Σάββατο, Απριλίου 04, 2009

ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΦΙΛΟΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ,Ο ΜΠΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ...

Στην ακόλουθη συνέντευξη Τύπου ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η συνάντησή του με τον Μπαράκ Ομπάμα διεξήχθη σε πολύ καλή, ανοιχτή ατμόσφαιρα.

«Τέθηκε σειρά από ζητήματα που έχουν σχέση με τις παραδοσιακά καλές διμερείς σχέσεις, ζητήματα που είναι στην προτεραιότητα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, τα ελληνοτουρκικά, Πατριαρχείο, Κυπριακό και του εξηγήσαμε [του Αμερικανού προέδρου] τη γνωστή μας θέση στο ζήτημα των Σκοπίων» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Κληθείς να σχολιάσει την αναφορά Ομπάμα στην ΠΓΔΜ με τον όνομα «Μακεδονία» (όταν ο Αμερικανός πρόεδρος χαιρέτιζε την ένταξη Αλβανίας και Κροατίας, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα ακολουθήσει και η «Μακεδονία»), ο Κώστας Καραμανλής επισήμανε ότι σταθερά η κυβέρνηση στηρίζει τον ευρωατλαντικό προσανατολισμό της ΠΓΔΜ...

Αφου τον στηριζετε,μπραβο σας!!!

Βεβαια εδω ο κοσμος χανεται και αυτοι ξεροχτενιζοντας...αλλα ετσι για να εχουμε κατι να λεμε...

ΠΡΕΖΑ TV
4-4-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O άνθρωπος ( ο χοντρός ) για μένα ειναι ρίψασπις.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.Εγώ ξέρω πως ακόμα και αν ολα ειναι ενατίον σου ΕΣΥ θα πρέπει να παλευεις για το καλό της ΕΛΛΑΔΑΣ.
Οχι να παίζουν τις κουμπάρες αυτός & η Ντορα.
Αντε να χαθείτε.
A.J.