Τετάρτη, Μαΐου 27, 2009

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ

Ευθύνες σε υψηλόβαθμα στελέχη της ΓΑΔΑ για την έκρυθμη κατάσταση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες επιρρίπτει η Μουσουλμανική Ενωση Ελλάδας.
Παράλληλα, το Ελληνοαραβικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο καλεί τις ελληνικές αρχές, πολιτικές και δικαστικές, να κάνουν έρευνα σε βάθος και να δικάσουν τον αστυνομικό, εφόσον καταλογιστούν ευθύνες, ενώ αναφέρει ότι οι αρχές του Ισλάμ διδάσκουν την ειρηνική συμβίωση και απαγορεύουν «την καταστροφή των αγαθών του συνανθρώπου».

Σε δελτίο Τύπου της, η Μουσουλμανική Ενωση αναφέρει κατηγορηματικώς ότι ύστερα από συνάντηση που είχε με στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης που έχει αναλάβει
την υπόθεση «μας έγινε σαφές ότι
η Αστυνομία δεν επιθυμεί λύση αλλά συνέχιση της παρούσας κατάστασης.
Μας εξηγήθηκε πως δεν πρόκειται να μας δοθεί όνομα, σύντομα τουλάχιστον, ότι θα περάσει ίσως και ένας μήνας προκειμένου να απολογηθεί ο εν λόγω αστυνομικός, καθώς έχει δικαίωμα αναβολής».


Η Μουσουλμανική Ενωση αναφέρει ότι από τους πρώτους κιόλας αστυνομικούς χειρισμούς της υπόθεσης, της δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις ότι τάχιστα θα πληροφορηθεί τα στοιχεία του αστυνομικού και ότι η ΕΛ.ΑΣ. καταδικάζει ενέργειες που προσβάλλουν το θρησκευτικό αίσθημα των πολιτών. Η Ενωση δήλωσε, τότε, ότι καλόπιστα θα περίμενε από την Αστυνομία να της δοθεί το όνομα προκειμένου να καταθέσει μήνυση εκτός του ορίου της αυτόφωρης διαδικασίας. Ομως, σε νεότερη επαφή με τη ΓΑΔΑ, εισέπραξε τη στάση την οποία
και καταγγέλλει με το δελτίο Τύπου της.


Υποστήριξε, επίσης, ότι η συγκεκριμένη στάση ανατρέπει την προσπάθεια κατευνασμού «και είναι δυνατό να πυροδοτήσει αντιδράσεις από το σύνολο του μουσουλμανικού πληθυσμού της Αθήνας που μέχρις στιγμής δεν έχει διαδηλώσει καθώς ακολούθησε την προτροπή μας για λύση μέσω της νομικής οδού».

Παράλληλα, η Μουσουλμανική Ενωση καταγγέλλει και καταδικάζει «την εκμετάλλευση μερίδας μεταναστών από πολιτικές κινήσεις εγείροντας τη θρησκευτική τους πίστη, πολλαπλασιάζοντας το αίσθημα αδικίας μέσα τους με ανεξέλεγκτες συνέπειες».

Το Ελληνοαραβικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο αναφέρει σε χθεσινή του ανακοίνωση ότι τόσο το ίδιο όσο και άλλα αραβικά και ισλαμικά κέντρα στην Αθήνα καταδικάζουν αυστηρά τις βίαιες πράξεις στις οποίες προέβη μία ομάδα μουσουλμάνων κατά ελληνικών περιουσιών.

Καταδικάζει, επίσης, «την ακατανόητη και προσβλητική πράξη αστυνομικού». Καλεί δε τις ελληνικές αρχές να ερευνήσουν το θέμα και να αποδώσουν ευθύνες με σκοπό να προστατευτεί η ειρηνική συμβίωση μεταξύ των θρησκειών και κοινωνιών ώστε «να διατηρηθεί η φιλική εικόνα των μουσουλμάνων προς τον ελληνικό λαό και την ελληνική κυβέρνηση, που φιλοξενεί εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους μουσουλμάνους χωρίς καμιά ενόχληση».

