Κυριακή, Μαρτίου 29, 2009

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ NOVA ΚΑΙ ΤΗΝ FORTHNET ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ DIGITAL SATELLITE TV...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ...

Παιδια συμβαινει κατι τρομερο...
Συμφωνα με δημοσιευμα του περιοδικου DSTV που ειδικευεται στα δορυφορικα,η NOVA εχει δωσει αδεια στην FORTHNET για να ελεγχει το δικτυο της και να βλεπει ποιες ip κανουν το γνωστο card sharing..και οχι μονο αυτο,αλλα λεει πως εχει κανει αιτηση για να παρει αδεια ωστε ο εισαγγελεας να εξαναγκασει και αλλους παροχους να κανουν το ιδιο...
Ποια ειναι η ΝΟVΑ και η forthnet που θα μπουν στο σπιτι μου και θα μου πουν τι θα βλεπω και που θα μπαινω;;;Ποιες ειναι αυτες οι εταιρειες που θα ελεγχουν to traffic μου στο διαδικτυο;;;
Διαδωστε τον φασισμο που πανε να περασουν αν διασταυρωθει το δημοσιευμα...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ...

ΠΡΕΖΑ TV
29-3-2009

60 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φιλε preza εδω και καιρο τη nova την εχει αγορασει η forthnet οποτε οπως καταλαβαινεις δεν χρειαζεται καμμια αδεια.

Ανώνυμος είπε...

Μην γραφετε οτι σας κατεβαινει..
Την ip μου δεν εχει δικαιωμα κανεις να την κανει τιποτα..Ουτε να δει τι ανεβωκατεβαζω ουτε τιποτα...
Δεν ξερω που στηριζεις αυτα που λες και γιατι τα λες...
Απαγορευεται να "βλεπεις" την ip μου...
Μην τρωτε κουτοχορτο...

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν ειπα οτι εχει δικαιωμα ειπα τι γινεται μεταξυ nova και forthnet.Αυτην την "αδεια" εννοω. Γκεγκε??

Ανώνυμος είπε...

Οτι αδεια και αν εννοεις γκαγκα ειναι παρανομη...
Ξυπνα...
Το μαθαμε και αυτο...εχει "αδεια" να παρακολουθανε την ip μου...
Γκεγκε,ετσι και τους παω δικαστικα..ξερεις τι εχουν να παθουν;;;;
Αστο καλυτερα...
Ο αγωνας εναντιον τους (αν δεν το διαψευσουν) απο εμενα εχει ξεκινησει..
Ηδη απο αυριο ετοιμαζω καταγγελια στην αρχη προστασιας προσωπικων δεδομενων...
Ακου εκει εχουν "αδεια"...
Θα μας μαθουν το διαδικτυο......

Ανώνυμος είπε...

akou filos apo thn stigmh poy h forthnet exei agorasei thn nova exousiodothtai aytomata se synergasia me oti ayto kai an sunepagetai.oso gia ayto pou les peri ip an thn psaxeis ligo tha diapistwseis oti einai apithano ayto pou yposthrizeis....pantws kala kaneis kai thn psaxneis

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχω προχειρα τα "ψιλα γραμματα" της συμβασης που υπογραφω ως χρηστης με την 4νετ (ή οποια αλλη εταιρεια παροχης broadband υπηρεσιων), αλλα αν θυμαμαι καλα, υπαρχουν παραθυρακια με τα οποια αποκτα η εταιρεια το δικαιωμα να "βλεπει" την ip. Και δε μιλαμε για π.χ. για παιδοφιλια κλπ, αλλα για απλουστερα "εγκληματα" οπως παρανομο "κατεβασμα" τραγουδιων ή ταινιων.

Σαφως και υπαρχει η δυνατοτητα να κοιταζει καποιος την ip μας (ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ), αυτο που σιγουρα δεν επιτρεπεται ειναι η οποια ΝΟΒΑ αυθαιρετα να ζηταει απο τη 4νετ να παρακολουθει τις γραμμες μας.

Ωστοσο, κι εδω υπαρχει προβλημα. Ουσιαστικα το αντιθετο γινεται, καθως η 4νετ εξαγορασε τη ΝΟΒΑ κι οχι το αντιθετο. Ετσι, πιθανως υπαρχει κενο νομου καθως η 4νετ "χαζευει" τις γραμμες οπως (πιθανως) εχει δικαιωμα...

Απλα ισως... τυχαινει να διαπιστωνει παρανομιες σε βαρος της ΝΟΒΑ. Ουπς, δηλαδη παρανομιες σε βαρος της δικης της εταιρειας ε; Χμμμ, μπερδεμα!

Ανώνυμος είπε...

Το λεω για τελευταια φορα..απαγορευεται οποισδηποτε,οπου και αν ανηκει,οτι και αν ειναι να κανει οτιδηποτε με την ip μου..σου..του..
Αυτα...

Ανώνυμος είπε...

Καλα, καλα. Δεν σε ειπα καμπουρη, αλλα με εβαλες στο τριπακι.

Απο τους ορους συμβασης (με καθε επιφυλαξη, μεσω νετ εψαξα):

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1. Η Εταιρία λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια του απορρήτου των επικοινωνιών του Χρήστη και για την προστασία των Προσωπικών του Δεδομένων.
2. Η Εταιρία με παράλληλη έγγραφη συγκοινοποίηση στο Χρήστη συμμορφούται όπως ο νόμος ορίζει στο περιεχόμενο Εισαγγελικής Παραγγελίας, δικαστικής απόφασης, απόφασης της Ε.Ε.Τ.Τ. ή άλλης ανεξάρτητης αρχής χωρίς προηγούμενη έγγραφη ανακοίνωση στο Χρήστη. Η Εταιρία τηρεί τη νόμιμη διαδικασία για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και συνεργάζεται άμεσα με τις αρχές.
3. Ο Χρήστης, εφόσον το επιθυμεί, δικαιούται να επιλέξει τη διαγραφή των τριών (3) τελευταίων ψηφίων των κληθέντων αριθμών για κάθε λογαριασμό ή ακόμα και την πλήρη διαγραφή των κληθέντων αριθμών μετά από την αποστολή του λογαριασμού. Στην τελευταία περίπτωση δεν υφίσταται για την Εταιρία υποχρέωση απόδειξης της ορθότητας των στοιχείων των λογαριασμών.


Γιατι κατι μου λεει οτι ειναι τοσο καλυμενοι σε καθε περιπτωση που αν παει καποιος δικαστικα εναντιον τους, θα βρεθει αντιμετωπος με τοιχο;;;;

Ανώνυμος είπε...

Βεβαιως, πατησα το "δημοσιευση" πριν προσθεσω οτι:

- Αν η (καθε) 4νετ διαπιστωσει παραβαση (με υπογειες κινησεις), θα κινηθει νομοτυπα εναντιον σου και θα σε ενημερωσει.
- Τοτε εσυ πρεπει να αποδειξεις οτι η (καθε) 4νετ παρακολουθουσε τη γραμμη σου ΠΡΙΝ σε ενημερωσει.

Μακαρι η δικαστικη διαμαχη που θα ξεκινησεις να εχει αποτελεσμα. Θα ειναι για το καλο ολων μας.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι διαβαζετε οτι θελετε;;;
Το λεει ξεκαθαρα...
Για να διαπιστωσει παρανομια πρεπει να κανει πρωτα αρση του απορρητου..Πρωτα θα ζητησει την αρση και για να γινει αυτο στηριζομενη στο οτι της κλεβουν τα κλειδια ειναι το πιο πιθανο να φαει αυτη πορτα απο τον εισαγγελεα..
Και το λεει ξεκαθαρα..η αρση γινεται αν οι αρχες το ζητησουν και οχι αν το ζητησουν αυτοι απο τις αρχες...
Δεν καταλαβαινω τι διαβαζετε...
Αν υπαρξει εισαγγελικη παραγγελια,αν υπαρξει αδεια (με εισαγγελικη παραγγελια) απο την ΕΕΤΤ και αλλες νομιμες ενεργειες και οχι η ΝΟΒΑ να πει στην forthnet...
Και στο συμπληρωματικο σου σχολιο..
Δεν μπορει η forthnet να παει να ζητησει αρση του απορητου μου γιατι με επιασε να διακινω κλειδια,γιατι θα εχει ηδη παρανομησει...Θα φαει κλωτσιες απο τον εισαγγελεα..Ουτε σαν υποπτο δεν μπορει..Ο εισαγγελεας θελει νομιμα στοιχεια και οχι παρανομα για να στηριξει την παραγγελια του.
Καθε αλλη αρχη ομως κρατικη ως επι το πληστον (αστυνομια-interpol) που εχουν καποια "καρφωτη" για ip που παρανομει,μπορει να ζητησει την αρση με εισαγγελικη παραγγελια απο τον καθε provider...
Και να φανταστειτε πως δεν εχω forthnet ενω εχω NOVA νομιμως...(το επιγειο πακετο)
Αλλα μου την εδωσε με αυτο που διαβασα και αντιδρω...

Ανώνυμος είπε...

Και συγγνωμη για τον τονο μου,αλλα ειμαι αγανακτισμενος...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι ευκολο περα απο το να δουνε το τραφικ σε μια ip να σπασουνε καποια συστηματα για να δουνε αν δινει η παιρνει κλειδια καποιος τοτε θα χτυπουσανε αυτα τα συστηματα στην καρδια τους μεσα απο τις καρτες τους μαλον τα περιοδικα που γραφουνε τετοια θεματα γυρω απο το σερινκ βαζουν τετοια δημοσιευματα για να εξυπηρετουν αλλα σχεδια κατω απο το τραπεζι αυτους γιατι δεν τους ψαχνουν αρκετοι απο τους δημοσιογραφους ειναι με σα σε τετοια δικτυα αλωστε πως τα εχουνε μαθει αυτα που γραφουν??

Ανώνυμος είπε...

Διαβαστε και κατι παραπλησιο που βρηκα στοadsl forum
H νορβηγική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Telenor απέρριψε το αίτημα της International Federation of the Phonographic Industry, γνωστή και ως IFPI, με το οποίο η IFPI ζητούσε από την Telenor την απαγόρευση εισόδου (block) στην σουηδική ιστοσελίδα The Pirate Bay. Η Telenor απάντησε πως δεν υπάρχει νομική βάση για τέτοιους είδους απαιτήσεις από παρόχους δηλαδή δεν είναι δυνατόν κάποιος τρίτος να ζητάει από πάροχο τον έλεγχο ή την πρόσβαση στα δεδομένα τα οποία κατεβάζουν οι χρήστες. Tην ίδια στιγμή η Telenor δηλώνει πως δεν παραβλέπει την διακίνηση πειρατικού υλικού και τον παράνομο διαμοιρασμό αρχείων.

Η άρνηση αυτή διατυπώθηκε από την νορβηγική εταιρεία σε επιστολή της προς το νομικό γραφείο Simonsen Advokatfirma το οποίο είχε διατυπώσει το αίτημα για μπλοκάρισμα του Pirate Bay εκ μέρους των εταιρειών IFPI, Norwegian Viideogram Association (Norsk Videogramforening) και Norwegian Film Distributors Association (Norske Filmbyraers Forening). Προηγουμένως είχε τεθεί τελεσίγραφο στην Telenor διορίας 14 ημερών. Εκ μέρους της Telenor, ο Ragnar Kårhus δήλωσε πως η εταιρεία ακολουθεί τον νόμο και όχι τις επιταγές της μουσικής βιομηχανίας, διευκρινίζοντας πως δεν υπάρχει νόμος που να την υποχρεώνει για κάτι τέτοιο:

"Αυτό που ζητάει η IFPI είναι παρόμοιο με το να ζητήσει κάποιος από το ταχυδρομείο να ανοίγει όλες τις επιστολές και κατόπιν να αποφασίζει ποιες πρέπει να παραδοθούν και ποιες όχι."

Το αίτημα αυτό της IFPI έχει διατυπωθεί και σε άλλες εταιρείες ανά την Ευρώπη και ουσιαστικά βασίζεται σε μία δικαστική απόφαση στην Δανία σύμφωνα με την οποία η Tele2, υποχρεώθηκε πέρσι να μπλοκάρει την πρόσβαση των πελατών της στο Pirate Bay. H δικαστική απόφαση αυτή χρησιμοποιήθηκε από την IFPI προκειμένου να πείσει και άλλες εταιρείες να πράξουν το ίδιο. Όμως τόσο η ιρλανδική Eircom όσο και η Telenor αρνούνται να το πράξουν χωρίς κάποια δικαστική ή κυβερνητική απόφαση της χώρας τους.

"Αυτού του είδους οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται μέσα στα πλαίσια του νομικού συστήματος δηλαδή τις αστυνομικές αρχές και τα δικαστήρια", δήλωσε ο Ragnar Kårhus συμπληρώνοντας πως οι περιπτώσεις της Δανίας και της Νορβηγίας είναι διαφορετικές.

Λίγες μέρες νωρίτερα ο σοσιαλιστής Υπουργός Παιδείας και Έρευνας της Νορβηγίας, Bård Vegar Solhjell έκανε κάποια αιχμηρά σχόλια στο προσωπικό του blog υποστηρίζοντας πως η μουσική βιομηχανία πρέπει να σταματήσει τον πόλεμο με το διαδίκτυο και να το αγκαλιάσει:

"Όλες οι παλαιότερες τεχνολογίες αντιμετώπισαν τον φόβο της εξαφάνισης. Όμως όπως εν τέλει η τηλεόραση δεν σκότωσε το ραδιόφωνο, το διαδίκτυο δεν σκότωσε το βιβλίο έτσι και το download δεν θα σκοτώσει την μουσική".

Ο υπουργός δεν διστάζει στο blog του να διατυπώσει επαινετικά σχόλια για τον διαμοιρασμό αρχείων, παροτρύνοντας την μουσική βιομηχανία να βρει λύσεις που να ικανοποιούν και τους δημιουργούς και τους χρήστες. Ως εναλλακτική λύση προτείνει την εφαρμογή Spotify ενώ το θέμα του διαμοιρασμού αρχείων έχει μπει για τα καλά στο κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος του υπουργού. Συγκεκριμένα αναφέρεται:

"Το Σοσιαλιστικό Κόμμα (SV) θα εξετάσει την πιθανότητα νομιμοποίησης του μη-εμπορικού διαμοιρασμού μουσικών αρχείων από ιδιώτες, σε συνδυασμό με την εξεύρεση λύσης σχετικά με την πληρωμή των ανάλογων πνευματικών δικαιωμάτων"

Ανώνυμος είπε...

