Τετάρτη, Μαΐου 27, 2009

ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ,ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΡΕΕΕΕ!!!

Αυξάνονται τα κρούσματα βίας σε βάρος μεταναστών στη Θεσσαλονίκη, με την ανοχή της πολιτείας, κατήγγειλαν σε συνέντευξη Τύπου εκπρόσωποι μεταναστών, της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας, του ΕΚΘ, της Ενωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων, των εκπαιδευτικών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης και ο δημοτικός σύμβουλος του ΣΥΝ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

"Τα περιορισμένα δικαιώματα μας μειώνονται ακόμα περισσότερο και ένα χρόνο τώρα δεν μπορούμε να βγάλουμε άδεια εργασίας", δήλωσε Αφγανός μετανάστης που ζει 7 χρόνια στην Ελλάδα.
"Οι ξυλοδαρμοί και τα βασανιστήρια μεταναστών είναι συχνά φαινόμενα κι εγώ φοβάμαι κάθε φορά που βγαίνω στο δρόμο για το πως θα με αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί", τόνισε Τούρκος μετανάστης που βρίσκεται 12 χρόνια στη χώρα μας.
Και οι δυο καταδίκασαν την προσβολή σε βάρος του Κορανίου και την επίθεση σε χώρο λατρείας μουσουλμάνων στην Αθήνα και είπαν πως μετά από τέτοιες ενέργειες οι μουσουλμάνοι θα βγουν να διαδηλώσουν και να τα σπάσουν, διότι δεν έχουν τίποτε άλλο να χάσουν αφού η θρησκεία είναι η τελευταία τους ελπίδα. Στο στόχαστρο τους εκτός από την αστυνομία βρέθηκαν και ακροδεξιές οργανώσεις που επιτίθενατι εναντίον μεταναστών.
Οπως είπαν οι μουσουλμάνοι της Θεσσαλονίκης δεν έχουν δικό τους χώρο για τις θρησκευτικές τελετές και προσφεύγουν σε αυτόν που χρησιμοποιούν Αραβες.

Μιλαμε,εχουμε να κανουμε με την απολυτη Χριστιανικη συμπεριφορα,απεναντι στους οικονομικους μεταναστες...λες και αυτοι ειναι η πηγη ολων των κακων...
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ,ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ;;;

Βεβαια,ολα τα κουμασια της σημερινης Δεξιας και ακροδεξιας,ξεχνουν πως οι πατεραδες μας και παπουδες μας ψωμολυσσαγαν και εφευγαν σαν φοφισμενα κουναβια απο την Ελλαδα,με προορισμο τη Γερμανια,την Αμερικη και την Αυστραλια,ως οικονομικοι μεταναστες...με σκοπο να βρουν μια καλυτερη τυχη...οπως κανουν δηλαδη και ολοι αυτοι οι μεταναστες που βρισκονται τωρα στη χωρα μας...

ΠΡΕΖΑ TV
27-5-2009

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ο Χριστός, ουτε ο Μωάμεθ έχουν ευθύνη, ή σχέση με το μεταναστευτικό. Μόνο τα άθλια Κράτη, ο δυτικός ιμπεριαλισμός, οι πόλεμοι κατ' αμάχων, το έλειμα δημοκρατίας παντού, η ανημπόρια συμμετοχής στα όσα καθορίζουν τη ζωή μας. Ετσι, ούτε η στάση, ή η άποψη του κόσμου μετράει, ούτε οι συναφείς ιδέες, ο ρατσισμός, ο εθνικισμός, ή ο διεθνισμός έχουν σχέση. Ούτε βεβαίως τα περί δεξιάς κι αριστεράς απολίτικα στην ουσία μπαρμπούτσαλα. Διχαστικό προπαγανδιστικό σκατό ρίχνεις Πρέζα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!! είπε...

http://youtube.com/watch?v=OixlHWyXgSY

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΡΕΖΑΚΙ, ΚΑΜΜΕΝΕ.

ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ?

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.Α ΓΑΜΗΣΟΥ.

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΒΡΩΜΟΞΕΝΟΙ.
ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΕ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ.
ΕΔΩ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΞΩ ΟΛΟΙ. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΑΛΗΤΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΩΑΛΛΑΧ ΤΟΥΣ.

ΓΑΜΑΕΙ Ο ΑΛΛΑΧ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ 69 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΠΟΥΣΤΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΙΑΧΑΜΠΙΜΠΙΔΕΣ?

ΑΥΤΟΙ ΣΦΑΞΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

"Τα περιορισμένα δικαιώματα μας μειώνονται ακόμα περισσότερο και ένα χρόνο τώρα δεν μπορούμε να βγάλουμε άδεια εργασίας", δήλωσε Αφγανός μετανάστης που ζει 7 χρόνια στην Ελλάδα.


ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ?
Ε ΦΥΣΙΚΑ, ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥ?

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ.
ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΡΙΖΑ.

vagner είπε...

Που τα ειδες, πρεζα τα κρουσματα ρατσιστικης βιας στη Θεσ.νικη ??
Ποιες ειναι οι αξιοπιστες κ αντικειμενικες πηγες σου ??
Γιατι δεν εχεις αναφερθει ποτε στη τεραστια εγκληματικοτητα που εισηγαγαν στη χωρα οι λαθρομεταναστες ??
Γιατι δε μιλας για τις δεκαδες καθημερινες κλοπες, ληστειες, φονους και βιασμους απο αλλοδαπους δραστες ??
Γιατι δεν αναφερθηκες ποτε στις περιοχες γκετο στο κεντρο της θεσ.νικης που δε τολμαει να περασει Ελληνας μολις πεσει ο ηλιος ?
Γιατι δεν υποστηριζεις το λαο σου και συπλεεις με το μερος των λαθρομεταναστων εμπορων λευκης σαρκος, ναρκωτικων κ οπλων ??
Εχεις ακουστα τη ειναι το "trafficking" ?? κοριτσακια που τα κλεβουν απο τις οικογενειες τους , τα βιαζουν κατεπαναληψη κ μετα τα προωθουν σε χωρες οπως η Ελλαδα, τα στοιβαζουν σα τα ζωα σε κελλια κ τα εκμεταλλευονται.
Ξερεις οτι πολλοι απο τους λαθρομεταναστες που υποστηριζεις , κανουν τη δουλεια αυτη ??
Θα εισαι το ιδιο φιλικα προσκυμενος με αυτους αν μια μερα σε ληστεψουν ή κτυπησουν τη μητερα σου στο ασανσερ κ της κλεψουν τη συνταξη ??
Σου ειπε κανεις οτι η χωρα μας ειναι υποχρεωμενη να δεχτει ολο το κυμα των λαθρομεταναστων που προερχεται απο Ανατολικα ?
Οταν εχεις ενα σπιτι κ μια οικογενεια, πρωτα φροντιζεις να τρωνε τα παιδια σου κ η γυναικα σου κ να εχουν αυτοι υγεια,εργασια κ παιδεια, κ μετα φροντιζεις για τους ξενους. Ειδικα αν οι ξενοι ειναι κατα συντριπτικη πλειοψηφια, εγλκηματιες, κ επικινδυνοι για τη ασφαλεια της οικογενειας σου..
Βαλτα καλα στο μυαλουδακι σου αυτα πρεζα, γιατι εισαι υπολογος για πολλα πραγματα..

vagner είπε...

Aν κ δε συνηθιζω να απανταω σε ..¨φιλους" σημερα ειπα να κανω μια εξαιρεση, ή ενα μαθημα ιστοριας καλυτερα..

[Φίλε vagner άκου,
οι μουσουλμανοι της Θράκης ποτέ δεν θα ζητήσουν να ενωθούν με την Τουρκία διότι η Τουρκία τους χρειάζεται εδώ, Οι Αλβανοι δεν θα θέσουν θέμα Τσαμουριάς, χαζοί είναι να πάνε στην ερημια της Τσαμουριάς
Οι Γεωργιανοί είναι μεσα στα σπίτια σας, είναι Χριστιανοί, είναι ομογενείς, Οι Τούρκοι δεν θα καταλάβουν τη Λήμνο, αρκετά προβλήματα κληρονόμησαν με την κατάκτηση και διατηρηση της Β. Κύπρου.
Νομίζεις πως το ηθελαν;
Την πάτησαν.
Ο Μουσουλμανος
υπάκουος, θεοφοβουμενος, εργάζεται 16 ωρες την ημέρα για 30 ευρό, δεν ζητά τίποτα παραπάνω, προσεύχεται και 5 φορές,
ευγνώμων στο θεό. ]
----------------------------------
H απαντηση μου,

