Κυριακή, Μαΐου 03, 2009

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ...

Συνολικά 300 άτομα συνελήφθησαν κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου στο πλαίσιο επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Κατά τη διάρκεια ελέγχων σε πλατείες, πάρκα , αλσύλλια, οίκους ανοχής και καταστήματα , αστυνομικοί συνέλαβαν:
49 άτομα για διάπραξη διαφόρων αξιόποινων πράξεων. Ένα άτομο για ανθρωποκτονία με πρόθεση, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ένα άτομο για ανθρωποκτονία, ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.65 άτομα για παραβάσεις του νόμου περί Ναρκωτικών και τέσσερα άτομα για παραβάσεις του νόμου περί Ηθών.47 άτομα για τυχερά παιχνίδια (κατασχέθηκαν 213 ηλεκτρονικοί υπολογιστές , 8 παιγνιομηχανήματα, 6 τηλεχειριστήρια, δύο ηλεκτρονικά κλειδιά και 6.250 ευρώ).
Πέντε άτομα για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα (κατασχέθηκαν 1.392 πακέτα τσιγάρα).9 άτομα για παραβάσεις του Νόμου περί Όπλων. Τέσσερα άτομα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, πλαστογραφία, απάτη και παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Ένα άτομο για πλαστογραφία. Δύο άτομα για απάτη κατά συναυτουργία
και 112 άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις.

ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,
ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ,
ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ.

Κατα τα αλλα μια χαρα τα πηγαν!!!!
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ...


ΠΡΕΖΑ TV
3-5-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε συ πρέζα , αφελής είσαι? τους δικούς τους θα πιάσουν ? αυτους τους προειδοποίησαν εγκαίρως να την κάνουν

Ανώνυμος είπε...

ρε πανίβλακα πρέζα, τα 65 άτομα για ναρκωτικά δεν είναι ρε χαμένε? Τα περί ηθών και παιγνίων δεν είναι άτομα της νύχτας? Οι δύο που είναι για ανθρωποκτονία είναι λίγοι?
Άντε να ξεμαστουρώσεις και ξανασχολιάζεις μετά μαλακισμένο.