Βασικα και εγω πιστευω πως το δημοσιευμα ειναι μουφα για να "φοβηθουμε"...
Αλλα επειδη και μονο προκαλει σαν δημοσιευμα απο μια τηλεοραση που ουτε ποιοτητα εχει,ουτε επενδυσεις κανει,αλλα εχει και υψηλη τιμη για αυτα που προσφερει,ας φανε μια καταγγελια να δουμε τι θα απαντησουν...

willmore είπε...

Auto pou kserw kai malista kala einai oti i Nova, meso tis Forthnet piezei olous tous paroxous na kanoun tracking sta diktua tous gia card sharing, akomi pio sugkekrimena i forthnet exei steilei memo stin HOL gia auto to 8ema. Kai to 8ema den einai an einai paranomo i oxi na sou trackaroune tin ip alla oti apla mporoun na to kanoun xwris na to pareis sxedon murodia. Min ksexante episis oti sta sumvolaia pou exete upogapsi me ton ka8e paroxo uparxei mia uposimiosi oti tin upiresia pou sas prosferete apo ton eka8oste paroxo mporei na kopei xoris proeidopoisi an uparxi kaki i paranomi xrisi (den 8umamai akrivos pws diatuponete). Ka8os kai oti vriskomaste sto ELLADISTAN, klassiko paradeigma to VodafoneGate skandalo pou den egine telika tpt, oute prostimo, oute fulakes, oute tpt gargara ola ...

Ανώνυμος είπε...

Ενα ειναι το σιγουρο...Οτι και αν κανει η ΝΟΒΑ ειτε η forthnet ειναι παρανομο...
Καμμια HOL δεν προκειται να ακολουθησει εντολες της forthnet..Εξυπακουεται αυτο...Δηλαδη τι ειναι η forthnet;;;Ο αρχηγος υου διαδικτυου και οι αλλοι κανουν οτι θελει αυτη;;;Η μηπως θελει η HOL και η καθε HOL να χασουν πελατες για χαρη της ΝΟΒΑ;;;Δεν νομιζω πως γινεται αυτο...
Θα εχουμε μεγαλο γελιο.Ειδικα αν αποφασισει να παει καποιους δικαστικα και να τους εχει πιασει με παρανομο τροπο...
Και βεβαια ειναι δυσκολο να πιασεις καποιον που κανει share την καρτα του.Γιατι στην ουσια ειναι ενα LAN δικτυο..
Αυτο που υποθετω εγω ειναι πως θα προσπαθησει μεσω των free servers που υπαρχουν στο Μαροκο και στην Παλαιστινη να δει ποιες ip μπαινουν η προσπαθουν πανε προς τα εκει και να τους κυνηγησει...
Αλλα και αυτο ειναι δυσκολο γιατι εσυ μπαινεις σε server εκτος ελλαδος,πραγμα που σημαινει πως πρεπει να κινηθει η ΝΟΒΑ με την νομοθεσια της Παλαιστινης..Τραβα γυρευε δηλαδη..
Προσπαθουν να φοβισουν τον κοσμο..Ξερουν πως δεν μπορουν να κανουν κατι...

Ανώνυμος είπε...

Και κατι ακομα και βασικο βεβαια...
Παρανομη και κακη χρηση δεν ειναι μονο απο την πλευρα του πελατη,αλλα και απο την πλευρα του παροχου..
Και μια τετοια διαδικασια ειναι παρανομη...
Αν ηταν νομιμη δεν θα την εψαχναν μεσω αδειας του εισαγγελεα,αλλα θα την εκαναν την δουλεια.Και οπως ειπε καποιος φιλος,αν ηταν τοσο απλα τα πραγματα θα το ειχαν κανει ολοι οι μεγαλοι τηλεοπτικοι σταθμοι συνδρομητικης τηλεορασης του εξωτερικου...
Αλλα ειναι δυσκολο...

Ανώνυμος είπε...

Μην περνετε το ολο σκηνικο ελαφρα την καρδια.. αν αυτο συμβει και η νοβα βαλει χερι στα ip μας θα ανοιξει ο ασκος του αιολου και τοτε θελω να δω τι θα κανετε ολοι εσεις που κατεβαζετε τορεντακια

Ανώνυμος είπε...

Θα κατεβαζουμε απο το rapidshare η οτι αλλο προκυψει

Ανώνυμος είπε...

Εγω κανω τραπεζικες συναλλαγες στον
υπολογιστη μου. Ποιος απο την forthnet θα κανει την παρακολουθηση;
Θα ειναι εκει εισαγγελεας και καποιος τεχνικος για συμβουλος; Γιατι εγω να εμπιστευτω τον υπαλληλο της forthnet;
Αμα γινει κατι περιεργο με τον τραπεζικο μου λογαριασμο θα πληρωσει η forthnet;
Τι βλακιες ειναι αυτες;
Αμα ενας εισαγγελεας τα αρπαξε και τους εδωσε αδεια ζουμε σε δικτακτορια. Αλλα αυτοι πηραν 80% αυξηση και καθυστερουμενα.

Ανώνυμος είπε...

oi mish ellada einai me card sharing.ante na pane thn mish ellada fylaki.re mhn masate kai na blepete afoba.

Ανώνυμος είπε...

φιλοι-ες δεν διαφωνω σε αυτα που λετε αλλα.

οταν αυτες οι IP address μοιραζουν υλικο της NOVA (ταινιες/σειρες/αγωνες) τπαρανομα ειναι κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας και διωκεται ποινικα και με μεγαλα προστιμα αρα εχει το δικαιωμα να τους κυνηγησει δικαστικα και να αποζημειωθει.

δεν ειναι το ιδιο με το να κατεβαζεις ταινια η τραγουδι.

απο το να την ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ αυτο ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ 100% και θα τους δωσει την αδεια ο εισαγγελεας γιατι απο πισω απο την NOVA ειναι κολοσσοι εταιρειες παραγωγης ταινιων κτλ

και αυτο στην NOVA συμβαινει και μεσω ιντερνετ αλλα και μεσω καρτων δορυφορικων συστηματων και δεκτων που εχουν συνδεση ιντερνετ αλλα και αλλων συσκευων.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πολλοί απο αυτούς που γράφουν εδώ είναι άσχετοι, ας έχουν υπόψη ότι:

Ό,τι καυεβάζετ και ό,τι ανεβάζετε στο διαδίκτυο είναι παρακολουθήσιμο! Τελεία και παύλα! Πώς να σας το πω αλλιώς για να το καταλάβετε??? ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε! Ξέρετε εσείς και δεν ξέρω εγω που είναι η δουλειά μου? Το ξαναλέω. ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!

Τώρα, όσον αφορά το card sharing, δε μπορεί να έρθει και να πιάσει εμένα ή εσένα που πλήρωσες κάποιον για να δείς απο την κάρτα του. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα ξεσηκωθεί η μισή Ελλάδα. Είναι κάτι ανάλογο με τα CD των μαύρων.

Αυτοί που κάνουν card sharing είναι καλά οργανωμένοι. Άπαξ και βρεθεί η IP που κάνει card sharing και μπούνε στο διαμέρισμα και πάνε να ανοίξουν το PC και να βγάλουν την κάρτα, αυτόματα η κάρτα "καίγεται" μέσω ενός κυκλώματος ειδικά γι'αυτό το σκοπό! Επίσης, για να βρούν ποιοί "παίρνουν" απο αυτή την κάρτα θα πρέπει να δούν τα στοιχεία που έχει εκείνη την ώρα ο server. Oι servers όμως δεν έχουν σκληρό δίσκο αλλά παίζουν απευθείας με cd και απαξ και πάει κάποιος να επέμβει, σβήνει το pc και χάνονται όλα. Βέβαια, πιθανότατα θα μπορούν να βρούν ποιοί παίρνουν, αλλά με άλλο τρόπο.

Αυτά που λέει κάποιος πιο πριν οτι δε γίνεται να παρακολουθήσουν την IP σου είναι μπούρδες και μαλακίες! Και βέβαια μπορεί να γίνει και μάλιστα πανεύκολα. Το οτι χρειάζεται να γίνει άρση του απορρήτου, αυτό είναι άλλο θέμα το οποίο και αυτό είναι παπαριά για να νομίζουμε οτι είμαστε διασφαλισμένοι...

ΞΥΠΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι να διαμαρτυρεται κάποιος που ΚΛΕΒΕΙ κάτι, όταν του κλείνουν κάποια στιγμή την πόρτα. Θα ξεσηκωθεί η ελλάδα λέει ο αλλος.. δεν εχουν το δικαιωμα ο παράλος..
Όποιος θέλει νόβες, ματσακια, και ενδιαφέροντα κανάλια, να τα πλερώνει μάγκες.. Αλλιώς σταρ και μεσημεριανά..
Να μάθετε κάποτε όταν σας αρεσει μια υπηρεσία να την πληρωνετε.. Οπως μάθατε να πληρώνετε και τον υδραυλικό σας, όπως μαθατε να τα σκατε και τον οτετζή για να σας βαλει τηλεφωνο γρηγορα, στον δεητζή να κανει τα στραβά ματάκια για τις παρανομιες του κτιριου που θελετε να ηλεκτροδοτήσετε , στην επιτροπή εξετασης για να παρετε διπλωμα οδηγησης στο σπιτι .. κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ...
Ως πότε ρε ραγιαδες θα συμπεριφέρεστε ως κλεφτοκοτάδες?

Ανώνυμος είπε...

Δεν με ενδιαφερει η NOVA ουτε τα ματσακια των αμπαλων του ελληνικου πρωταθληματος.
Η ερωτηση ειναι πως πηραν αδεια να παρακολουθουν τα IP.
Ποιος τους την εδωσε;
Ποιος θα κανει την παρακολουθηση;
Αμα το κανει η υπηρεσια οικονομικου εγκληματος αντε να το καταλαβω.
Να το κανει καποιος υπαλληλος της forthnet;
Νομιζω οτι η NOVA χανει συνδρομητες και προσπαθει να φοβησει καποιους.
Δηλαδη μου λετε οτι θα ψαχνει ολα τα TCP/UDP πακετα, θα ανοιγει καθε πακετο και θα κοιταζει αμα στο περιεχομενο του πακετου υπαρχει καποιος δεκαεξαδικος αριθμος που ειναι ο ιδιος με τα κλειδι της NOVA για εκεινη την στιγμη.
Εδω δεν μιλαμε για παρακολουθηση μιας IP address αμα μπαινει δε μια ιστοσελιδα αλλα για παρακολοθηση καθε πακετου σε ολο το δικτυο της
forthnet.
Μερικοι που γραφουν εδω προφανως δουλευουν για την NOVA.
Πως να εξηγησω απαντησεις με περιεχομενο "μπορουν να το κανουν αφου πηραν την αδεια"
Δηλαδη δεν σας πειραζει οτο καποιος ιδιωτης (οχι καποια κρατικη υπηρεσια) κοιταζει οτι βγαινει και μπαινε στον υπολογιστη σας;

Αμα αυτο ξταν νομιμο δεν θα ειχε γινει σε καποια Ευρωπαικη χωρα;
To card sharing δεν αρχισε χθες και δεν την εχει πατησει μονο η NOVA.

Ανώνυμος είπε...

Δεν διαφωνώ σε τίποτα με την τοποθέτησή σου.
Και για να είμαστε ξεκαθαροι:
Το θέμα μας δεν ειναι αν εχει το δικαιωμα η νόβα ή όχι να προστατευθεί απο την κλοπή.
Το θέμα μας ειναι με ποια διαδικασία είναι δυνατόν να γίνει αυτο.

Ανώνυμος είπε...

και ομως μονο στην ελλαδα μενουν ατιμωρητοι αυτοι με το card sharing φιλε μου σε αλλες χωρες τους μαζευουν με νομιμες διαδικασιες και τελειωσε το θεμα
μονο εμεις φωναζουμε ενω ειμαστε παρανομοι και εκτελουμε παρανομες πραξεις και φωναζουμε για το δικιο μας και καλα.

θα πρεπει να καταλαβουμε οτι ως πελατες του οποιουδηποτε εχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ αλλα και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

αυτα τα ξερετε?

Ανώνυμος είπε...

Οι μισοι εδω μεσα δεν εχετε καταλαβει το θεμα...Το πατε στο παρανομο του card sharing,αλλα μην αποπροσανατολιζετε την κουβεντα...Το θεμα ειναι πως η forthnet παει να κανει κουμαντο στο σπιτι μου και στο τι κανω..
Προσωπικα και ΝΟΒΑ εχω νομιμα και forthnet δεν εχω...
Αλλα ξαναλεω το θεμα δεν ειναι το card sharing,αλλα κατα ποσο ειναι νομιμο να εχουμε στην ελλαδα εναν ραγια για να ελεγχει το διαδικτυο.
Δευτερον..
Επειδη ασχολουμαι με τα δορυφορικα...στην ευρωπη δεν εχουν μαγκωσει κανεναν (εκτος απο καρφωτες) που κανει card sharing,γιατι πολυ απλα εκει δεν εχουν ραγιαδες providers που θελουν να ελεγχουν το διαδικτυο...
Μαλιστα καμμια εταιρεια κολλοσος δεν εχει καταφερει να κλεισει τα sites με τα torrents...
Αυτα...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη ενας δικηγορος απο τα studio του Hollywood και ενας αλλος απο τα music labels να ελθει και να πει στην forthnet "Θελω να ξερω ποιος κατεβασε ταινιες και μουσικη απο το rapidshare, ποια κατεβασε, ποιος ειναι, ψαξτε ολα τα πακετα για να βρειτε τι κανει οποιος μπαινει στην rapidshare.
H ΝETMED εχει εσοδα 400000 χ 60 = 24000000. Μια ταινια μπορει να κοστιζει 300000000 για να γινει.
Μεγαλη διαφορα εσοδων. Γιατι να αρνηθει η forthnet αφου η ιδια ψαχνει τα πακετα για να βρει κλειδια.
Θελω λογικη απαντηση και οχι εδω ειναι το Ελλαδισταν και κανει ο καθενας οτι γουσταρει.
Αμα ενας εισαγγελεας εδωσε αδεια στην NOVA γιατι να μην δωσει και στους 2 δικηγορους.
Δηλαδη ποια ειναι η διαφορα;
Τα ατομα που λενε καλα κανει η NOVA τι θα κανανε αμα ο εισαγγελεας με τους δικηγορους με ενταλμα μπαινανε στο σπιτι τους και κατασχανε τα computers γιατι βρηκανε movies και music που δεν εχει πληρωθει;

Ανώνυμος είπε...

ade re o kathe VLACOS vgenei kai leei oti tou katevei mathete ti einai i IP prota sas protinw afto to vivlio na dite ti ston poutso einai http://www.mypearsonstore.com/bookstore/product.asp?isbn=0130661023&xid=PSED , kai otan mathete kai ti einai doriforiki ( vlepe diafimisi nova p apefthinete se VLIMATA ilikria ....pianei kai sto bali ? nai re gaou se oli tin evropi pianei doriforos einia malaka ) episis na mathete OLOI oi xristes ti skata agorazete otan pernete paketa internet kai doriforikon kanalion (kses ekina ta xartia p legete simvoloe meta min paraponieste giati ta ipografete ZWA) kai stin teliki ti tha pas na katagileis ? kses kirie dikasta i forthet einai paranomi pou vlepei MONO an katevazw PARANOMA kanalia kai eimai o arxidatos pou dne plironei ? brave re ade tote na valoume oloi doriforika piata na spame kanalia kai na vlepoube tzabe kanalia ....asxeta an meta i eteria dn tha iparxei logo ptoxefsis alla ook (kai min akousw malakies peri vgazoune lefta apo alou kai liakopuliakes malakies gia katagrafi stixion me tin ip giati an esi boris na stileis net se ena comouter genikos na stisi ena diethnes diktio vasizomeno px se ena onoma tote eise vlxos kai an thes na to paikseis eksipnos pare kai afto http://www.bestwebbuys.com/Database_Systems-ISBN_9780321210258.html?isrc=b-search na anikseis ta strava sou na deis oti dn bori na iparxei vasi dedomenon me midenika stixia giati apla DEN GINETE kapou prepei na vasisti STIA DIALA PIA oloi VLAXOI ook simfono to na min xrisimopioude ta stixia alla DEN GINETE xoris stixia na exeis internet an dn saresei apla min valeis internet kai min valeis nova .......alla den zoune ta zwa xoris tv kai net giati an eisastan eksipni kai oxi zwa tha adidragate kai gia sovarotera themata p apla ta vlepete apo tin TV sas kai an xasete ena defterolepto apo tis malakeis pou sas potizoune tsatizeste kai tote krazete kai thimaste ta dikeomata sas ZWA)

Ανώνυμος είπε...

den mporoyn na kleisoyn tis "paranomes" kartes poy exei ginei xamos oloi etsi vlepoyn koinigane to internet mia poly apli kinisi einai na alaksoyn oles tis palies kartes kai na deis posoi tha klapsoyn ola ta sovara kanalia tis eyropis ayto kanane .

Ανώνυμος είπε...

εχθες εγινε ντου σε σπιτη στις σερρες και μαζεψανε καποιο παλικαρι που μοιραζε .του ειπανε οτι δεν ειναι μονος του αλλα και σε καμια εικοσαρια αλλα σημεια αντιστοιχα μπηκανε .αυτα για ενημερωση

Unknown είπε...

Είναι επιβεβαιωμένο ;

Ανώνυμος είπε...

Στο περιοδικο "DIGITAL SATTELITE" δεν βγαινουν ποτε στο τηλεφωνο. Λενε οτι υπαρχει μονο ενας συντακτης, καποιος κυριος Νομικος, που ολο κρυβεται.
Δεν εχει γινει διασταρωση της πληροφοριας γιατι στην Ευελπιδων δεν ξερουν τιποτε για το θεμα.
Η αρχη προστασιας προσωπικων δεδομενων λεει το ιδιο.
Τωρα πως ειναι δυνατον η τηλεφωνητρια να λεει οτι για το περιοδικο αυτο υπαρχει μονο ενας συντακτης και παντοτε ειναι σε meeting. Η συνομιλια εχει καταγραφει. Επαιρνα αυτο το περιοδικο αλλα τωρα δεν θα το ξαναπαρω. Παρτε τηλεφωνο στο περιοδικο για να επιβεβαιωσετε οσα γραφω.

Ανώνυμος είπε...

An den einai prwtapriliatiko, poy mallon den einai deite ti grafei to troktiko http://troktiko.blogspot.com/2009/04/blog-post_8258.html
"Νεαρός συνελήφθη στην πόλη των Σερρών και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία ότι «έσπαζε» τους κωδικούς του τηλεοπτικού συνδρομητικού καναλιού «Nova» και τους παραχωρούσε σε τηλεθεατές, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να παρακολουθούν χωρίς συνδρομή τα τηλεοπτικά προγράμματα.Όπως...



ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης σε βάρος του 24χρονου υποβλήθηκε από εκπροσώπους του συνδρομητικού τηλεοπτικού σταθμού μήνυση και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών των τμημάτων Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής και Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν τα ίχνη του στις Σέρρες.

Όπως αποκαλύφθηκε ο νεαρός χρησιμοποιούσε ειδικές δικτυακές συσκευές για την υποκλοπή του σήματος του συνδρομητικού σταθμού και στη συνέχεια μοίραζε, μέσω ίντερνετ, τα ηλεκτρονικά «κλειδιά» για το «σπάσιμο» των καρτών πρόσβασης στους «πελάτες» του. Όπως είπε ο διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης Δημήτρης Παπαδόπουλος ο νεαρός διένειμε τους κωδικούς σε περίπου 15 άτομα στο νομό Σερρών τα οποία του κατέβαλαν μικρά χρηματικά για να παρακολουθούν παράνομα και χωρίς συνδρομή τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στη μήνυση επισυνάπτεται έκθεση της εταιρίας στην οποία αναφέρεται ότι η παράνομη δραστηριότητα των «χάκερς», που μοιράζουν κλεμμένους κωδικούς και κλωνοποιημένες κάρτες συνδρομητικών καναλιών, έχει προσλάβει τα τελευταία χρόνια ανησυχητικές διαστάσεις, οδηγώντας τις εταιρίες, αλλά και το Δημόσιο σε τεράστιες απώλειες εσόδων. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά μόνο η συγκεκριμένη εταιρία που υπέβαλε τη μήνυση σε βάρος του 24χρονου υπέστη για τα έτη 2008 - 2009 ζημίες της τάξεως των 30.520.000 ευρώ από το «ξεκλείδωμα» κωδικών.
"

Ανώνυμος είπε...

KAI ESENA SE PHRE THL KAI SOU TO EIPE???
TO MONO SIGOURO OTI APO OLI TIN FASI I FORTHNET THA XASEI!!!!!

ΑΝΟΔΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ είπε...

Αναζητώ νέα εταιρία για σύνδεση ΑDSL, από τη στιγμή που η Forthnet ελέγχει την ΙΡ μου. Σε λίγο θα ψάχνουν γιατί έχασαν τους πελάτες τους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω ρε παιδια. Εδω εχει γεμισει ο κοσμος ακαλυπτες επιταγες. Ενας φιλος σε τραπεζα μου ελεγε οτι δεν χωρανε οι υπογραφες στην πισω σελιδα και κολλανε και μια αλλη σελιδα μαζι. Μιλαμε για 30 υπογραφες και για σημαντικα ποσα. Κανεις δεν ελεγχει π.χ την υπογραφη νουμερο 10, ποιος την εβαλε, μηπως ξεπλενει μαυρο χρημα....
Κατα τα αλλα απο οτι διαβαζουμε ο εισαγγελεας με την υπηρεσια οικονομικου εγκληματος τρεχουν στα βουνα και τα λαγκαδια για να πιασουν κατι κακομοιρους που παρακολοθουνε τους αθλους του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου και βλεπουνε ALPHA και ΜΕΓΑ απο τον δορυφορο. Την ιδια στιγμη το μισο IRAN οπως διαβασα βλεπει ολο το πακετο δωρεαν με flyshare.
Να μην πουμε για Γερμανια, Αγγλια που οποιο γνωστο να ρωτησεις σου λεει πονηρα ναι βλεπω NOVA. Στην αρχη εκανα την ηλιθια ερωτηση. "πως πληρωνεις την συνδρομη σου" και ολοι γελαγανε.
Παιδια της δορυφορικης, ριχτε τις τιμες και δωστε προσφορα στους πελατες με το double play.
Τι στο καλο την πηρατε την δορυφορικη πλατφορμα;
Παρτε το μαθημα MARKETING 101.

Ανώνυμος είπε...

διαβασα τα αρθρα απο ολουσ.Μα καλα να πιστεπσο οτι δεν βρεθικε 1 ενας με νομικες γνωσεις να μας πει αν εινε παρανομη Η νομιμη η παρακολουθιση των ιπ μας ?.........Αυτο που εγο προσεκσα εινε οτι μετα τιν σιλληπση πριν κανα 2 μηνες καπιων που κανανε το καρτ-σεαρινκ και τιν ανακινοση οτι τουσ πιασανε μπλα...μπλα (θα δειτε και για τιν προσφατι περιπτοσι στις σερρες το ιδιο θα συμβει) οπος και σε παλεοτερες ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΙΠΣΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΙΣ Κ Α Τ Α Δ Ι Κ Ι Σ ΤΟΥΣ.......ΠΟΤΕ !!!!!!!!!...ΑΝΑΡΟΤΙΤΗΙΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι εδώ μέσα είναι γεννημένα τσουτσέκια. Λέει ο ένας "καλά κάνουν και μας ψάχνουν".
Δηλαδή επειδή δεν έχω περάσει ΚΤΕΟ το αμάξι μου, θα πρέπει να με σπάσει στο ξύλο ο μπάτσος; Μαζόχα.

Πέρα από τον μπιφτέκα που ανέφερα, τα κλειδιά αλλάζουν κάθε 8 δευτερόλεπτα. Μέσα σε 8" η Forthnet πρέπει να ψάξει όλες τις IP της, να ανοίξει όλα τα TCP/UDP πακέτα και να βρεί τη συγκεκριμένη ακολουθία αριθμών. Ας πούμε ότι έχει φτιάξει ειδικούς αλγορίθμους που "συγκλίνουν" προς κάποιες ΙΡ. Ωραία.

ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ TA CARDSHARING ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ);;;;

Και πάμε στα νομικά. Αν εγώ που είμαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ (και με έχουν στο μάτι) κάνω και ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, θα μου κλέψουν τους κωδικούς μου;

Αυτά δεν γίνονται. Πρωταπριλιάτικο αστείο μου φαίνεται όλη η φάση.

Ανώνυμος είπε...

100% σωστος ο προηγουμενος. Δεν εχω τιποτε αλλο να προσθεσω.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΑΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΑΡΑΧΩΒΙΤΣΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΙΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
ΜΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ

Ανώνυμος είπε...

για καποιους που ειναι απιστοι θωμαδες η δεν πιστευουν οτι η FORTHNET-NOVA εχει δικαιωμα να ελεγχει το προιον που πουλαει οσο καποιοι νομιζουν οτι τους δινει το δικαιωμα να κλεβουν.

ας πανε να κανουν τον δικηγορο τωρα στον νεαρο που αντιμετωπιζει "κατηγοριες κλοπης πνευματικων δικαιωματων"

δειτε και την σχετικη ειδηση που δεν ειναι "πρωταπριλιατικο ψεμα" αλλα ειναι αληθεια δυστυχως

Ένας νεαρός συνελήφθη στις Σέρρες, καθώς «έσπαζε» τους κωδικούς του τηλεοπτικού συνδρομητικού καναλιού «Nova» και τους παραχωρούσε σε τηλεθεατές, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να παρακολουθούν χωρίς συνδρομή τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Σε βάρος του 24χρονου υποβλήθηκε από εκπροσώπους του συνδρομητικού τηλεοπτικού σταθμού μήνυση και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών των τμημάτων Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής και Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν τα ίχνη του στις Σέρρες.

Ο νεαρός χρησιμοποιούσε ειδικές δικτυακές συσκευές για την υποκλοπή του σήματος του συνδρομητικού σταθμού και στη συνέχεια μοίραζε, μέσω ίντερνετ, τα ηλεκτρονικά «κλειδιά» για το «σπάσιμο» των καρτών πρόσβασης στους «πελάτες» του.
Ο νεαρός διένειμε τους κωδικούς σε περίπου 15 άτομα στο νομό Σερρών, τα οποία του κατέβαλαν μικρά χρηματικά ποσά για να παρακολουθούν παράνομα και χωρίς συνδρομή τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Να σημειωθεί ότι η "NOVA" υπέστη για τα έτη 2008 - 2009 ζημίες της τάξεως των 30.520.000 ευρώ από το «ξεκλείδωμα» κωδικών.

zougla.gr

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ψαχνουνε σε ολη την Ελλαδα για σερβιτορους. Αφου διαφιμιζουν στα περιπτερα και σε επισημες ιστοσελιδες πως γινεται η δουλεια.
Μηπως θα τρελλαθουμε ολοι σε αθτη την χωρα;

Τοπ επομενο υπαρχει σαν διαφημηση στο www.satleo.gr
===================================
Τo «Digital Satellite TV» στα περίπτερα
Με ιδιαίτερα πλούσια ύλη και με πολλά νέα θέματα, κυκλοφόρησε το τεύχος Απριλίου του Digital Satellite TV. Στο νέο τεύχος, το θέμα που δεσπόζει είναι το μεγάλο αφιέρωμα στα sites με ανεπίσημο λογισμικό. Σίγουρα σε ένα ή σε περισσότερα από τα sites που παρουσιάζουμε, θα βρείτε την λογισμική υποστήριξη που χρειάζεστε, ώστε να εκτοξεύσετε τις αποκρυπτογραφικές δυνατότητες του εξοπλισμού σας, ανεξάρτητα αν αυτός είναι δέκτης, CAM, έξυπνη κάρτα ή κάρτα λήψης στο PC. Αυτό το μήνα οι αρχάριοι έχουν την τιμητική τους, αφού για αυτούς ετοιμάσαμε ένα μεγάλο λεξικό, που περιέχει τους περισσότερους όρους και ακρωνύμια της δορυφορικής TV. Πρόκειται για ένα άρθρο βιβλιοθήκης, στο οποίο μπορείτε να ανατρέχετε κάθε φορά που δεν γνωρίζετε κάποιον όρο. Συνέχεια έχει η παρουσίαση της νέας τεχνολογίας SVP, που αναμένεται να χρησιμοποιήσουν οι τηλεοπτικοί παροχείς στο άμεσο μέλλον, για την καταπολέμηση του Card Sharing. Η παρακολούθηση των οπτικοακουστικών συσκευών που έχετε στο σαλόνι σας από το εξοχικό σας ή από την άλλη… άκρη του πλανήτη, καθώς και ο τηλεχειρισμός τους, είναι πλέον πραγματικότητα μέσω του Slingbox Classic. Γνωρίστε τις δυνατότητές του και ότι άλλο μπορεί να μας προσφέρει η τεχνολογία Place Shifting, όπως για παράδειγμα η παρακολούθηση συνδρομητικών και ελεύθερων καναλιών, από άλλες χώρες του πλανήτη, μέσα από το σχετικό άρθρο.

Η μεγαλύτερη έκθεση δορυφορικής τεχνολογίας Multielectronica πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Όσοι δεν είσαστε εκεί μπορείτε να απολαύσετε τις καλύτερες στιγμές της έκθεσης, μέσα από ένα μεγάλο αποκλειστικό αφιέρωμα, που ετοίμασε το Digital Satellite TV. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το άρθρο για τους χρήστες ηλεκτρονικού υπολογιστή, αφού σας περιγράφει πώς θα περάσετε CCcam στο PC, ώστε να κάνετε την κάρτα λήψης σας client, σε ένα δίκτυο Card Sharing. Τα νέα slim LNBs της Inverto, με το λεπτό τους μέγεθος, έρχονται να αποδείξουν ότι η ταυτόχρονη λήψη των δορυφόρων Sirius 5E, Eurobird 9 – 9E, Hot Bird 13E, Eutelsat W2 – 16E και Astra 19,2E, μπορεί να συνυπάρξει ακόμη και σε ένα 80άρι κάτοπτρο. Τέλος, αν διερωτάστε πώς θα βλέπουμε δορυφορική TV στο μέλλον, τότε δεν έχετε παρά να δείτε την παρουσίαση του πρώτου οπτικού LNB, το οποίο υπόσχεται μεταφορά των δορυφορικών καναλιών μέσω οπτικής ίνας. Χωρίς παραπλανητικά τρικ και τεχνικά λάθη, και με εγκαταστάσεις και θέματα που έχουν δοκιμαστεί και στη πράξη, το Digital Satellite TV αποτελεί την μοναδική έντυπη πηγή αξιόπιστης ενημέρωσης στο χώρο της ψηφιακής και δορυφορικής TV.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια μην ταλαιπωρειστε για να βρειτε τι γινεται, πως γινεται, γιατι γινεται.

Καποτε υπηρχε μια χωρα που λεγοταν Ελλαδισταν. Μια εταιρεια με λογισμικο αλλης
εταιρειας που την αναγκασε μια ξενη μυστικη υπηρεσια να εγκαταστησει στο επισημο
λογισμικο της παρακολουθουσε ολους τους προυχουντες του Ελλαδισταν.

Βαλανε ενα μεγαλο προστιμο στην πρωτη εταιρεια αλλα δεν αγγιξανε την δευτερη. Τζιζ καιει πολυ...
Η εταιρεια ειπε πριτσ, βαλτε το προστιμο εκει που ξερετε.
Οι διαφοροι καλοθρεμμενοι και καλα φυλασσομενοι ντελαληδες, αυτοι που φωναζανε δυνατα τα νεα στις πλατειες του χρεωκοπημενου και πεινασμενου Ελλαδισταν, ξαφνικα καταπιαν την φωνη τους...
Απολυτη ησυχια..
Τι εγινε; τι συνεβη;
Μια φοβισμενη φωνουλα ψιθυριστα ειπε
"Εκλογες ερχονται, λεφτα χρειαζονται, αντε να το παρει το ποταμι...."
Ετσι κυλαει η ζωη στο Ελλαδισταν....

ριχτε μια ματια εδω και πεστε και εσεις πριτσ......

http://www.athenswireless.net/

Ανώνυμος είπε...

->Να σημειωθεί ότι η "NOVA" υπέστη ->για τα έτη 2008 - 2009 ζημίες της ->τάξεως των 30.520.000 ευρώ από το ->«ξεκλείδωμα» κωδικών.

Η ΝΟVA εχει ας υποθεσουμε
400.000 συνδρομητες, καθε κεφαλι 60 Ευρω μαζι με τσοντα. Ειμαστε θερμος λαος. (Αχ!!!!, ακριβο ρε, πονεσα) συνολο 24.000.000 ευρωπουλα.
Ο δικηγορος της μας λεει οτι εχει χασει 30.520.000 (προσοχη στο 20.000)
Λεω εγω σαν Ελληνας βλακας
30.520.000 να το διαιρεσω με το 60
κανει 509.900 συνγρομητες.
Λοιπον πιανω θεση σε καφετερια απεναντι στην Γαδα και περιμενω μισο εκατομμυριο κοσμο να οδηγηθουν με αλυσιδες στον εισαγγελεα. Λιγο γρηγορα παιδια γιατι δεν εχω χρηματα να πηγαινω καθε μερα στην καφετερια. Δεν ειναι Μιλανο και Ρωμη εδω, ο καφες κανει 5 ευρω.

Ανώνυμος είπε...

Κατ'αρχάς, η παρακολούθηση των πακέτων, είναι όντως παράνομη χωρίς εισαγγελική εντολή...επίσης, το να διαρρεύσει ότι κάποιοι κάνουν card sharing, δεν είναι και τόσο δύσκολο...ένα πιθανό σενάριο είναι: κουβέντα στην κουβέντα, όλο και κάποιος που δεν θα έπρεπε το ακούει, το παίζει ενδιαφερόμενος κ.λπ. Το εφαρμόζει και η Microsoft αυτό το συστηματάκι, στέλνοντας κόσμο σε κομπιουτεράδικα για να το παίξουν ενδιαφερόμενοι για παράνομα windows. Σε ό,τι αφορά το θέμα περί διαφυγόντων κερδών, είναι γνωστό το πόσο μπορείς να "παίξεις" με τα δεδομένα της στατιστικής (π.χ. θεωρείς ότι για κάθε αντιγραμμένη/κατεβασμένη ταινία η εταιρία παραγωγής της έχει χάσει μία πώληση - που μεγαλύτερο ψέμα από αυτό δεν υπάρχει)

Ανώνυμος είπε...

re paidia poli apla mpori na kita3i to IPs sas an kani share KEYS

px: http://YOURIP:16000 kai vgazi kapia keys tote 3eri oti ayto to ip kani cardshare

Ανώνυμος είπε...

