Δευτέρα, Απριλίου 27, 2009

1600 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 3ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2009...ΧΩΡΙΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ...(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Συνολικά 1.616 παράνομοι λαθρομετανάστες και 30 διακινητές συνελήφθησαν από άνδρες του Λιμενικού Σώματος σε ολόκληρη τη χώρα το τρίμηνο Ιανουαρίου - Μαρτίου 2009, ενώ κατασχέθηκαν 36 πλοία-λέμβοι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διεύθυνσης ασφαλείας του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Εχει σκεφτει ποτε κανεις,το που μπορει να μενουν αυτοι οι ανθρωποι;;;
Το αν εχουν προσβαση σε ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη;
Για ποιους δουλευουν και για ποσο;;;
Το θεμα της μεταναστευσης ειναι εξαιρετικα σοβαρο,ωστε οι ηγετες μας να το περιοριζουν μονο σε πολιτικες υποσχεσεις και λογια του αερα.
Πρεπει να γινουν εργα -κεντρα υποδοχης και φροντιδας-
και μαλιστα αμεσα.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.


ΠΡΕΖΑ TV
27-4-2009

4 σχόλια:

BillakOS είπε...

Εγω να σου πω την αλήθεια ΧΕΣΤΗΚΑ για τους Ενηλικες. Τα παιδια τους λυπάμαι! Όμως εχουμε και δικα μας προβληματα εδω. δεν χωραμε πλεον!

Εχεις σκεφτει αν δεν τους πιανανε (οπως ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ)τι θα εκανε ο καθενας απο αυτους για να ταϊσει το παιδι του;

μια κλοπη ισως;

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΠΙΑ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ....ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ. (ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ)

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ!

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