Καταδικάζει, και αυτό, τις προσβλητικές πράξεις βίας -τις οποίες αγνοούσε, όπως ισχυρίζεται- συμπληρώνοντας ότι ουδεμία σχέση είχαν τόσο με το ίδιο όσο και με τις νόμιμες ισλαμικές οργανώσεις που δρουν στην ελληνική επικράτεια. Τις χαρακτηρίζει ως «απομονωμένες, απαράδεκτες και εκφράζουν μόνο αυτούς που τις έπραξαν» και τονίζει ότι δεν πρέπει να ταυτίζονται με την ισλαμική θρησκεία....

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΗΝΙΚΟ,ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΕΞΑΓΡΙΩΘΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΘΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ...ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ....

ΤΟ ΠΑΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
27-5-2009


16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επιχειρηση σκουπα σημαινει να πιασουν και να μαζέψουν όλους τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ μετανάστες.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΗΛΑΔΗ??

Τι μηνυμα στέλνουμε έξω?
Οτι οποιος γουσταρει ερχεται εδω και αλωνιζει??

Ξεκοληστε απο την πλυση εγκεφαλου που σας κανει ο συριζα ρε καημενα παληκαρακια. Καιθ μειωστε τους μπαφους ε?

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, από το σπίτι έχετε βγεί όλοι αυτοί του Σύριζα που υποστηρίζουν παράνομους μετανάστες;Για περάστε μια βόλτα από πλατεία Βικτωρίας το βράδυ και Ομόνοια και ξαναμιλήστε,ζώα

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα...έτσι είναι!!!!


Γιατί αν κάνουν επιχείριση σκούπα στο κέντρο χωρίς το πρόσχημα του Ιερού Πολέμου θα στεναχωρηθούμε πολύ!!!!!

Πρέπει να είσαι τελείως βλάκας!!!!

Εδώ μας έχει η πλακώσει η βρώμα και ληστεία-κλοπή και εσύ λες ότι θέλεις.

Αγόρι μου απο τι ζουν αυτές οι χιλιάδες άνεργοι του κέντρου;;;; Σπέρνουν στο τσιμέντο και θερίζουν σιτάρι;;; Τον κοσμάκι κλέβουν....ξύπνα μοσχάρι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχω το δικαιωμα να περπατώ με το παιδί μου το βραδυ στο Κέντρο χωρις κίνδυνο να με σκοτώσουν ληστέψουν..ένας έλληνας της Αθήνας?

Ανώνυμος είπε...

ας πληρωσουν τα σπασμενα μαγαζια οι μουσουλμανοι και να μην εχουν απαιτησεις!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ,ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΑΣ...ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΛ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Η οικογενεια Χριστοφοράκου παραδοσιακά συνεργαζεται με τη γερμανία, και παραδοσιακα η siemens δίνει μιζες απο τοτε στο εδω πολιτικο συστημα.

από το 1930 είναι η SIEMENS στην Ελλάδα, για την υλοποίηση των κρατικών συμβάσεων με τη SIEMENS , μέσω των ΑΕ , της ΑΕΤΕ (ΑΝΏΝΥΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ) και ΑΕΡΕ (ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ), αντίστοιχα ΟΤΕ και ΕΡΤ, στις οποίες κρατά κυρίαρχη θέση και τον έλεγχο της πλειοψηφίας.

Το 1939 ιδρύθηκε η «ελληνική siemens”
Εχει επαφές με τις κατοχικές κυβερνήσεις, αλλά και με αντιστασιακές ομάδες που θα συμβάλλουν αργότερα για την αθωωση του ως δοσίλογου, μετά τη τρίτη κατοχική κυβέρνηση προσανατολίζεται προς τον ΕΔΕΣ.
Το Μάη του ΄44 κι ενώ ελέγχει μέσω του Ταβουλάρη τα τάγματα ασφαλείας, «αποκαλυπτεται»ότι Ντερτιλής βρισκόταν στο συμμαχικο στρατηγείo, συλλαμβάνονται Ντερτιλής και Ταβουλάρης απο τα Ες-Ες και η Λελα Καραγιάννη με την οποία ο Βουλπιώτης βρισκόταν σε επαφή μέσω της ΕΣΠΟ…
Οικογένειες Βουλπιώτη και Χριστοφοράκου σύμφωνα με τη κατάθεση του Ιάσωνα Μανδηλαρη, έναν από τα στελέχη των Ες-Ες και συνεργάτη των Γερμανών, που δικάστηκε για δοσιλογισμό το Μάρτη του 1945 και καταδικάστηκε με είκοσι χρόνια ειρκτή…, γεγονός που είχε τεράστιες αντιδράσεις και ανάγκασε ακόμα και τον τότε υπουργό δικαιοσύνης Ν. Κολυβά να κάνει δηλώσεις, εκφράζοντας δήθεν την έκπληξή του.
Ο Ι. Μανδηλάρης στη κατάθεση του σε σχεση με τις συλλήψεις των καθηγητών ιατρικής Κ.Χωρέμη και Ν. Λούρου από τα SS ισχυρίστηκε ότι έγιναν μετά από καταγγελία του γιατρού Ν. Χριστοφοράκου, γιατρού των SS και σύνδεσμου μεταξύ του κατοχικού υπουργού Κ. Λογοθετόπουλου και των SS, ο Ν. Χριστοφοράκος πατέρας του Μ. Χριστοφοράκου πρώην διευθύνοντος συμβουλου της SIEMENS (βλ. Σκάνδαλο siemens), επειδή διέθεταν φάρμακα του Ε.Σταυρού στους αντάρτες. Δεν αμφισβητείται ότι υπήρχε στενή σχέση μεταξύ του καθηγητή και δοσίλογου υπουργού Λογοθετόπουλου με το γιατρό Χριστοφοράκο, ο οποίος ήταν ευνοούμενος βοηθός του, όπως επίσης και αργότερα βοηθός του ήταν και ο γιατρός Γρηγόρης Λαμπράκης, μετέπειτα βουλευτής της ΕΔΑ

Pante είπε...

Το κοράνι διδάσκει την "ειρηνική συμβίωση"...πως!!πως!!και ο χριστιανισμός διδάσκει και αυτός την ειρηνική συμβίωση...πως!!πως!!
Τέκνα του ίδιου μισαλλόδοξου (Ιουδαίου) πατέρα και τα δύο έμαθαν μονάχα πως να διεκδικούν και ποτέ πως να ανέχονται...

Στην ανθρώπινη ιστορία οι άνθρωποι, οι πολιτείες,τα έθνη ή τα κράτη δεν συμβίωσαν με θρησκευτικούς όρους παρά μονάχα με πολιτικούς και οικονομικούς...

Οι θρησκείες ήταν και είναι η διαχρονικότερη πληγή των κοινωνιών και μεγαλύτερος εχθρός της ανοχής και συμβίωσης...

Ξεχάσαμε άραγε πως οι νόμοι μιας πολιτείας είναι αυτοί που "διδάσκουν" ή επιβάλλουν την ειρηνική συμβίωση;;

Ξεχνάμε πως ο ελληνικός νόμος είναι αυτός που καθορίζει το γιατί,ποιοι και πόσοι μετανάστες μπορούν να παραμείνουν στην Ελλάδα;; ενώ οι υπόλοιποι,μετά λύπης, θα πρέπει να αποχωρήσουν...

Αλλά στη χώρα των "περήφανων χριστιανορθοδόξων" νεοελλήνων ο νόμος έχει την αξία ενός πτυελοδοχείου...εξ ού και το συνεχές, αθεράπευτο κοινωνικό μπάχαλο...

Ανώνυμος είπε...