το sdtv εχει αναρτήσει ένα πλαστό δελτίο τύπου της αστυνομίας πλαστό γιατί το δελτίο τύπου δεν έχει πουθενά το λογότυπο της ελληνικης αστυνομίας

Ανώνυμος είπε...

afou porta kathorizi o server opia theli an valo ego 16000 tote 16000 an valo 123456 tote 123456 ,

Κώστας είπε...

Ρε παιδιά αντε να πούμε ότι είναι παράνομο το card sharing και είναι κλοπή ,κλοπή δεν είναι αυτή της Nova που πέρνει 59,00 ευρω το μήνα απο το Ελληνικό νοικοκυρίο ?
Που είναι ο εισαγγελέας να τους παει φυλακή αυτούς και αυτούς που τους δώσανε την άδεια να εκπέμπουν με τέτοιους όρους ?
Αλλα αφού είναι οι ίδιοι ρουφιάνοι!!!
Και μή μου πήτε ότι δεν ξέρουν αυτοί οι ανεγγέφαλοι της Nova ότι αν πάνε τη συνδρομή στα 20,00 ευρώ θα μπουνε σε 1,000,000 νοικοκυριά στην Ελλάδα και αν το κάνουν 10,00 θα μπούνε σε όλα τα σπίτια της Ελλάδας κ σε πολλά της Ευρώπης ...!Νομίζω τότε θα σταματήσουν κ οι κλοπές κ οι κλέφτες μαζί τους.
Μήπως διαφωνεί κανείς μαζί μου ?
Μήπως έχουν άλλα συμφέροντα οι της Nova?
Οι μήπως είναι ΧΑΖΟΙ ?

Ανώνυμος είπε...

περα απο το γεγονος οτι καποιοι παρανομουν κλεβοντας τα κλειδια με τον Α η Β τροπο, αυτο δινει το δικαιωμα σε οποιονδηποτε εχει τα μεσα μετα απο την εξαγορα της ΝΟΒΑ να παραβιαζει τους νομους και το συνταγμα της χωρας και να διωκει πολιτες αυθερετα ?
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που αλλοι ηθικολογητε και υπερασπιζεστε τα συμφεροντα της ΝΟΒΑ και αλλοι που ειστε σχετικοι και γνωστες και ολοι οι αλλοι ασχετοι ,
αραγε τι σκοπους εξυπηρετητε ?????

α) για την ικανοποιηση του εγω ?
β) για οικονομικους λογους ?
γ) για την ηλιθιοτητα που σας διακατεχει ?

γεμισε η ελλαδα ηθικολαμογια .

Ανώνυμος είπε...

Μια ειναι η επιτυχία ολης αυτης της κατάστασης. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ κυρίες και κύριοι...οσο πιο πολύ ανακυκλώνεται το θεμα με σχετικούς και άσχετους( εγω ειμαι τελείως ασχετος σε νομικά θέματα και σε περι ip λειτουργία)τόσο πιο πολύ το "μαγαζί" ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ...ναι μη γελάτε!!! η "αρνητική" πώληση υποστηρίζεται στο σύγχρονο marketing.Μια καρφωτή είναι γιατι σε κάποιο χωριό δεν έκατσε η συμφωνία στους σερβιτόρους και τραβολογάνε κάποιους στο σκαμνι...και θα τραβολογούνε εις τους αιώνες των αιώνων αμήν.Πάρε και μια σημαντική μείωση της συνδρομής και να σου καμμια 100 χιλιάδες νεα πελατάκια. τη βγάλαμε την ζημιά.Αυτή ειναι η μια οψη του νομίσματος.Να δουμε και την αλλη γιατι κάποιοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ απ την ολη υπόθεση...είναι έτοιμο το ενδιάμεσο "router" ...ενα μηχανάκι δηλαδή που μπαίνει ενδίαμεσα στο router του παρόχου και στον αποκοδικοποιητή για επανακωδικοποίηση του σήματος...δώστε λοιπόν αλλα 100€ στα λαμόγια για να καλύψεις τα ίχνη...η αφήστε το sharing και πάτε στην παραδοσιακή κάρτα (άλλα φράγκα)...Αυτά δεν τα προτείνω εγώ ούτε ειναι δικά μου λόγια ...εχει βουίξει ο τόπος ...Τίποτε δεν γίνεται τυχαία ..ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΌΠΟ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΚΑΛΟΙ Η ΚΑΚΟΙ " ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΜΠΑΖΕΣ...ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ....αλήθεια το σχόλιο μου ξέρει κανεις απο πια ip προήλθε???ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΑΛΛΟΥ και κλείνω με ένα γνωμικό "ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ"

Ανώνυμος είπε...

Η λύση είναι μια gineaoratos.dyndns.org και άστους να ψάχνουν.

Ανώνυμος είπε...

me poio dikaiwma h FORTHNET NA KANEI AYTES TIS APARADEKTES ENERGIES? DEN YPARXEI KANENAS NA THN MAZEPSEI TA DIKTYA KAI TA IP EINAI PRWSOPIKA DEDOMENA GIA TON KATHENA APO MAS

Ανώνυμος είπε...

To poli poli na girisoume sto palio mitropolitiko wifi diktio na to isxiropoioisoume kai na tous poume parte ta paparia mas pou thelete na sas plironoume kiolas... to thema einai oti oi 10 kirioi gamaw tis elladas tin exoun dei poli asxima kai oti nomos ftiaxnete mono gi autous den einai.kai oso gia to thema kleftis... osoi kanan periousia apo autous klevontas dimosio ktl tin kanan min to ksexname!egw "klevo" tragoudakia alla den exo kotero!

outofordergr είπε...

katarxas sygnomi gia ta greekglish,
kata deyteron....to periexomeno pou diakinite sto internet mporei na elnxthei opos exei gynei sto parelthon kai opos ginete tora. megales eteries tainiwn exoun kanei miniseis kai tis exoun kerdisei se xristes pou katevazan tis tainies toys meso protokolwn "peer to peer". EXOUN KATHE DIKAIOMA na to kanoun ayto. to INTERNET DEN EINAI gia dianomi paranomoy ilikoy. to internet OTAN LEITOURGEI OS MESO PEITATIAS elenxete kai i kathe eteria kai o kathe politis EXEI DIKAIOMA NA PROSTATEFSEI TIN IDIOKTISIA TOY. enas apo tous tropous elenxou einai NA ENENXOUN TO TRAFIC, kai den mporeis na toys to apagorefseis.....TA DIKAIOMATA TOUS LEGONTAI PNEVMATIKA KAI DEN MPOREIS ESY H O KATHENAS NA TA KATAPATAS KANONTAS SHARE ILIKO POU DEN SOU ANIKEI.... otan leme oti kapoios den exei dikaioma na me elenxei....prota as mathei ta dikaiomata toy allou.

Ανώνυμος είπε...

http://www.peerblock.com/releases/interim-releases/peerblock-1.0.0-r404
katathetw ena link kanei block se autous pou elexoun thn ip mas kai einai para poloi kai apo pantou

Ανώνυμος είπε...

εγω που κανω Ε-banking τι γινετε? θα βλεπουν τι κανουμε? ας γινει σε κανενα λογαριασμο μου τιποτα παραξενο και θα δεις που εχουν να πανε.

Ανώνυμος είπε...

ego ksero oti an exeis forthnet mporoun na doun an kaneis card sharing meso internet kai se magonoun kateytheian.to ksero apo proto xeri....