Κυριακή, Μαΐου 10, 2009

ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΑΣ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ;;;ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ..

καντε κλικ στην εικονα

Στο έγγραφο (Φ. 708/150/70128/ Σ.1362 της 6ης Οκτωβρίου 2008) αναφέρονται διαπιστώσεις από επιθεωρήσεις στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγιεινής της ΑΣΔΕΝ. Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρεται πως:
Σε πολλούς ηλεκτρικούς πίνακες, είτε δεν υπάρχει αντιηλεκτροπληξιακός διακόπτης είτε ήταν συνδεδεμένος με λάθος τρόπο είτε υπήρχε στον πίνακα αλλά δεν ήταν συνδεδεμένος.
Αρκετά τμήματα δικτύων - φωτιστικά σώματα - πρίζες -διακόπτες, τα οποία βρίσκονται σε χώρους με ύπαρξη ύδατος ή και υδρατμών (λουτρά, τουαλέτες, μαγειρεία κ.τ.λ.) δεν είναι κατασκευασμένα αδιάβροχα ή δεν έχουν συνδεθεί με τον προβλεπόμενο τρόπο.
Σε πολλές περιπτώσεις το ηλεκτρικό δίκτυο χαμηλής τάσης διέρχεται μέσα από δένδρα.
Σχεδόν στο σύνολο των μαγειρείων που επιθεωρήθηκαν, δεν υφίσταται σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης.
Υπάρχει φθαρμένος μηχανολογικός εξοπλισμός ή εξοπλισμός που δεν πληροί τις προδιαγραφές της EE.
Διαπιστώθηκε πλήρης απουσία συλλογικών πυροσβεστικών εγκαταστάσεων.


Στο μεταξύ, πληθαίνουν οι καταγγελίες για την κατάσταση στα στρατόπεδα, από την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων, μια ομάδα ανθρώπων που επιδιώκει να σταθεί στο πλευρό των στρατευμένων και να δημοσιοποιεί τα προβλήματα που εντοπίζουν οι ίδιοι οι στρατευμένοι σε όλα τα στρατόπεδα. Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση, η οποία βασίστηκε στις πληροφορίες που οι ίδιοι οι στρατευμένοι παρέχουν στην Επιτροπή, τα προβλήματα σε διάφορα στρατόπεδα σε όλη την Ελλάδα εντείνονται.

ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΠΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;;;

ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΝΕΚΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ,Ή ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΊΤΕ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ;;;

ΕΦ'ΟΣΟΝ Η ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΑΣ...ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.

ΠΡΕΖΑ TV
10-5-2009


ethnos

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

niko se liges meres mpainw neos!!!!

ela re mlka den mporei na einai toso xalia. den enoo apo eksoplismo kai poiothta. alla siga twra to pragma re malaka pou les na katargithei.

den eiani opws palia. opws legan oi papoudes mas ksereis :P

kai sto katw katw na ksereis oti an kaneis parapona mporeis na peis se dioikhth "h me stelnete me metataksi px. ilikou polemou pou einai eykola h tha aytoktoniso" (etsi tha to peis dithen).

gia malakes tous exeis? me thn 1h tha se steiloun! dokimasmeno!

mono oyk kai eidikes dynameis pezoyn ta trela trela kapsonia pou deixneis kata kairous.

ki ekei paei opoios exei thn trela.

kalimera!