Σάββατο, Μαρτίου 21, 2009

ΕΝΑ VIDEO ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ MIG ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΩΝΑΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο καθενας ειναι αξιος αυτου που ψηφιζει και μας κυβερνα τοσες δεκαετιες,ειτε ΠΑΣΟΚ ειτε ΝΔ.
Οι διορισμενοι γλυφτες των πιο πανω εχουν το προβλημα ΠΡΕΖΑ.Ας το εχουν.
Τοσα χρονια εμεις πληρωναμε τους (εν μερει) χαραμοφαηδες.Τωρα ας τους ξεδιαλεξει κι ας τους πληρωνει ο Βγενοπουλος κι ο καθε Βγενοπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα αμεροληπτος εισαι κι εσυ.
Δεν κατευθυνεσαι απο κανεναν και δεν εισαι και κιτρινος.
Κουνια που σε κουναγε.Πουλημενοι ειστε ολοι

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μιά εταιρία που δεν έδειχνε κανένα σεβασμό γιά τους πελάτες της. Πολύ καλά έκανε και πουλήθηκε. Άσχημο γιά τους κακομαθημένους τόσα χρόνια υπαλλήλους της, αλλά καιρός ήτανε!

Ανώνυμος είπε...

καταλαβαινουμε την αγωνια σας πρασινοι και γαλαζιοι κηφηνες που χρονια τωρα καλομαθατε στους παχυλους μισθους τις εξτρα απολαυες και τα ατελειωτα προνομια που απολαμβανατε εξοφλωντας τα γραμματια που υπογραψαν καποιοι πολιτικοι αρχιερεις του ρουσφετιου και της ρεμουλας σε βαρος παντα του κακομοιρη ελληνα φορολογουμενου.αντε τωρα να αναζητησετε εργοδοτη που θα ανεχτει να ικανοποιησει το 1/100 των παραλογων κεκτημενων σας. Οσο για το αν θα εξακολουθησει να υφισταται εθνικος αερομεταφορεας.... χεστηκαμε!!. ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ για να ησυχασουμε απο τα ατελειωτα χρεη.