Τετάρτη, Μαΐου 20, 2009

ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΗΓΕΊΤΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ...ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΛΕΜΕ!!!!!

Σκληρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση- αλλά και από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις- προκαλεί η μυστική συναίνεση της ελληνικής κυβέρνησης για την τοποθέτηση Τούρκου πτεράρχου ως διοικητή στο νέο ΝΑΤΟϊκό Κέντρο Αεροπορικού Ελέγχου στη Λάρισα, εναλλάξ με Έλληνα, ανά διετία.

Από το πανίσχυρο αυτό Κέντρο με έδρα τις υπόγειες εγκαταστάσεις έξω από τη Λάρισα, η Συμμαχία θα ασκεί αστυνόμευση στον εναέριο χώρο Ελλάδας, Τουρκίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και μέρους της Αν. Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένου φυσικά του Αιγαίου! Πιο πάνω από το Κέντρο της Λάρισας είναι το αεροπορικό Στρατηγείο στη Σμύρνη που έχει μόνιμο Αμερικανό διοικητή.

Η κατ΄ αρχήν συμφωνία στο σχέδιο του ΝΑΤΟ έγινε πριν από 13 ημέρες μεταξύ των αρχηγών ΓΕΕΘΑ των χωρών της Συμμαχίας και κρατήθηκε μυστική από την ελληνική κοινή γνώμηπροφανώς λόγω των ευρωεκλογών. Η αποκάλυψη της συμφωνίας έγινε χθες από Τούρκους δημοσιογράφους που είχαν επισκεφθεί την έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες για ενημέρωση... Στους βασικούς άξονες της συμφωνίας που «ψηνόταν» εδώ και 3 χρόνια προβλέπεται, σύμφωνα με πηγές του ΓΕΕΘΑ, ότι η εναλλαγή θα αρχίσει με Έλληνα και θα ακολουθήσει Τούρκος- η Βουλγαρία και η Ρουμανία, ως νέα μέλη, δεν διεκδίκησαν τη θέση. Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ κατά την περίοδο που θα είναι Τούρκος διοικητής στη Λάρισα (CΑΟC-4), ο υποδιοικητής θα είναι Έλληνας, όπως Έλληνας θα είναι κατά τη χρονική αυτή περίοδο και ο Νο2 (επιτελάρχης) του προϊστάμενου αεροπορικού Στρατηγείου στη Σμύρνη.

Για το κατά πόσο θα επιτευχθούν αυτές οι δικλείδες ασφαλείας υπάρχουν ερωτηματικάάλλωστε και πηγές του ΓΕΕΘΑ σημείωναν ότι «το θέμα συνολικά βρίσκεται σε εξέλιξη». Επίσης σε μια προσπάθεια να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις, κύκλοι του ελληνικού Πενταγώνου έλεγαν ότι για να εφαρμοστεί το μοντέλο θα χρειαστούν 1-2 χρόνια συζητήσεων. Αντίθετα, το ΝΑΤΟ έχει κάνει τους σχεδιασμούς με στόχο να κλείσει πλήρως το θέμα εντός του 2009!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ
ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;

ΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ,
ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ...


ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;;;;
Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ...ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...
ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ.
Ο ΤΟΥΡΚΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
20-5-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: