Παρασκευή, Μαΐου 29, 2009

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ...ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙ...

Σε πληροφορίες για απόπειρα «προβοκάτσιας» κατά του ΚΚΕ, εντός των επόμενων ημερών, αναφέρθηκε η Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο εργοστάσιο της Lavipharm. Όπως είπε, πρόκειται για σχέδιο που επεξεργάζονται «πολιτικοί και δημοσιογραφικοί κύκλοι», με στόχο να στερήσουν από το κομμουνιστικό κόμμα 1% στις εκλογές της 7ης Ιουνίου. Απευθυνόμενη προς εκείνους, τόνισε: «Μολών λαβέ, λοιπόν».

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ ανέφερε ως πηγή των πληροφορίων "καλούς φίλους", αλλά και "έντιμους ανθρώπους, σε πολιτικούς χώρους και σε δημοσιογραφικούς, έντιμοι οι οποίοι βεβαίως δεν είναι κομμουνιστές αλλά δεν αντέχουν τις βρώμικες εκστρατείες".

Πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ δεν μπορεί να ματαιώσει την προβοκάτσια, αλλά προειδοποίησε τους προβοκάτορες ότι θα αποτύχουν. "Τους δηλώνουμε ότι θα το πληρώσουν ακριβά και εκείνο που θα μας προσφέρουν είναι τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, οι φίλοι του Κόμματος, να κάνουν την μέρα νύχτα, να τρέξουν ακόμα πιο πολύ από όσο τρέχουν, ούτως ώστε να μην υπάρχει καμιά ζημιά για το Κόμμα".

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, η Αλέκα Παπαρήγα διευκρίνισε ότι γνωρίζει τα ονόματα εκείνων που θα εξαπολύσουν την επίθεση κατά του κόμματος, αλλά αρνήθηκε να τους κατονομάσει. "Λες να μην το ξέρω; Γιατί το λέω; Έχουμε πει τίποτα που δεν ισχύει; Γιατί να τους καταδώσω; Μήπως πρέπει να έρθει και ο εισαγγελέας να μου πάρει δήλωση για αυτό;", διερωτήθηκε η γ.γ του ΚΚΕ.

ΑΛΕΚΑ,ΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;;;
ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ;;;
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΚΕ;;;
ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ,Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΛΑΣΠΗ,ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΠΑρΟΥΣΙΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ...
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΊΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
29-5-2009

1 σχόλιο:

gardi είπε...

ΤΑ ΜΕΛΟΙ Κ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ
ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ
ΤΟ ΛΑΟΥΤΣΙΚΟ ΠΟΥ "ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ" ΣΤΟ "ΚΟΜΑ" ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ?
ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ "ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ" ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ?
"ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΛΕ"!!!!