Κυριακή, Μαΐου 31, 2009

ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ...ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...

«Τα μέτρα που παίρνουμε θα τηρηθούν» ανέφερε ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, στη Χαλκίδα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος.
Ο κ.Αβραμόπουλος υποστήριξε ότι ο νόμος κατά του καπνίσματος από 1ης Ιουλίου θα εφαρμοστεί με τη συνδρομή και τη συμμετοχή όλων των πολιτών. "Θέλουμε, πάνω απ΄όλα συμμάχους τους ίδιους τους καπνιστές", είπε.
Τόνισε ότι "το 80% του ελληνικού πληθυσμού στηρίζει τα μέτρα κατά του καπνίσματος. Εξ αυτών το 100% των μη καπνιζόντων και το 62% των καπνιστών. Και θα πείσουμε και τους υπόλοιπους. Εξάλλου ο σκοπός δεν είναι να τιμωρηθεί κανείς. Είναι να προστατευτεί η δημόσια και ατομική υγεία και πάνω από όλα να διασφαλιστεί ένας κοινωνικός πολιτισμός, ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο θα ασκήσουν το δικαίωμά τους στη ζωή τα νέα παιδιά".

ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ 1 ΣΤΑ 2 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΤΟΥ 2009 ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΥΠΟΙ
ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...


ΠΡΕΖΑ TV
31-5-2009

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλυτερη κλεψια στην συγχρονη ελληνικη ιστορια ειναι:

-τα διοδια για δρομους που φτιαχτηκαν με λεφτα του ελληνικου (και ευρωπαικου) λαου,

και

-η εισοδος με πληρωμη στις παραλιες (ειδικα της αθηνας), παραλιες που δωθηκαν σε ολους τους ανθρωπους απο τον θεο και δεν πρεπει να ανηκουν σε κανεναν, ουτε καν στο κρατος.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΖΩΑ

p.s.:
i apoliti omos kseftila einai i parousia security stis eisodous ton paralion!!!

eleos!!!

ksipniste zoaaaa

Ανώνυμος είπε...

Ρε πρέζα πας καλά; Επειδή τα νοσοκομεία γεμίσαν με αλλοδαπούς πρέπει να μην εφαρμοστούν τα μέτρα κατά του καπνίσματος;

Ανώνυμος είπε...

Κόψτε το τσιγάρο και αρχίστε την Πρέζα.

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ, ΚΟΙΝΩΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΝ

------ Π Ρ Ε Ζ Α -------

"ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ"

Vag είπε...

Δεν σε πιανω ρε πρεζα… Δλδ αν ο Αβραμόπουλος ανακοίνωνε ότι θα φτιάξει το ΚΑΤ θα διαμαρτυρούσουνα γιατί είναι χάλια ο Ευαγγελισμός?

Ανώνυμος είπε...

ligotero kapnisma perissoteri zwi

Μάγδα είπε...

Παρακολουθώ τις αναρτήσεις για το κάπνισμα και απότι έχω καταλάβει υπάρχει μια προκατάληψη όσον αφορά τα αντικαπνιστικά μέτρα..ειλικρίνα δεν υπαρχει κανένας λόγος για μια προσωπική συνήθεια να ζημιώνουμε τους υπόλοιπους, γιατι να μη δοθεί μια ευκαιρία να δούμε πως θα είναι χωρίς κάπνα..και αυτό το λέω εγώ που είμαι καπνίστρια...Εκτός αν δεν αρθογραφείτε για να υπερασπιστείτε το κάπνισμα...αλλά άλλα συμφέροντα...κατί το οποίο θα ηταν θλιβερό