Δεν πατέ καλά μου φαίνεται… είστε σοβαροί ρε?
Πραγματικά πιστεύεται ότι για τα προβλήματα αυτού του τόπου φταίνε οι αλλοδαποί και οι αναρχικοί?
Εγώ δεν θα σας πω τίποτα άλλο.
Απλά θα σας παραθέσω Ελληναραδες μου κάποια παλιά περιστατικά.
Ίμια. Δεν τα οργάνωσαν οι αλλοδαποί.
SIEMENS. ΟΥΤΕ αυτό το έκαναν οι αλλοδαποί.
Μακεδονικό μιας και το παίζεται πατριώτες ούτε αυτό έφτασε εκεί που έφτασε λόγο των μεταναστών.
Ανεργία. Δεν νομίζω να σας έχουν πάρει τους δουλείες οι μετανάστες.. η χρυσή ευκαιρία γεμάτη δουλείες είναι. Αλλά εσείς έχετε μάθει μόνο με ρουσφέτια.
Ελαστικές μορφές εργασίας. Δεν τις ψήφισαν οι αλλοδαποί.
Σκάνδαλα της εκκλησιάς τα λέω έτσι για να μην τα πιάσω ένα ενα.
Βουλή. Ότι ποιο πρόστυχο υπάρχει αυτή την στιγμή σε αυτή την χωρά και ότι ποιο παράνομο και σάπιο.
Αυτοκτονίες ελλήνων στρατιωτών. Δεν τους σκοτώνουν οι αλλοδαποί άλλα εμείς οι ίδιοι.
Εμπορία ναρκωτικών. Πλακά μου κάνετε. Οι αστυνομικοί είναι οι μεγαλύτεροι έμποροι και ότι γίνετε γίνετε με τις πλάτες της αστυνομίας και της εξουσίας. Άμα θελαν αύριο το έλυναν αυτό το πρόβλημα μόνιμα.
Μπαχαλακιδες. Ακόμα η αστυνομία δεν έχει απάντηση για τις φωτογραφίες μπάτσων με μπαχαλακιδες. Ποσό μάλλον ο γνωστός φασίστας του λαος είπε πως εκτελούν εντολές τις πατρίδας.
Θέλετε και αλλά?
Άντε βλαμμένοι όλοι σας.
Που το μόνο που ξέρετε να κάνετε σαν ελληναραδες γνήσιοι που είστε είναι να κατηγοράτε τους άλλους για τις δίκες σας μαλακιές.
Ποσό αδελφές είστε ρε άχρηστοι άνθρωποι που δεν μπορείτε για μια φορά στην ζωή σας να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεων σας.
Αντί όλοι μαζί να παλέψουμε για κάτι καλύτερο κοιτάτε πως θα βγάλετε τα μάτια του διπλανού σας.
Τι να σας πω ντρέπομαι πραγματικά για εσάς.
Γιατί δεν είστε ούτε λίγο κοντά στην ελληνική ιδεολογία και πιστή.
Αντιθέτως είστε ότι ποιο μακρινό υπάρχει.
Θυμηθείτε ρε τι λέγων οι αρχαίοι που μόνο όταν θέλετε να το παίξετε έξυπνοι τους αναφέρετε.
Άντε Βλάχοι όλοι σας.

Ανώνυμος είπε...

Η χαρα του Αδωνι, είναι αυτη ηιστορία , τίποτα άλλο δε λέω !

Ανώνυμος είπε...

Isa amwrh litses poy sas ftaine oi lathrometanastes , koitate ta xalia sas ,patsavouria ...

Ανώνυμος είπε...

"Αγαπητέ" Vagner άκου,

και προσεχε αυτή τη φορά.

1. Οι μουσουλμανοι της Θράκης "εγείρουν" αξιώσεις εδώ και 89 χρόνια, αλλά στο τέλος ψηφίζουν Δεξιά,ή Κέντρο (ΠΑΣΟΚ) ανάλογα τι αντάλλαγμα θα πάρουν ή τι θα τους υποδείξει η Αγκυρα.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπορώ να σου πω, διότι είσαι φίλος με εισαγωγικά.

Η εισβολή στη Κύπρο δεν συνέφερε ουτε η Τουρκία ηταν προετοιμασμένη να την κανει το 74. Εκβιάστηκε κατω απο την πίεση των γεγονότων.
Αλλοι ωφελήθηκαν.

2. Οι Αλβανοί διεκδικούν τη Τσαμουριά απο το 1946, και η κυβέρνηση της FYROM διεκδικεί, και η Ιταλία διεκδικεί, τα Δωδεκάνησα, και η Τουρκία διεκδικεί, ολοι γύρω διεκδικούν.
Ολοι μας μισούν και μας οχτρεύονται, καλά κανουν, τι θα καναμε αν δεν είχαμε τοσοους πολλούς εχθρούς;
Πώς θα δικαιολογούσαμε τους τεράστιους εξοπλισμούς, την πολυετή λιτότητα, τιςμίζες και τις ρεμούλες;

Φαντάσου μια Ελλάδα, εκεί που βρίσκεται η Αυστρία, θα είχαμε τα κόμματα, τους πολιτικούς που εχουμε σήμερα;

3. Για την εισβολή στη Κύπρο σου απάντησα, άνοιξε και κανένα βιβλίο, και επιμένω
Η Κυπρος είναι ανεξάρτητο κράτος με ισχυρή οικονομία.
Ομως, Ελλάδα Τουρκία και Κύπρος είναι τα θύματα στη περιοχή, άλλοι κανουν κουμάντο.

4. Οι Γεωργιανοι, οπως καλά γνωριζω, ΔΕΝ ειναι νομαδικες Τουρκοσπορες φυλες.
Οι Γεωργιανοί, κατω απο Αρμένικη, Βυζαντινή αλλά και αυτόνομη κυριαρχία, Καυκάσιοι, είναι ντόπιοι λαοί, δύσκολοι χαρακτήρες που διαμορφώθηκε ίσως λογω της ιδιομορφίας του Καυκάσου. Τα πρώτα προβλήματα στην ιστορία τους εμφανίστηκαν μετά τον εκχριστιανισμό τους, στα χρόνια του Βυζαντίου Ζ' αιών, απο εκεί ξεκίνησαν οι αιρέσεις των Παυλικανών, και Καθαρών. Ακολούθησαν ταραχές, συμμάχησαν με τους Αραβες, κατέφυγαν εις τα Αραβικά κράτη οταν εξεδιώχθησαν απο το Βυζάντιο λόγω της θρησκευτικής των ιδιεταιρότητος.
Κατα καποιους ιστορικούς, οι Μουσουλμανοι της Θράκης, του Κοσόβου είναι πρώην χριστιανοί αιρετικοί απο τον Καύκασο.
Τα χαρακτηριστικά τους,

τετράγωνο πρόσωπο, σμιχτά φρύδια συνήθως μελαχρινοί και φανατικοί σε οτι κι αν είναι, χριστιανοί ή μουσουλμανοι.
Στην ιδια περιοχή του Καυκάσου έγιναν και οι πρώτοι εβραίοι χάζαροι, πάλι στα χρόνια του Βυζαντίου Η' αιών.
Απο αυτές τις οικογένειες προέρχονται οι παλιές οικογένειες των εβραίων της Ρωσσίας, Ουγγαρίας και Γερμανίας.

Ολοι αυτοι οι Καυκάσιοι, διέπρεψαν στο εμπόριο και τις τραπεζικές εργασίες, στην Ελλάδα πρίν τους Γεωργιανούς μας ήρθαν πολλές χιλιάδες Αρμένιδες, χριστιανοί με παρόμοια χαρακτηριστικά, δεινοί έμποροι γνωστοι και τηλεοπτικώς σήμερα.

Οι Γεωργιανοί, αυτοί οι "κακόφημοι", τελικά δεν είναι περισσότερο κακοί απο ολους τους προηγούμενους, Αρμένηδες, Πόντιοι, Παφλαγόνες και Καππαδόκες Μικρασιατες.
Ολοι αυτοί ήσαν μοναχά φανατικοί Χριστιανοί .
Αν οποιος στο κόσμο χριστιανός λεει πως είναι και Ελληνας,

καλώς να μας έρθει.

Ζούσαν καλά στη Μικρασία εκμεταλευόμενοι την αγαθότητα του απλοικού μουσουλμανου της Ο. Αυτοκρατορίας. Με την επανασταση των Νεοτούρκων και το ζωντάνεμα του εθνικισμού δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν, ο Κεμάλ που είχε καλούς συμβούλους, έπραξε το σωστό.
Μας τους έστειλε.
Με την κατάρευση της ΕΣΣΔ, πάλι ζωντάνεψαν οι τοπικοι εθνικισμοί, οι Γεωργιανοί μεσα στη Σοβιετική Ρωσσία δεν απελάμβανον καμιας εκτίμησης, Ο Στάλιν Γεωργιανός, τους εξόρισε στη στέπα.
Και εδώ οταν ηρθαν, ολοι με το παραεμπόριο και υποπτες ασχολίες.

Για να τελειώνω,

Αυτή η χώρα που εσεις ονομαζετε ΕΛΛΑΔΑ,

ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

Εμεις οι ντοπιοι (βλάχους μας ονόμαζαν οι πρόσφυγες), να είμαστε Σλάβοι, Φράγγοι, Γότθοι, Αρβανίτες που μας έφεραν οι Βυζαντινοί να κατοικήσουμε την έρημο και χέρσα γή;

Μετά την απελευθέρωση του 21 ήρθαν πρόσφυγες απο τη Μικρασία και τον Καύκασο. Χριστιανοί που μιλούσαν τουρκικά.
Τώρα μας ερχονται απο πιο μακρυά, τη Μεσοποταμία και τις Ινδίες.
Υπάρχει ανοχή, υπάρχει τάση για εκμετάλευση του νεοεισερχόμενου, υπάρχει άγχος για πλουτισμό.

Αυτοί που μας κυβερνάνε και αποφασίζουν μπορεί να κατάγονται απο τον Καύκασο ή τη Μικρασία, μπορεί να είναι και Γεωργιανοί.
Κοιταξέ τους καλά το βράδυ που θα βγούν στο Γυαλί,

και τα ξαναλέμε

"Φίλε"

vagner είπε...

Αγαπητε,
Οι μουσουλμανοι της Θρακης, καθε φορα απαιτουν κ κατι παραπανω. Ξερεις γιατι ? γιατι πολλα αιτηματα τους πραγματοποιουνται, κ επειδη αυξανονται πληθυσμιακα. Αλλα πραγματα διεκδικουν 10 ατομα κ αλλα 100.
Αμφισβητησεις τις δηλωσεις των Αλβανων του UCK για μεγαλη Αλβανια ?
Γνωριζεις πολυ καλα τι εγινε στο Κοσσοβο με τη μονομερη ανεξαρτητοποιηση της περιοχης.
Θελεις να παθουμε το ιδιο ή για σενα δεν υπαρχει τετοια περιπτωση ?
Οι Σερβοι πιστευεις οτι χαρηκαν με το χασιμο των εδαφων τους ?
Οι Γεωργιανοι δεν ειναι Μικρασιατες στη συντριπτικη τους πλειοψηφια. Εσυ που ειδες τους " δεινους εμπορους Γεωργιανους " ?
Μαλλον τους μπερδευεις με τους Ελληνες του Ποντου κ της Μικρας Ασιας, που πραγματι ηταν αριστοι στο εμποριοι οπως κ οι Αρμενιοι.
Το οτι η Ιταλια διεκδικει τα Δωδεκανησα , μαλλον δε χρειαζεται απαντηση, νομιζω μπερδευτηκες ισως με τα νησια του Ιονιου που κ παλι δεν νομιζω οτι διεκδικουνται απο τους Ιταλους.
Για την εισβολη στη Κυπρο , αναφερεις οτι αλλοι επωφεληθηκαν. Ποιοι ??
Εννοεις τους Αγγλους μηπως ?
Αν ναι , θα σου απαντησω οτι το νησι βρισκονταν ηδη υπο Αγγλικη κυριαρχια.
Οι μικρασιατες στους οποιους αναφερεσαι, ειχαν Ελληνικοτατη συνειδηση. Εκτος απο τη πορνεια που ανθησε ειδικα τα πρωτα χρονια της ελευσης των απο το Αιβαλι, τη Πολη, τη Σμυρνη κλπ, δεν ειχαν παρατηρηθει κρουσματα αγριου εγκληματος, οπως συμβαινει τωρα με τους Γεωργιανους. Οι ιδιοι οι Γεωργιανοι, δεν δηλωνουν Ελληνες οπως οι Μικρασιατες αλλα Γεωργιανοι. Η γλωσσα τους εχει πολλα κοινα στοιχεια με τη Τουρκικη. Η ορθοδοξη Ρωσσια τους θεωρουσερ ξενο σωμα, γιατι γνωριζε τη Τουρκικο αιμα που κυλαει στις φλεβες τους. Ειναι οπως σου ειπα Τουρκοσποροι κατα τη συντριπτικη τους πλειοψηφια.
Δεν καταλαβα τι εννοεις¨" αυτο που εσεις ονομαζετε Ελλαδα"??
Δηλ. εσυ πως θα την ονομαζες ??ειμαι πολυ περιεργως να μαθω..
Οσα αναφερεις για τη φυσιογνωμια των Ελληνων, πραγματι ειναι αληθεια οτι τα χαρακτηριστικα γνωρισματα του προσωπου μεγαλης μεριδας των Ελληνων, παραπεμπουν σε Μικρασιατες κ οχι σε αυτοχθονους Ελληνες , που συμφωνα με την Ιστορια ηταν ψηλοι , ξανθοι κ ανοιχτοχρωμοι. Αλλα αυτο δε σημαινει τιποτα. Μεχρι την Νεοτερη ιστορια της Ελλαδας, οι μεταναστες απο τη Μικρα Ασια, ενσωματωθηκαν πληρως στην Ελληνικη κοινωνια κ αφομοιωθηκαν απο το Ελληνικο στοιχειο κ πνευμα.
Βλεπεις καμια ενσωματωση των Αλβανων, Γεωργιανων, Πακιστανων, Αφγανων, στην Ελληνικη κοινωνια ?
Το καλο με τη συζητηση μας, ειναι οτι σε εκανα να αναζητησεις στο διαδυκτιο καποιες προχειρες ιστορικες πληροφοριες που βεβαια, αρκετες ελεγχονται, αλλες παλι ειναι σωστες.
Εν παση περιπτωση, η ουσια ειναι οτι αυτη η κατασταση που επικρατει στη χωρα με τον τεραστιο ογκο των λαθρομεταναστων, πρεπει να σταματησει. Σε καμια αλλη χωρα της Ευρωπης δεν υπαρχει τοσο μεγαλη ανομοιογενεια μεταξυ του πληθυσμου. Εννοειται πως το φαινομενο αυτο εγκυμονει πολλους κινδυνους για την ασφαλεια κ την εδαφικη ακεραιοτητα της Ελλαδας.
Σε αυτο, μονο ο Συριζα εχει αλλη αποψη και φυσικα οι αντιεξουσιαστες του "indymedia γεωργακης σορος "
Αυτα, ευχαριστως να τα ξαναπουμε,
φιλε - χωρις εισαγωγικα-

