Σάββατο, Μαΐου 02, 2009

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ...ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ F-16 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ TEST...(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Τον «ψόφιο κοριό» κάνει η κυβέρνηση και ετοιμάζεται να παραλάβει από τις ΗΠΑ τριάντα F-16 χωρίς προηγουμένως να έχουν γίνει από την ελληνική Πολεμική Αεροπορία τα αναγκαία εργοστασιακά τεστ αποδοχής!
Η συγκεκριμένη μεθόδευση αποκτά μεγαλύτερη διάσταση καθότι τα υπό παραλαβή 30 F-16, που παραγγέλθηκαν από τη ΝΔ εν μια νυκτί τον Ιούλιο του 2005, θα έχουν ενσωματωμένο το σύστημα αυτοπροστασίας ASPIS ΙΙ, το οποίο όμως η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία έχει απορρίψει ως ακατάλληλο για την τοποθέτησή του στα προηγούμενα F-16!

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΟ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
2-5-2009


εθνος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η πλακα ειναι οτι ολα αυτα εχουν πανω gps και καθε στιγμη οι αμερικανοι ξερουν που βρισκονται τα αεροπλανα είτε ειναι στις "κρυφες" (χαχαχαχα) βασεις ειτε στον αέρα.

Ανώνυμος είπε...

re vlakako pou pigan ta comments???
pws eksafanistikan? ta pire to eurika e???
to ekanes gargara ki auto vlepw
auto gia na ma8eis ti simainei anonymous
ase pou exeis pesei kai apo to sync
polu suntoma 8a eisai ektos top 5

Alehandro είπε...

Ανώνυμε 3:31 εισαι πολυ μπρουταλ.

out of my league ... :-'(

Aρχιραββίνος Βαλκανίων της Παγκόσμιας Εκκλησίας Θεού-Δέντρο είπε...

Πουλήστε τα όπλα ρουφιάνοι!


Αγοράστε λιπάσματα για τα καημένα τα δέντρα.

Αγκαλιαστέ την αγάπη και δεχθείτε την παντοδυναμία του ΘΕΟΥ-ΔΕΝΤΡΟ.
http://ecclesia-d.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση?