Πέμπτη, Απριλίου 23, 2009

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΞΥΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤ....(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

"Περπατούσα για να πάρω ταξί. Στο πάρκο της οδού Ναυαρίνου βρήκα δυο γνωστούς μου και πήγα να τους μιλήσω για να δω αν θέλουν να γυρίσουμε μαζί. Ξαφνικά εμφανίστηκαν οι διμοιρίες. Βαράγανε όποιον βρίσκανε μπροστά τους, με κλομπιές, κλοτσιές», καταγγέλλει και αναφέρει ότι ουδέποτε ρωτήθηκε για τα αίματα που είχε στο κεφάλι του, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Στο νοσοκομείο -όπως λέει- τον μετέφεραν στις 8 παρά το πρωί, ώρες μετά τον τραυματισμό του. Τα στοιχεία του νεαρού που σπουδάζει στην Πάτρα είναι στη διάθεση της εφημερίδας.

Με κάταγμα στο δεξί χέρι και τραύματα στο άλλο χέρι και διάφορα σημεία του κεφαλιού και του σώματός του μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο και ένας νεαρός φοιτητής, που σπουδάζει στη Γερμανία. Οπως είπε η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη, μέλος της Ομάδας Νομικής Βοήθειας, που ειδοποιήθηκε από τη μητέρα του νεαρού, «έπαθε κάταγμα στο ένα χέρι και φέρει τραύματα στο άλλο, γιατί προσπαθούσε να προστατεύσει το κεφάλι και το πρόσωπό του από τα χτυπήματα των αστυνομικών».

Ο νεαρός είχε πάει στην περιοχή για να διασκεδάσει και περίμενε εκεί μέχρι τα ξημερώματα προκειμένου να πάρει το μετρό για να πάει στο σπίτι του και από εκεί να αναχωρήσει με τη μητέρα του για το αεροδρόμιο προκειμένου να ταξιδέψει για Γερμανία. Πράγμα το οποίο φυσικά δεν έγινε, καθώς μεταφέρθηκε και αυτός
στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.


ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,
ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ;;;
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΜΑΤ,
ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΝΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗ;;;


ΠΡΕΖΑ TV
23-4-2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.ΡΕ ΑΔΕΡΦΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΝΕ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΟΤΟΙ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

και αν είναι ανάρχας τι? δεν είναι πολίτης ? γαμημένε ε κωλογαμημένε.τους πληρώνουμε κιολας.σας μάλλον πουσταριό

Ανώνυμος είπε...

οποιος ειναι αναρχικος τον σπανε στο ξυλο ? ρε τι λετε ρε?αρε φασιστες ...ποσο ακομα θα σας ανεχομαστε...θαρθει η ωρα σας

Ανώνυμος είπε...

Μη τους στενοχωρητε ρε παιδια τους χουντοβλακες..Ξερεις τι ειναι να κοιτανε πισω την επταετια ,να ονειρευονται,να βλεπουν α/μ βιντεο,να αυνανιζονται με τον πατακο αλλα να ξερουν οτι δεν εχει αλλο κοκο ποτε πια...κριμα τα αγορακια μου..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΏς ο πρώτος κύριος αναφερεται στο ότι τα ματ δεχθήκανε επιθεση με μολοτοφ απο αγνώστους στα εξάρχεια,και αυτος που συνελλήφθη εμπλεκόνταν στην επίθεση.
οι υπόλοιποι κύριοι προφανώς πιστεύουν οτι ο ατυχος νέος ξυλοκοπήθηκε για τις ιδεές του,το ιδιο ακριβώς που γίνεται απο τους αναρχικούς στους φοιτητές του ΦΟΣ.
δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι ψεμματα,θα σας πω ομως τούτο κύριοι.
κανείς,μα κανείς δεν πρέπει να δέχεται βια,είτε ψυχολογική,είτε σωματική για τις απόψεις του.
είναι δικαίωμα του καθενός να λέει ότι θέλει.