Τρίτη, Απριλίου 21, 2009

Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΠ,ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟ 1975 (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

"ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ!!!!"

Ο αξιότιμος κύριος που συντονίζει την απόκρουση των “κομμουνιστοσυμμοριτών” διαδηλωτών, από το εσωτερικό προαύλιο χώρο της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα (17 Νοέμβρη 1975), είναι ο σημερινός Υποδιοικητής της ΕΥΠ (πρώην ΚΥΠ) Παναγιώτης Αλυφαντής.
Βεβαίως, είχε εκείνο τον ρόλο «νομίμως», λόγω της εμπειρίας του στην ΚΥΠ του δικτάτορα Δ. Ιωαννίδη και φυσικά – μπορεί κάποιος να ισχυριστεί – εκτελούσε εντολές του τότε πρωθυπουργού της χώρας Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Η σημερινή κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, πιστή στις παραδόσεις της δεξιάς και του θείου του, τον έχει επιβραβεύσει τις αρετές του και την εμπειρία του… τον έχει τοποθετήσει από το 2004
Υποδιοικητή της ΕΥΠ (πρώην ΚΥΠ).
Άραγε, αυτή είναι η τύχη που αξίζει, τον 21ο αιώνα, για έναν λαό και μια κυβέρνηση στην Ελλάδα;

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ,ΕΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Οι παραπανω φωτογραφια,οπως και οι υπολοιπες που δημοσιευονται στο SIBILLA-GR ειναι αποδεικτικα στοιχεια για το τι πραγματικα παιζει εκει εξω με τους προβοκατορες,τους μυστικους πρακτορες και τα λοιπα κυβερνητικα καθαρματα.

Η Χουντα ζει στη χειροτερη μορφη τους,με τους ιδιους ακριβως πρωταγωνιστες,στις θεσεις κλειδια κυβερνητικων αξιωματων.

ΠΡΕΖΑ TV
21-4-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΖΑ??????
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ.