Κυριακή, Μαΐου 10, 2009

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΨΑΛΙΔΑ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ...ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ;;;

Αντεπίθεση με στόχο να «γυρίσει» το κλίμα και να ανατρέψει πλήρως το πολιτικό σκηνικό των τελευταίων μηνών ξεκινά ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Στο Μαξίμου την τελευταία εβδομάδα επικρατεί, ύστερα από καιρό, κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας για την επερχόμενη αναμέτρηση και αιτία γι’ αυτό δεν ήταν η εσωκομματική αναταραχή που προκλήθηκε στο ΠΑΣΟΚ από την παραίτηση Βερελή.

Ο κ. Καραμανλής πήρε στα χέρια του στοιχεία απόρρητων τηλεφωνικών μετρήσεων που δείχνουν τη διαφορά Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ να έχει συρρικνωθεί στις δύο μονάδες! Αιτία δεν είναι μόνο η αύξηση της συσπείρωσης των οπαδών της Ν.Δ. αλλά και η κόπωση που έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η εμμονή της αντιπολίτευσης να επενδύει στη σκανδαλολογία. Σύμφωνα με τις ίδιες αναλύσεις, η συνεχής σκανδαλολογία και ο εγκλωβισμός του δημόσιου βίου έχουν προκαλέσει στρατηγικό πρόβλημα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Γι’ αυτό το λόγο, έντονα επιθετική θα είναι η προεκλογική καμπάνια της Ν.Δ., η οποία θα αρχίσει μετά την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου την προσεχή εβδομάδα. Το δίλημμα της καμπάνιας, σε ελεύθερη μετάφραση, θα είναι: «Ή εμείς ή αυτοί».

Η καμπάνια της Ν.Δ. θα είναι «συγκριτική», καθώς, όπως ομολογούν κομματικά στελέχη, «έπειτα από πέντε χρόνια στην εξουσία χρειαζόμαστε τη σύγκριση με το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου». Οι λέξεις που θα παίξουν στο πρώτο κύμα είναι «ευθύνη», «ειλικρίνεια», «ευθύτητα», ενώ το ΠΑΣΟΚ θα χρεωθεί με τις λέξεις «λαϊκισμός», «ανευθυνότητα».

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,
ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΗ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΤΗΤΑ;;;

ΟΤΕ
SIEMENS
ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ
ΜΑΓΚΙΝΑΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ,
ΟΣΕ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΦΩΤΙΕΣ 2007...

ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;;;
ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
10-5-2009

2 σχόλια:

spyros1000 είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30% ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ!!!!!!
ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Το οτι ειμαστε αξιοι της τυχης μας δεν το συζητω,αλλα δεν το ξερεις οτι οι δημοσκοπησεις ειναι κατευθυνομενες,παιζουν το παιχνιδι τους..