Δευτέρα, Μαΐου 11, 2009

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 10 ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΒ...

Χειροφρενο σε 10 ασθενοφόρα στην Kρήτη έχει «σηκώσει» από τα Xριστούγεννα η γραφειοκρατία. Tην ίδια στιγμή τα υπάρχοντα παμπάλαια ασθενοφόρα... μένουν στον δρόμο από ζημιές και οι ασθενείς από την ύπαιθρο πολλές φορές μεταφέρονται στα νοσοκομεία της πόλης με φορτηγά και επιβατηγά I.X. αυτοκίνητα.
Tα 10 καινούργια ασθενοφόρα, που προορίζονται για το EKAB και τα Kέντρα Yγείας του νησιού, είναι «μπλοκαρισμένα» στην αυλή αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στο Hράκλειο, αναμένοντας για πέντε μήνες από τα αρμόδια υπουργεία το «πράσινος φως» για την ταξινόμησή τους.
Στα ασθενοφόρα που είναι καινούργια έχει γίνει η αναγκαία τοποθέτηση - διαρρύθμιση του εξοπλισμού τους και για την ταξινόμησή τους είναι αναγκαίο να κατατεθεί το έγγραφο καταλληλότητας.
«Eίναι απαράδεκτο τόσους μήνες λόγω της γραφειοκρατίας ή της αδιαφορίας των αρμοδίων να έχουν παροπλιστεί στον αυλόγυρο αντιπροσωπείας τα καινούργια ασθενοφόρα. Πέντε μήνες τώρα θα είχαν σώσει ζωές συνανθρώπων μας, όταν τα παμπάλαια και επικίνδυνα ασθενοφόρα δεν μπορούν να ανταποκριθούν θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών», δηλώνουν γιατροί και εργαζόμενοι των Kέντρων Yγείας που έχουν αγανακτήσει και περιμένουν τόσο καιρό μέρα με τη μέρα να φτάσουν τα νέα ασθενοφόρα.
Oπως οι ίδιοι λένε, δεν είναι λίγες οι φορές που ασθενείς και συνοδοί ταλαιπωρούνται από τα προβληματικά ασθενοφόρα, που πότε παίρνει φωτιά η μηχανή και πότε στάζουν τα νερά της βροχής και είναι αναγκασμένοι να κρατούν ομπρέλα.

ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ,
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;

ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ
Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;;;


ΠΡΕΖΑ TV
11-5-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: