Παρασκευή, Μαΐου 22, 2009

ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ,ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ...

Χωρίς αντίκρυσμα μοιάζει να είναι το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens Ηellaς Μιχάλη Χριστοφοράκου, ο οποίος είναι από τους βασικούς κατηγορουμένους στην υπόθεση της διακίνησης χρημάτων από τα μαύρα ταμεία της γερμανικής εταιρείας.

«Oχυρωμένος» πίσω από το γερμανικό μοντέλο δικαιοσύνης, ο Μιχ. Χριστοφοράκος έχει κάθε δικαίωμα να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που του παρέχει η νομοθεσία αυτής της χώρας και να κριθεί από τη γερμανική Δικαιοσύνη επιεικώς σε σχέση με όσα προβλέπει το ελληνικό δίκαιο.

Το ένταλμα σύλληψης «έφυγε» χθες από το υπουργείο Δικαιοσύνης μέσω της Εuropol με προορισμό τη Γερμανία, που έχει προθεσμία έναν μήνα από την ημέρα που θα συλλάβει τον κ. Χριστοφοράκο να απαντήσει αν θα τον παραδώσει ή όχι στην Ελλάδα.

Οι επιλογές και η στάση του Μ. Χριστοφοράκου μετά τις τελευταίες εξελίξεις αποτελούν- τουλάχιστον προς το παρόν- αίνιγμα χωρίς λύση, αφού κανείς δεν γνωρίζει αν ο πάλαι ποτέ υπ΄ αριθμόν 1 της Siemens αποφασίσει και πότε να θέσει εαυτόν στη διάθεση της ελληνικής Δικαιοσύνης με ορατό πλέον τον κίνδυνο να βρεθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, έχοντας την ίδια ποινική μεταχείριση με τον συγκατηγορούμενό του Πρόδρομο Μαυρίδη.

ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS KΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
22-5-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: