Κυριακή, Μαρτίου 08, 2009

ΟΛΟΜΕΤΟΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ BLOGOΣΦΑΙΡΑ...


"Τα blogs πάνε... δικαστήριο. Ολο και συχνότερα έρχονται πλέον τα blogs αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη, αφού η εξάπλωση και η ολοένα αυξανόμενη επιρροή της μπλογκόσφαιρας ανοίγουν ένα ακόμη «παράθυρο» στον δημόσιο διάλογο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εσχάτως, πολιτικοί και άλλα δημόσια πρόσωπα προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη κατά ιστολογίων, με κλασική πια κατηγορία τη συκοφαντική δυσφήμιση και την προσβολή της προσωπικότητάς τους, αφού νιώθουν θιγμένοι από δημοσιεύματα, συχνότατα ανυπόγραφα, που αφορούν το πρόσωπό τους."....αναφερει ο δημοσιογραφος Αχ.Χεκιμογλου,στο αρθρο του στο Βημα της Κυριακης...

Συνεχιζοντας τις παπαριες,κανει αναφορα στα blogs: edo-peireas.blogspot.com το οποιο ενυπογραφο,το indy το οποιο ειναι σε .gr,το Blog ενος ψυχακια που απειλουσε τον διευθυντη ειδησεων του Mega και ηταν στα Pblogs.gr,την περιπτωση ενος δημοσιοκαφρου με πολιτικες πλατες απο το Αγρινιο,το blogme.gr το οποιο ηταν aggregator και οχι blog και τελος τα press-gr και troktiko.

Τι θα λεγατε ομως να δουμε τις περιπτωσεις αυτες ξεχωριστα;;;

Το edo-peireas ειναι ενα ενυπογραφo blog το οποιο σχολιαζει τα κακως κειμενα του Πειραια σε πολιτικο-κοινωνικο επιπεδο...συνεπως ολοι ξερουν το ποιος ειναι απο πισω επειδη ο ιδιος το επιθυμει.
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ για να βρεθει.

Το Indy.gr δεν ειναι blog.
Ειναι site και υπαγεται
στην Ελληνικη νομοθεσια απο το .gr.

Το Blogme.gr ουτε αυτο ηταν Blog αλλα aggregator οπως το sync και παρανομος τρεχει αυτη τη στιγμη στα δικαστηρια,
εξαιτιας μηνυσης του Λιακοπουλου...

To Blog του ψυχακια που απειλουσε τον διευθυντη ειδησεων του Mega ηταν επισης σε .gr και με το που εγινε η πρωτη καταγγελια τον μαζεψαν με την μια...καθως απειλουσε δημοσια την ζωη ενος ανθρωπου...

Ο Νικολας Μουρτζιαπης "συκοφαντουσε" καποια πολιτικα προσωπα τς περιοχης του σε Αγρινιο και Μεσολογγι και εκανε την μαλακια να εχει το ιδιο e-mail στο Blog με αυτο που εχει και στην εφημεριδα του,η οποια εξακολουθει να κυκλοφορει...

Τελος ας ερθουμε στα δυο μεγαλα blogs.

Στο press-gr,εγινε αρση του απορρητου με το προσχημα του εκβιασμου με χρηματικο οφελος,απο ενα mail το οποιο πηγε σε δημοσιογραφο του Βηματος (Βασιλης Χιωτης)...το οποιο ομως δεν ηταν απο το επισημο Mail του Blog...
Συνεπως πως σχετιζεται το ενα με το αλλο;;;
Το μονο σιγουρο παντως,ειναι οτι δεν εγινε ποτε αρση
του απορρητου απο την Google,αλλα απο...

Τελος,το Troktiko,δεν εχει εκβιασει ποτε,διοτι θα τους ειχαν μαζεψει ολους με την μια...ουτε και εχει συκοφαντησει...ή τουλαχιστον οταν καποιοι θυγονται δημοσιευει και την δικη τους γνωμη.

Συνεπως ποια ιστολογια απο τα παραπανω βρεθηκαν στο εδωλιο;;;
Το Press-gr με συνοπτικες,βρωμικες και σκοτεινες διαδικασιες,ο ψυχακιας που απειλουσε, το edo-peireas επειδη ειναι ενυπογραφο,το press-gr και το Blog του Μουρτζιπη.

Δηλαδη εχουμε να κανουμε με 4 blogs στα 40.000 Ελληνικα blogs που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα.
Με αλλα λογια το αρθρο μιλαει για το συνολο της Blogσφαιρας...χρησημοποιοντας ως παραδειγματα 4 περιστατικα...εκ των οποιων μονο το 1 ηταν για απειλη της σωματικης ακαιρεοτητας ενος ανθρωπου...

