Δευτέρα, Μαΐου 11, 2009

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΩΝ...ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...

Η φωτογραφια ειναι απο το σημερινο Εθνος.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ
ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ...


Εκτεταμένα πολύωρα επεισόδια, τα οποία στιγματίσθηκαν από την κάλυψη και τη συνεργασία, σύμφωνα με καταγγελίες, που παρείχαν αστυνομικοί των ΜΑΤ σε ακροδεξιούς, κατά τη διάρκεια επιθέσεων εναντίον μεταναστών και αντιρατσιστών διαδηλωτών, εκτυλίχθηκαν προχθές το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας.

Oμάδες κρανοφόρων ακροδεξιών με ρόπαλα και λοστούς επιχείρησαν να εισβάλουν στο παλαιό Εφετείο όπου έχουν καταφύγει λαθρομετανάστες. Αστυνομικοί των ΜΑΤ, αν και βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής, σύμφωνα με τις καταγγελίες, δεν επενέβησαν για να αποτρέψουν τις βίαιες επιθέσεις των ακροδεξιών. Με την ανοχή των ΜΑΤ, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ακροδεξιοί πέταξαν πέτρες και βομβίδες κρότου λάμψης εναντίον αντιρατσιστών. Από τις επιθέσεις τραυματίσθηκαν πέντε μετανάστες, χωρίς όμως να συλληφθεί κάποιος από τους δράστες. Αντίθετα, σύμφωνα με καταγγελίες, στην οδό Μενάνδρου ομάδες ακροδεξιών που βρίσκονταν πίσω από τις διμοιρίες, πετούσαν πέτρες εναντίον των διαδηλωτών.

Τα προχθεσινά γεγονότα στην οδό Σωκράτους καταδικάσθηκαν από αντιρατσιστικές οργανώσεις που κατήγγειλαν με ανακοινώσεις τους την κοινή δράση ακροδεξιών και αστυνομικών των ΜΑΤ.

Εντύπωση προκαλεί η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας που για τις συγκρούσεις της οδού Μενάνδρου δεν κάνει καμία αναφορά. Γενικά και αόριστα αναφέρει ότι από το κτίριο του πρώην Εφετείου παρελήφθησαν από σταθμό του ΕΚΑΒ δυο αλλοδαποί και ότι από το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε η Αστυνομία για τη μεταφορά τριών ακόμα αλλοδαπών από την οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Στην οδό Σωκράτους, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός από ρίψη ξύλινου δοκαριού, από το μπαλκόνι του κτιρίου τού πρώην Εφετείου.

Τρεις από τους τραυματίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έφεραν επιπόλαια τραύματα και αποχώρησαν ενώ δυο παραμένουν για νοσηλεία. Με την κατηγορία της επίθεσης με πέτρες και μολότοφ εναντίον αστυνομικών συνελήφθη μια 26χρονη, ενώ προσήχθησαν δυο νεαροί που αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
11-5-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗ!ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ?ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Ν'ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΠΑΘΑΡΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

fantasou preza gia na min sou apanatme pleon poso malakas exeis ginei kai den se parakolouthame oute emeis kan gia na gelasoume kai ligo.. ante geia kai ama thes fotografies me tin perikuklwsi twn ethnikistwn apo ta mat pes mou.. na tin steilw.. EPISIS POSO ROUFIANOI EISTE??

Φαντασμα είπε...

ο νομος κατα της κουκουλας ισχυει μονο για αναρχικους ε?? γτ δεν ειδα να συλαμβανουν κανενα καραφλο αγορι που πετουσε κροτου λαμψης, αγκαλιτσα ηταν ετσι κ αλλιως...