Τρίτη, Μαΐου 12, 2009

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΤΗΝ COSMOTE...ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΞΑΔΕΛΦΕ;;;;

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογομουρης, δήλωσε σήμερα ότι δεν είχε καμία απολύτως ανάμειξη στις διαδικασίες εξαγοράς της εταιρείας Γερμανός από την Cosmote, απαντώντας σε πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου αναφορικά με ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση αυτή.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι σε σχετική και γενικού χαρακτήρα ενημέρωση του κ. Αλογομουρη ύστερα από πρωτοβουλία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ κ. Π. Βουρλούμη, ο τελευταίος αναφέρθηκε στη διεξαγωγή συνομιλιών για την ενδεχόμενη εξαγορά. Η απάντηση του κ. Γιώργου Αλογοσκούφη ήταν ξεκάθαρη: "Εσύ διοικείς τον ΟΤΕ και κάνε ό,τι είναι καλό".

"Κάθε προσπάθεια εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μερίδας του Τύπου να παρερμηνεύσει τα γεγονότα και να εμπλέξει τον τέως Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών είναι κακόβουλη, συκοφαντική και πολιτικά απαράδεκτη", αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

OKAY ΞΑΔΕΛΦΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...
ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ,
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΕΤΑ;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...


ΠΡΕΖΑ TV
12-5-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: