Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2009

ZEITGEIST:ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ,ΑΣ ΞΑΝΑΦΡΕΣΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ...







(Τα οσα αναφερονται στη ταινια περι θρησκειας στο πρωτο μερος
και περι μικροτσιπ στο τελος,
κατα τη γνωμη μας εχουν μια δoση υπερβολης.
Η γενικη εικονα ομως,ειναι αυτη που μετραει.)


Περισσοτερα στα sites
www.zeitgeistmovie.com
www.thezeitgeistmovement.gr

ΠΡΕΖΑ TV
12-3-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ρωτησω κατι και αν εχεις @@ να απαντησεις...

Το γεγονος οτι τοσες χιλιάδες χρονια πριν γραφτηκε μια ριμαδοπροφητεία (πες εσυ ρε παιδι μου οτι ειναι μια παπαριά και τιποτα παραπανω) που μιλάει για "ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ"... δεν σου λεει κατι;

ONE WORLD ORDER ελεγε ο μπαμπας bush δημοσια.

Η Αμερικη θα βγει απο το αδιέξοδο κατα πασα πιθανότητα με το τσιπ φιλε μου. θα τους πουνε οτι για να εχουν λεφτα κλπ και για να στρωσει η οικονομία πρεπει να γινουν ολα τα χρηματα αριθμοι. κι επειδη οι Αμερικανοι ζουν πλεον σε αντισκηνα, θα το παρουν.

Το γεγονός οτι εισαι άθεος (και δικαίωμα σου) δεν θα επρεπε να σε κανει να κλεινεις τα ματια σε ολα. Διάβασε τις παραρολογίες του Λιακο (που ειναι αντιγραφή κειμενων απο ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ) και μετα πες μας για υπερβολες.

Πως γινεται να θες να εισαι παντα ο σωστος ρε φιλε; δεν μπορω να σε καταλαβω...

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΠΟΥΛΙ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

@Πρέζα ΤV
Επειδή το zeitgeist είναι μπερδεμένο με πολλά μεταφυσικά , που συνήθως μπερδεύουν και απωθούν, θεωρώ πολύ πιο καλό για ενημέρωση το The Money Masters. Είναι σε δύο τμήματα, περίπου 4 ώρες. Δυστυχώς, έχει πρόχειρο υποτιτλισμό μόνο το πρώτο μέρος, με εμφανή λάθη.
Αξίζει και είθε κάποιοι να κάνουν σωστό υποτιτλισμό.

Ανώνυμος είπε...

το μονο κομματι που δεν εχει καμια δοση υπερβολης ειναι εκεινο για τη θρησκεια στην αρχη. Και πολυ λιγα λεει για να πω την αληθεια. Απλα οι ρωμαιοι στο πλαισιο "Μια αυτοκρατορια-ενας βασιλιας-μια θρησκεια" μονταραν τμηματα απο ολες τις θρησκειες της εποχης και μαζι με το ιερατειο εφτιαξαν το χριστιανισμο περιπου οπως τον γνωριζουμε σημερα.