Κυριακή, Μαΐου 24, 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΥΣΟΥΜΛΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ...

Τις ακραίες εκδηλώσεις και τα επεισόδια στην Αθήνα από ομάδα μουσουλμάνων μεταναστών καταδικάζει
ο Σύνδεσμος Μουσουλμάνων Ελλάδας.

Σε επιστολή του, υποστηρίζει ότι τα επεισόδια προσχεδιάστηκαν από ακραία στοιχεία και καλεί όσους μουσουλμάνους μετανάστες επιδιώκουν τους βανδαλισμούς, να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.
Στην ίδια επιστολή αναφέρεται πως όσοι μουσουλμάνοι λεηλατούν και κλέβουν τις περιουσίες συμπολιτών τους αποτελούν ντροπή για την μουσουλμανική κοινότητα.

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ...
Η ΘΕΩΡΙΑ ΟΜΩΣ,ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ
ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...


ΠΡΕΖΑ TV
24-5-2009

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε ας τους διωξουν οι ιδιοι που τους ξερουν και καλυτερα

μπορουν απλα να κανουν τις σχετικες υποδειξεις στην ελληνικη αστυνομια

Ανώνυμος είπε...

Οι λαθρομετανάστες δεν ηρθαν ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ

Τους πείσαμε να ρθούνε, οι αντζέντηδες στο εξωτερικό κανουν καλά τη δουλειά τους έτσι, καθε λαθρομετανάστης πλήρωσε απο 3000 έως 6000 ευρό για να έλθει.

Το Αφγανιστάν, το Πακιστάν η Ινδία, δεν είναι εκεί που είναι η Αλβανία, ουτε μπορεί κανένας μόνος του να φτάσει στην Ελλάδα χωρίς βοήθεια και διασυνδέσεις.

Τους μετανάστες καποιος τους κορόιδεψε τους πήρε τα λεφτά και τους εφερε στην Ελλάδα. Τα χρήματα μοιράστηκαν ανάμεσα σε ξένους και ντόπιους δουλεμπόρους.

Οι δουλέμποροι, οπως και οι έμποροι ναρκωτικών έχουν γερές, πολιτικές, πλάτες. Εχουν πληροφόρηση και καλυψη απο τις Υπηρεσίες των χωρών που εμπλέκονται.

Ο τζίρος απο το εμπόριο ναρκωτικών, δουλεμπόριο και πορνεία, συμβάλει εις την,

"καλήν εικόνα της οικονομίας μας".

Εχουμε, παρά την Οικονομική κρίση, τις μικρότερες επιπτώσεις στην οικονομία μας.

Εχουμε τα ακριβότερα ακίνητα στην Ευρώπη και την Αμερική, κυκλοφορούν τα ακριβότερα αυτοκίνητα.

Πώς εξηγούνται αυτά,

σε μια χώρα πλήρως αποβιομηχανοποιημένη, με δεφθαρμένο κυβερνητικό και κοινβουλευτικό κατεστημένο, με υψηλή ανεργία.

Ποιός τα επιτρέπει ολα αυτά;

Ισως η Αριστερά, στην οποια "Η χώρα είναι όμηρος της", είπε η κ. Τζαβέλλα, επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ.

Ο Γ. Καρατζαφέρης εχει δίκιο σε ενα σημείο, στο οτι ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ.

Τί θελει να πεί ο Πρόεδρος.

Η Χριστιανική θρησκεία, παράγωγο της Ιουδαικής και η Βίβλος, πουθενά δεν γράφουν πως απαγορεύεται το Δουλεμπόριο.

Είμαστε ολοι,

ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και πιθανόν,

Λαθρομετανάστες

Ανώνυμος είπε...

1:35 Πολύ σωστός.

Να θυμίσω πως όλοι οι μισθωτοί αυτής της χώρας είμαστε εν δυνάμει (λαθρο)μετανάστες.

Εγώ πάντως φέρομαι υπέροχα σε όποιο Αλβανό η Ρουμάνο ξέρω γιατί το βλέπω, πλησάζει η ώρα που θα τρέχω εγώ στη χώρα του να τον ικετεύω για κανα μεροκάματο.

Ανώνυμος είπε...

anagnostaki poustra

Ανώνυμος είπε...

re vlaka 1:35 me to idio post mas exeis zalisei ton paparo .

Έκλεισαν την Αχαρνών... είπε...

Κάτοικοι της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα έκλεισαν την οδό Αχαρνών για να διαμαρτυρηθούν στην ολοένα και αυξανόμενη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.
Σήμερα μάλιστα οι γνωστοί "αντιρατσιστες" που πρόσκεινται στον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αλλά και της ακροαριστεράς. με την κάλυψη φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ είχαν διοργανώση καποιες εκδηλώσεις ενάντια στο ρατσισμό... Να προσθέσουμε επίσης οτι αυτούς τους μανιασμένους και εξεγερμένους λαθρομετανάστες ο Τρεμόπουλος των ΟΙΚΩΛΟΓΩΝ τους έδινε δίκαιο και...
θέλει ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ αδιαφορώντας για τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Σε αυτούς τους "δημοκράτες" το μόνο που μπορούμε να πούμε ειναι οτι το πρόβλημα δε λύνεται με συγκάληψη ή με απλα στρουθοκαμηλισμό όπως τον επιχειρούν.
Η βία φέρνει βία και όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες
Ας ελπίσουμε να κυλήσουν όλα ομαλά διότι ώς γνωστών τη "νυφη" την πληρώνει πάντα ο αθώος καταστηματάρχης και νόμιμος πολίτης...

Ανώνυμος είπε...

ποτε εγινε ρε φιλε συγκεκριμενη διακρατικη συμφωνια για προκληση μεταναστων με ολες αυτες τις χωρες; τι μαλακιες λες;

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή, 24 Μάϊος 2009
Γιαυτό το Τουρκικό spot δεν θα διαμαρτυρηθεί κανένας; Καμία διαδήλωση δεν θα γίνει;

Κάηκε η Αθήνα επειδή κάποιος ανόητος αστυνομικός έσκισε το κοράνι(και κανείς δεν ξέρει τι πράγματι έγινε). Εδώ όμως στο ΕΠΙΣΗΜΟ διαφημιστικό spotaki τους οι Τούρκοι ποδοπατούν τον Ιησού και χορεύουν πάνω του. Τι νόημα έχει; Πείτε μας έναν λόγο. Γιατί το κάνουν; Αν βάζαμε εμείς τον Μωάμεθ θα είχε γίνει σεισμός στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο σεβασμός που ζητάνε;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ





http://anopetra-eleos.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ
ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΛΕΞΗΣ-ΑΛΕΚΟΣ.
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ. ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΗΞΕΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΗΤΟ ΠΡΕΖΑ ΑΜΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑΙΣΕ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Όποιος έχει κανα γνωστό φασίστα , να τον μαζέψει στο σπίτι του, γιατί όποτε τους πετυχαίνουμε στον δρόμο θα τους χέζουμε στα μούτρα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ????ΡΕ ΑΙΣΙΧΤΙΡe

Ανώνυμος είπε...

"Πριν λίγες μέρες αναρωτηθήκαμε , γιατί επιλέχτηκαν οι στάχτες της Μερόπης Μεσσηνίας να εγκατασταθούν εκατοντάδες λαθρομετανάστες Αφγανοί και Πακιστανοί αμέσως μετά τη φονική πυρκαγιά που κατ' έκαψε το χωριό τον Αύγουστο του 2007, αφού στη πραγματικότητα πρόκειται για ένα φτωχό γεροντοχώρι χωρίς καμιά πιθανότητα εξεύρεσης εργασίας, τονίζοντας το πλιάτσικο και τις λεηλασίες στις οποίες προβαίνουν καθημερινά.
Την απάντηση την πήραμε και...
είναι άκρως σοκαριστική!
Τόσο οι πυρκαγιές του 2007 όσο και η μαζική εγκατάσταση των μουσουλμάνων στη περιοχή, είναι μέρος οργανωμένου σχεδίου από εξ ανατολών ισλαμικών κέντρων συνεργαζόμενων με μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και με εκτελεστικά όργανα τους αντεξουσιαστές. Το επιχειρησιακό σχέδιο φέρει την κωδική ονομασία "Ibrahim project" λόγω της ίδιας καταστροφής, στην ίδια περιοχή (Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία), από τον Ιμπραήμ Πασά της Αιγύπτου το καλοκαίρι του 1827 κατά τη διάρκεια της Ελληνικής επανάστασης, και του σχεδίου του να μεταφέρει Σλάβους μετοίκους για έλλειψη κοινωνικής συνοχής.
Την συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη, έκανε πρώτος ο ιστότοπος serbianna στις 9-12-2008, και ακολούθως το πλέον έγκυρο και έγκριτο περιοδικό σε θέματα εθνικής ασφάλειας "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" (τεύχος Φεβρουαρίου 2009) στο οποίο θα βρείτε τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας.
Η στενή συνεργασία του αντεξουσιαστικού χώρου και της άκρα αριστεράς με ισλαμικά κέντρα για κοινό μέτωπο δεν είναι καινούργιο "φρούτο".
Οι Ιταλικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, αποκάλυψαν το 2006 οτι οι ανωτέρω ομάδες της Ιταλίας είχαν θέσει σε εφαρμογή σχέδιο συνεργασίας με ισλαμιστές εξτρεμιστές για "κοινό αγώνα". Την είδηση δημοσίευσαν οι Ιταλικές εφημερίδες.
Στο Παρίσι, στο εμπορικό κέντρο printemps στις 14 του Δεκέμβρη αποκαλύφτηκαν εκρηκτικά, των οποίων την ευθύνη ανέλαβε ομάδα Αφγανών.
Τις ίδιες μέρες στην Αθήνα κατά τα επεισόδια, οι περισσότεροι συλληφθέντες ήταν Αφγανοί και Πακιστανοί λαθρομετανάστες και ας θυμηθούμε τη δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα όταν μίλησε για "Ταλιμπάν κουκουλοφόρους".
Οι καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού του 2007, οι ορδές των λαθρομεταναστών που κατά κύματα μας καταφτάνουν καθημερινά, τα έκτροπα του Δεκέμβρη του 2008 και η συνέχεια που αναμένουμε, είναι ζήτημα πολιτικό, και απαιτούνται ευφυείς κινήσεις από πολιτικούς ηγήτορες όλων των κομματικών αποχρώσεων που διατελούν σε παρατεταμένη περίοδο αφασίας..."