Εαν αυτο δεν ειναι δημοσιογραφικη λασπη και αρθρο κατα παραγγελια,μιας εφημεριδας εναντιων του συνολου της Ελληνικης blogσφαιρας,τοτε τι ειναι;;;

Τα blogs αποκτουν δυναμη,επισκεψεις,αναγνωσιμοτητα και αναγνωρισιμοτητα...εννοιες τις οποιες για να τις αποκτησουν οι σημερινοι δημοσιοκαφροι που εχουν καθημερινο βημα σε εφημεριδες και σταθμους...παλευαν για μια ζωη.

Οι καιροι αλλαζουν και δυστυχως εαν καποιοι δημοσιοκαφροι και εκδοτες δεν προσαρμοστουν στα νεα δεδομενα,πολυ συντομα θα τους φαει η μαρμαγκα...

ΠΡΕΖΑ TV
8-3-2009

5 σχόλια:

kaltsovrako είπε...

Ρε συ Νίκολα, θεωρρείς πως το pressgr και το τροκτικό είναι blogs δηλαδή; Θες να μας τρελάνεις και συ, τώρα;

(δε μπαίνω στην ουσία, αλλά αυτά τα δυο είναι ό,τι χειρότερο σε περιεχόμενο εχει δει κάποιος μέσα σε σκουπιδοντενεκέ. Ελεος, πια!)

Ανώνυμος είπε...

Το καθε σκουπιδαριό, δεν επιτρέπεται να εχει τον τιτλο του "ενημερωτικου".
Ας βάλουν σαν περιγραφή "ειμαστε για τον πουτσο", "Η χαβούζα" ή οτιδήποτε άλλο ταιριάζει στο περιεχόμενό τους, αλλά δεν μπορούν να αυτοχαρακτηρίζονται ώς ενημερωτικά / δημοσιογραφικά κλπ.
Και στο κατω κατω της γραφής, δεν ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει δικαίωμα να θίγει ΚΑΝΕΝΑΝ, έτσι αβασάνιστα, επειδή ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ το είδε γραμμένο (στο ίντερνετ πάντα), ανεξάρτητα αν μετά δημοσιεύει την απαντηση του θιγόμενου.
Τι θα πρέπει να κάνει δηλαδή ο κάθε πολίτης (επώνυμος και μη), να προσλάβει γραμματέα για να απαντάει ολημερίς στις αηδίες που δημοσιεύει ο κάθε αγράμματος την είδε αντάρτης της ενημέρωσης?
Και στο κάτω κάτω της γραφής, με ποιά ιδιότητα κρίνει ο κάθε "κριτής"? Εδώ δεν έχουν κάν την στοιχειώδη γραμματική ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!

Εχουμε αρχίσει να μπερδεύουμε τις έννοιες εδω! Άλλο η ελευθερη και μη κατευθυνόμενη ενημέρωση, και άλλο η συκοφαντία και ο οχετός.

Αν έβλεπα για την αφεντιά μου αυτά τα αηδή που γράφονται για άλλους, καμμία όρεξη δεν θα είχα να "απαντήσω" και να "απολογηθώ".
Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν α τον γαμήσω χωρίς σάλιο τον κάθε αρχίδη, και σ' αυτό θα πρέπει να με διευκολύνει ο ΝΟΜΟΣ.

kaltsovrako είπε...

... και αν το point σου είναι πως το Βήμα τα βάζει με τους bloggers, είσαι λάθος γιατί οι τύπο είναι επαγγελματίες που θέλουνε να φτιάξουν "μαγαζάκια" στο τσάμπα (πόσο κάνει ένα domain ρε τσίπιδες!) και βρήκαν την πλατφόρμα του blogspot (για να είνι μέα στο trent) που ό,τι, μα Ο,ΤΙ και να γράψουν... τρέχα γύρευε.

Το νομισμα λοιπόν, φίλε Νικόλα, έχει δυο όψεις.

Ανώνυμος είπε...

Troktiko+prezatv=same blogger.

Ανώνυμος είπε...

Που την είδες την "επίθεση" ρε συ;
Διαβασες το άρθρο ή εμεινες σε μια προτιμητέα αναγνωση του τίτλου του άρθρου;

Πάσχετε κάποιοι φαίνεται από το mean world's syndrome και βλέπετε παντού θεωρίες συνωμοσίας..