Ανώνυμος είπε...

Καθομαι, γράφω, προσπαθώ να σας εξηγήσω, να καταλάβετε...

Χάνω το καιρό μου

Εάν δεν θελετε, δεν προκειται ποτε να καταλάβετε.

Ουτε το IMC σας φταιει, ουτε ο Σoρος, ουτε οι Τουρκοι, ουτε οι Γεωργιανοί.
Το ξερό σας το κεφάλι, μοναχά και η μεγαλομανία, το θράσος, η ψεφτοπερηφανεια ο φαρισαισμός του νεοέλληνα, αυτό τα φταίει.

Θα παθετε και χειρότερα

Εγώ θα φύγω απο αυτή τη χώρα,

σας βαρεθηκα

Αντε γειά ρε

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες, και όποιος το πιστεύει αυτό είναι βαθιά νυχτωμένος! Όποιος άνθρωπος πεινάει, δεν έχει να ταΐσει και να στεγάσει την οικογένειά του, σίγουρα θα κλέψει και όποιος τους κρίνει από την μεζονέτα του στην Κηφισιά η στην Βουλιαγμένη ας το βουλώσει καλύτερα και να κάνει τουμπεκί . Αντί να τα βάζουμε με τους φτωχούς μετανάστες, ας κοιτάξουμε να δούμε τους μεγάλους κλέφτες στην κοινωνία μας, αυτοί που ευθύνονται για την φτώχεια των υπολοίπων και να τα βάλουμε με αυτούς!!!

Ανώνυμος είπε...

μπορεις να φυγεις να πας οπου θες καλυτερα ενας βρωμιαρης λιγοτερος