Τετάρτη, Απριλίου 01, 2009

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ SERVER ΤΟΥ ΑΠΘ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ...

ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ,ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΙΤΑ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ...Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ...

Καταστροφές σε κεντρικό κόμβο δικτύου υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προκάλεσαν άγνωστοι λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης.
Περίπου 20 άτομα, με κουκούλες και κράνη, εισέβαλαν στον 1ο όροφο του κτιρίου της Βιολογικής Σχολής, όπου στεγάζεται το Κέντρο Λειτουργίας Δεδομένων του ΑΠΘ (κεντρικός server του πανεπιστημίου), σπάζοντας υπολογιστές, δίκτυα και προκαλώντας φθορές στο κτίριο.

Μέσα από τον κεντρικό server εξυπηρετείται ηλεκτρονικά (internet, e-mail) όλη η ακαδημαϊκή κοινότητα, με αποτέλεσμα, μετά τις καταστροφές, να έχει «καταρρεύσει» όλο το σύστημα του πανεπιστημίου.
Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η επίθεση του κουκουλοφόρων ο πρύτανης του ΑΠΘ, Αναστάστιος Μάνθος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Παπαγεωργίου και ζήτησε ενημέρωση για την προοπτική άρσης του πανεπιστημιακού ασύλου.

Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την «έφοδο» των αγνώστων στο Κέντρο Λειτουργίας Δεδομένων του πανεπιστημίου, ο κ.Μάνθος πληροφόρησε τηλεφωνικά για το συμβάν τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ζήτησε να λάβει ενημέρωση σχετικά με τις προϋποθέσεις άρσης του πανεπιστημιακού ασύλου και την είσοδο των αστυνομικών δυνάμεων στο Πανεπιστήμιο.
Αμέσως μετά, ο διευθύνων την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης ενημέρωσε και τον Διευθυντή Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχο Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Το θέμα έληξε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα όταν ο κ. Μάνθος ενημέρωσε την Εισαγγελία για την αποχώρηση της ομάδας των κουκουλοφόρων από το Ίδρυμα.

ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΥΠΟΥΛΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
1-4-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν γινοταν αρση του ασυλου θα επιαναν τα φασιστακια οι μπατσοι και κατοπιν θα ειχαν το θαρρος ολοι αυτοι που θελουν αρση του ασυλου να παραδεχθουν οτι λενε μαλακιες;

Ανώνυμος είπε...

pali megala logia ...krima, krima...oute emeis goustaroume tous mpatsous stis sxoles mas alla toulaxiston den leme k malakies xoris na kseroume ti exei ginei.