Πέμπτη, Μαΐου 07, 2009

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΡΟ...

Απογοητευτικές προβλέψεις για πολύ επικίνδυνο καλοκαίρι σε ό,τι αφορά τις πυρκαγιές έκαναν χθες ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης και η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, κατά τη διάρκεια της τελευταίας μεγάλης σύσκεψης για την αντιπυρική περίοδο, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων στο Χαλάνδρι.
Ωστόσο, οι δυσοίωνες προβλέψεις των επικεφαλής της πυρόσβεσης ακούστηκαν μάλλον ως αναζήτηση άλλοθι για όσα ενδέχεται να συμβούν.


Ο κ. Μαρκογιαννάκης παραδέχτηκε ότι πολλά που έπρεπε να έχουν γίνει για την πρόληψη των πυρκαγιών δεν υλοποιήθηκαν.

Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι «οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα και οι πολλές βροχοπτώσεις, που ακόμη συνεχίζονται, έχουν ως αποτέλεσμα αφενός μεν πολλοί δασικοί και αγροτικοί δρόμοι να μη βρίσκονται στην κατάσταση που θα επιθυμούσαμε και αφετέρου να έχει συσσωρευτεί μεγάλη ποσότητα καύσιμης ύλης, λόγω της πυκνής και υψηλής βλάστησης, η οποία ύστερα από λίγο καιρό, όταν θα ξεραθεί, θα γίνει πολύ εύφλεκτη, με συνέπεια να δυσκολεύει το έργο της πυρόσβεσης, αλλά και να έχουμε περισσότερες φωτιές. Κατ επέκταση, η προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλουμε όλοι μας είναι πολύ μεγάλη»...ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...

Την ίδια ώρα, οι συμβασιούχοι πυροσβέστες τονίζουν τον εμπαιγμό που υπέστησαν από την κυβέρνηση, που δεν τους μονιμοποίησε όπως είχε υποσχεθεί και απειλούν ότι δεν πρόκειται πλέον να δώσουν τον εαυτό τους όπως τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα μάλιστα δεκάδες από αυτούς να έχουν χάσει την ίδια τους τη ζωή.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΛΗΣ,ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ..
ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ...

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ...
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ...


ΠΡΕΖΑ TV
7-5-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: