Τρίτη, Μαρτίου 31, 2009

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ,ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ;

Απρόκλητη επίθεση με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο κεφάλι και το πρόσωπο, δέχθηκε ο φοιτητής του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιώργος Μωραϊτης.

Ο 20χρονος προχώρησε μάλιστα σε μήνυση κατ' αγνώστων δίνοντας στις αστυνομικές αρχές περιγραφή των δύο εκ των τριών δραστών που του επιτέθηκαν, των οποίων τα πρόσωπα πρόλαβε αδρά να δει. Ο ένας εκ των τριών όπως δηλώνει, του ήταν γνωστός, και όπως λέει ο ίδιος, ανήκει στην Οργάνωση Εθνικιστών Ρεθύμνου. Ο 20χρονος φοιτητής ανήκει και δραστηριοποιείται στον χώρο της αριστεράς στο Πανεπιστήμιο και όπως λέει ο ίδιος ουδέποτε στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε καβγάδες και επεισόδια.

Δεν ειδαμε καποιο μελος της κυβερνησης να καταδικαζει την εν λογω επιθεση των εθνικιστων προς τον φοιτητη...Αυτο κυριοι,δεν αποτελει χτυπημα για την Δημοκρατια σας;;;
Γιατι σιωπατε,οταν μελη Εθνικιστικων Οργανωσεων,
χτυπουν απροκλητα φοιτητες;;;

Η Δημοκρατια σας βαλεται,μονο οταν χτυπουν αγνωστοι στο Κολωνακι;;;
Οταν "αγνωστοι" που στην προκειμενη περιπτωση ειναι γνωστοι,κανουν δολοφονικες επιθεσεις σε φοιτητες...δεν τρεχει τιποτε;;;
Απο ποτε η αξια της ανθρωπινης ζωης,πρεπει να διαχωριζεται,αναλογα με τα πολιτικα πιστευω του καθενος;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
31-3-2009

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε "ΜΟΡΤΕΣ του ΚΩΛΟΥ" αντι να βαράτε τους πιτσιρικάδες αν εχετε τα "ΜΠΑΛΛΑΚΙΑ" πλακώστε στα σουτ τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που κατά την γνώμη σας φταίνε.
Ελπίζω να καταλάβατε αν κουβαλάτε μιά σταλιά νιονιό!!!!!
A.J.

Μάρκος είπε...

Ρε βλάκα, το αντίθετο συνέβει. Τι έγινε, έπεσε το indy και δεν στα λένε καλά; Το θύμα ήταν εθνικιστής, ενημερώσου!Γι'αυτό άλλωστε και δεν ασχολήθηκε κανείς. Αν ήταν κανένας μετανάστης ή κανένα τσιπράκη, θα είχε γίνει ήδη πορεία!

Ανώνυμος είπε...

o malakokavlis ine komatoskilo kai organomenos
kati poy entexnos to prezatv apekripse sto post.

Ανώνυμος είπε...

Ας ηταν κομματοσκυλο και ο,τι γουσταρει. Εσενα και στον καθενα τι λογος πεφτει ? ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει δικαιωμα να σηκωνει χερι επανω σε καποιον. Αν καναν λαμπογυαλο τα μουτρα της μανας σου ή του πατερα σου τα ιδια θα ελεγες ? Αγαμητοι ολοι, στερημενοι ανθρωποι , βρειτε κανα γκομενακι να ξεκαυλωνετε και αφηστε τα καμποϊλικια και τα ξυλα για αυτους που τα αντεχουν.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ? Ε? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ?ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΑΑΚΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΚΩΠΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

po po po!einai hliou fanerotero oti osoi kanoun postakia den exoun kan skeftei!to 8uma tou 3ulodarmou oti kai na htan dextike epi8esh apo sistes.den einai dunaton na e3isonoume to peristatiko afto me thn tpi8esh stous oplismenous fasistes tou f.o.s.h via otan gennietai apo thn anagh na diasfaliseis thn swmatikh souakeraiothta sto koinwniko sou xwro(panepisthmio)den einai katadikastea.