1. Οι μουσουλμανοι της Θρακης ηδη εγειρουν αξιωσεις υπερβολικες κ Ανθελληνικες που βαζουν σε κινδυνο τη γεωγραφικη κυριαρχια της Ελλαδος στη περιοχη.
Το ιδιο θα υποστηριζε ο φιλος κ μερικα χρονια πριν την εισβολη της Τουρκιας στη Κυπρο. Τα γεγονοτα φιλε μου - που ειλικρινα το λεω , δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου- σου δινουν την απαντηση που ψαχνεις. Οπως με τη Κυπρο, ετσι κ με τη θρακη. Αν δεν ξυπνησουμε θα τη χασουμε..
2.Οι Αλβανοι οπως γνωριζει κ ενα παιδακι 10 χρονων, εχουν ΗΔΗ θεσει θεμα Τσαμουριας κ χρηματικης αποζημιωσης ή αποκτησης τιτλων γης εντος φυσικα Ελληνικου εδαφους.Στοχος τους ειναι η μεγαλη Αλβανια οπως αυτο εχει αποτυπωθει σε δλωσεις εκπροσωπων του UCK κ αλλων ΕΠΙΣΗΜΩΝ φορεων της γειτονικης χωρας. Ασφαλως κ θελουν κρατος μεσα στο Ελληνικο κρατος.Θα σε συμβουλευα να εισαι λιγο πιο προσεκτικος οταν αναφερεσαι σε θεματα που ειναι γνωστα εδω κ πολλα χρονια. Η αγνοια σου δεν ειναι σωστο να μεταφερεται κ σε αλλους.
3. Το οτι οι Τουρκοι δεν θελουν τη Κυπρο οπως αναφερεις, ομολογω οτι ειναι κατι που ακουγεται ΠΡΩΤΗ φορα στα Ελληνικα μεσα επικοινωνιας, κ σιγουρα μονο γελιο προκαλει, κ δειχνει το βαθμο αγνοιας κ θολουρας που εχεις εσυ και η συναγωνιστες σου για σημαντικοτατα θεματα εξωτερικης πολιτικης. Ως γνωστον το Αιγαιο που ειναι φουλ στο πετρελαιο ειναι διακαης ποθος των αμερικανων κ των Τουρκων εδω κ δεκαετιες. Το επεισοδιο στα Ιμια, δεν ηταν τυχαιο. Οι Τουρκοι θελουν κυριαρχια στο Αιγαιο προκειμενου να εκμεταλλευτουν τα πλουσια κοιτασματα πετρελαιου, κ ειναι σε θεση να πανε σε πολεμο γι'αυτο με τις ευλογιες του Ισραηλ κ των Αμερικανων.
4. Οι Γεωργιανοι, οπως δεν γνωριζεις, ειναι νομαδικες Τουρκοσπορες φυλες που εγκατασταθηκαν σε περιοχες που συνορευουν με τη Τουρκια -Τσαλκα κλπ.- εχοντας Τουρκικη συνειδηση, ηθη κ συνηθειες. Ενα ελαχιστο ποσοστο Γεωργιανων ειναι ορθοδοξοι, γυρω στο 20%, γιαυτο κ εχουν τοσο μενος απεναντι στους Ελληνες κ την Ορθοδοξια - οχι βεβαια οσο εχετε εσεις -
5. Το οτι οι μουσουλμανοι στην Ελλαδα εργαζονται 16 ωρες ??? την ημερα, δε θα σου απαντησω, αρκει να κανουμε μια βολτα στο συνταγμα κ θα παρεις την απαντηση σου..Εκτος κ αν εννοεις εργασια τη προνεις, το εμποριο ναρκωτικων, τις κλοπες κ το εγκλημα. Τοτε θα ελεγα οτι εργαζονται 24 ωρες την ημερα..
6. Επισης, δεν ειναι θεοσεβουμενοι, πιστευουν σε κατι που δεν υπαρχει ενω μεγαλωνουν με το συνθημα " θανατος στους απιστους" δηλ. σε οσους δεν ειναι μουσουλμανοι.

Τελος, αν ταξιδεψεις στο εξωτερικο, θα δεις μια διαφορετικη εικονα κ μια διαφορετικη σχεση των ντοπιων με τους μεταναστες. Φυσικα εκει υπαρχει ισχυρη μεταναστευτικη πολιτικη που δεν επιτρεπει στον οποιοδηποτε παρανομο, εν γενει κ εν δυναμει εγκληματια να εισελθει στη χωρα..

Να με συγχωρεσει ο πρεζας για το μακροσκελες μου γραμμα , αλλα προσπαθησα να ειμαι οσο γινεται πιο συνοπτικος.
Ελπιζω να πηρες τις απαντησεις που ηθελες, κ ο καθε επισκεπτης της συγκεκριμενης σελιδας να εμαθε κατι..
vagner

Pante είπε...

Οι ξένοι δεν δουλεύουν ούτε μία ώρα παραπάνω στις αγροτικές εργασίες ΠΡΕΖΑ...το ξέρω από προσωπική εμπειρία και ενασχόληση αλλά και παρατηρώντας τι συμβαίνει στο περιβάλλον μου...

Εργασία πέραν του οκταώρου είναι μεμονωμένο και σπάνιο περιστατικό ή γίνεται σε "ειδικές" συνθήκες, άσε που εγκυμονεί πάντα φόβους "αντεκδίκησης" από τον εκμεταλλευόμενο, φόβους τους οποίους σε πληροφορώ, δεν ήθελες σε καμία περίπτωση να γευθείς...

Ερώτηση: δεν πιστεύεις πως η ανεξέλεγκτη μετανάστευση πρέπει να σταματήσει ή η υπάρχουσα κατάσταση να εξορθολογιστεί (με κάποιο τίμημα) για να υπάρξει αρμονικότερη κοινωνική συνοχή και ανοχή;

κατά τ΄ άλλα, συμφωνώ - πλην ενός - με τον Vagner...