Πέμπτη, Απριλίου 09, 2009

SOMEONE'S GOTTA GO:ΤΟ ΝΕΟ REALITY ΤΗΣ ENDEMOL...ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ...ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Ένα νέο ριάλιτι σχεδιάζει η εταιρεία παραγωγής Endemol, με τίτλο «Κάποιος πρέπει να φύγει». Πρωταγωνιστές του, οι υπάλληλοι μικρών εταιρειών που πλήττονται από την οικονομική κρίση, οι οποίοι επιλέγουν μέσα στο παιχνίδι ποιον συνάδελφο θα απολύσουν!

Κάθε επεισόδιο του παιχνιδιού, που θα προβληθεί στις ΗΠΑ από το δίκτυο Fox, θα επικεντρώνεται σε μια ξεχωριστή επιχείρηση με προσωπικό κάτω των 20 ατόμων, απ’ την οποία πρέπει κάποιος να απολυθεί, προκειμένου να μειωθούν οι δαπάνες. Στο παιχνίδι, όμως, την απόφαση αυτή την παίρνουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι και όχι ο επικεφαλής της εταιρείας. Οι υπάλληλοι έχουν στη διάθεση τους τον προϋπολογισμό της επιχείρησης, τον κατάλογο των υπαλλήλων και της μισθοδοσίας τους, και βάσει αυτών σχηματίζουν εικόνα για τις κινήσεις της επιχείρησης. Καθένας πρέπει να δικαιολογήσει τις εργασιακές του συνήθειες. Στο τέλος, οι εργαζόμενοι επιλέγουν ποιος πρέπει να υποστεί μείωση μισθού ή να πάρει αύξηση και ποιος θα απολυθεί με βάση τις πληροφορίες για τις επιδόσεις τους στη δουλειά.

Ο David Goldberg, πρόεδρος της Endemol North America, ισχυρίζεται ότι είναι πιο δημοκρατικό να αποφασίζουν οι υπάλληλοι ποιος πρέπει να απολυθεί. Ο διευθυντής προγράμματος της Fox, Mike Darnel, δηλώνει ότι οι συμμετέχοντες έχουν πλήρη γνώση της κατάστασης στην οποία εμπλέκονται. Ωστόσο, η επικεφαλής του Women For Hire, Tory Johnson, αντιλέγει ότι δεν είναι καλή ιδέα να γελάει κανείς με τη δυστυχία κάποιου άλλου, ειδικά σε μια περίοδο οικονομικής ανασφάλειας.

Η εταιρεία Endemol βρίσκεται πίσω από ανάλογες παραγωγές, όπως το Big Brother, το Deal or No Deal και το Fear Factor. Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινώσει πόσα επεισόδια του νέου ριάλιτι θα προβληθούν και πότε. Η Fox, όμως, φαίνεται αποφασισμένη να το παρουσιάσει το συντομότερο δυνατό και πιθανολογείται ότι η προβολή του θα ξεκινήσει στις αρχές του καλοκαιριού.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ (BIG BROTHER),ΤΟ REALITY ΣΤΑΘΜΟ-ΠΡΟΠΟΜΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ,Η ENDEMOL ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ SHOW,ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ...

ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΟΔΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ...ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕO TREND...ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ...
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
9-4-2009


tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: