Κυριακή, Απριλίου 26, 2009

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΞΙΝΕΣ...ΤΩΡΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΙΠΙΑΣΜΕΝΑ ΧΟΙΡΙΝΑ...ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ!!!

Την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκάλεσε η αύξηση των κρουσμάτων της γρίπης των χοίρων που έχει προκαλέσει διεθνή ανησυχία. Ο μεταλλαγμένος ιός, που συχνά προκαλεί συμπτώματα πνευμονίας, μεταδίδεται απο άνθρωπο σε άνθρωπο.

Συγκεκριμένα, από την Επιτροπή ανακοινώθηκε την Κυριακή ότι κανένα κρούσμα του νέου τύπου της γρίπης των χοίρων που μέχρι τώρα έχει στοιχίσει τη ζωή σε 81 ανθρώπους στο Μεξικό και έχει μολύνει άλλους στις ΗΠΑ, δεν έχει αναφερθεί έως σήμερα στην Ευρώπη.

"Μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί κρούσματα στην Ευρώπη. Παρακολουθούμε από πολύ κοντά την κατάσταση", ανέφερε εκπρόσωπος της Επιτροπής, που εποπτεύει την πολιτική σε θέματα υγείας ανθρώπων και ζώων στα 27 κράτη μέλη.

"Γίνονται συνεχείς επαφές με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών ,τις ΗΠΑ, το Μεξικό, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και κράτη μέλη και εκτιμούμε τις πληροφορίες που έχουμε ήδη", πρόσθεσε η εκπρόσωπος.

"Ο ιός της γρίπης των χοίρων, δεν μπορεί πλέον να περιοριστεί", ανακοίνωσαν από την πλευρά τους οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές, ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πανδημίας.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΑ ΛΑΔΙΑ,
ΤΑ ΓΡΙΠΙΑΣΜΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ,
ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ,
ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΤΡΩΜΕ...


Μαρκογιαννακη,τρεξε να εμβολιασεις τους μπατσους σου!!!

ΠΡΕΖΑ TV
26-4-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

AMERIKANIKI PROPAGANDA GIA NA KLISOUNE TA SUNORA TOU MEXIKOU & GIA ALLA POLA