Πέμπτη, Απριλίου 23, 2009

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!

Στη σύλληψη τριών Ελλήνων κοντά στη Γενεύη, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν 12 εντάλματα δίωξης για απάτες, προχώρησαν οι τελωνειακές αρχές της Ελβετίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρμόδιες αρχές της χώρας, πρόκειται για έναν 70χρονο και δύο 60χρονους άνδρες, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να πραγματοποιούν οικονομικές απάτες.
Μάλιστα, στην κατοχή του ενός από τους τρεις Έλληνες βρέθηκαν 29 πλαστά διαβατήρια. Οι ελβετικές αρχές εκτιμούν ότι οι οικονομικές απάτες αγγίζουν το ποσό των 100.000 φράγκων.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ.ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ!!!

ΠΡΕΖΑ TV
23-4-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

PREZA KATHE FORA ME EKPLISEIS DYSARESTA..EISAI O THEOS THS VLAKEIAS..TI SXESI EXEI O ELLINIKOS POLITISMOS RE PANYVLAKA ME TO OTI SYNELLIFTHISAN 3 LAMOGIA???

Mr Leveguras said είπε...

<>
Φίλε Πρέζα
Αυτή τη φορά έβαλες "κυριολεκτικά" το δακτυλό σου απάνω στην #1 αιτία όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει καθημερινά η κοινωνία μας.

Τον "Ελληνάρα"

Αυτο το σπουδαίο δημιούργημα που δεν΄είναι τίποτε άλλο παρά ένα κράμα τριτοκοσμικού υποκείμενου με διακεκριμένες γνώσεις του "άρπαξε" και του "τζάμπα" και ενός λάτρη του "high life" και της δανεικής πολιτέλειας.

Είμαστε περίπτωση σου λέω,

Ασε που πρέπει οπωσδήποτε νά κερδίσει η ομάδα μας, το κόμμα μας και το αυτοκίνητό μας και αν κάτι δεν μας έρθει κατ' αυτη τη σειρά αμέσως και χωρίς περιστροφές γαμούμε κάποιου τη μάνα, ακόμη και του Χριστού την μάνα χωρίς να εξαιρούμε και τον ίδιο εφ' όσον φυσικά για το χάλι μας πάντοτε κάποιος άλλος θα πρέπει να φταίει.

Αυτές είναι οι καινοτομίες μας, μ' αυτές ζούμε και δεν τις αποχωριζόμαστε ούτε στιγμή σε όποια μεριά των συνόρων μας κι αν βρεθούμε.

Ο Ελληνάρας αυτός λοιπόν είναι ο σύγχρονος αποκλειστικός κατασκευαστής και αντιπρόσωπος του νεώτερου πολιτισμού μας και της πλειοψηφίας της πολιτικής μας κατάντιας αφου φυσικά εκτός των άλλων κατέχει και το αστέρητο προσόν να ψηφίζεi.

Κι εσυ, Πρέζα the Great, μας μιλάς για υπερηφάνεια . . .
<>

Ανώνυμος είπε...

Ε σιγά το πράγμα,δεν σκότωσαν κανέναν