; Άι πηδήξου, μούλε;
(αφού θες να ξεκινήσουμε έτσι!)

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε απο πάνω, εξακολουθείς να λές ανοησίες ( να μην πω μαλακίες και θιχτείς πάλι ),έχεις συγκεχυμένες απόψεις και εκφραστικότητα όχλου.
Κάντα πιο λιανά, πες τι θες να πείς με στοιχεία γράψε κάτι περισσότερο , ν'αντιληφθούμε κι εμείς οι ''μούλοι'' περι τίνος πρόκειται.
Απόδειξε οτι ο πρέζας τα παίρνει απο τους φαρμακέμπορους κι ασε τις ανοησίες και τις γενικολογίες.
Αν διαβάζεις τακτικά το παρόν μπλόγκ, θ'αντιληφθείς ότι ο Πρέζας τα βάζει με όλους και με όλα τα στραβά, και καλά που υπάρχει κι αυτός να ξεσπάμε κι εμείς την αγανάχτησή μας...
Να σε ρωτήσω, είσαι μήπως απο τα γαλάζια παιδιά;;; η πρασινοφρουρός;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε xristo έγινε μαλακία...το χώσιμο ήταν γιά τον πρώτο 11.22 (οκ;)