Κυριακή, Μαΐου 24, 2009

ΤΟ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ NEWS ΨΑΧΝΕΙ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ...

Tην επιθυμία του να βγει το “Αλ Τσαντίρι” ζωντανά και από τη Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσω των ερτζιανών, τονίζοντας ότι αναζητά έναν χώρο στην πόλη, ο οποίος θα φέρει τη σφραγίδα του και θα μπορεί να φιλοξενεί δικές του παραστάσεις και θεατρικές παραγωγές συναδέλφων του.

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος του κοινού και της Agb, μιλώντας στο πλαίσιο εκπομπής που παρουσιάζουν η Έφη Τσαμπάζη και ο Θανάσης Κουτλιάνης στο Radio ΔΕΘ 104,9 FM, δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του και την αγάπη του για το κοινό της Θεσσαλονίκης, επισημαίνοντας ότι καταβάλλει προσπάθειες για τη μετάδοση του "Αλ Τσαντίρι" από τη νύμφη του Θερμαϊκού. Ωστόσο, όπως δήλωσε, στην παρούσα χρονική στιγμή “οι τεχνικές υποδομές δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ενός τέτοιου τηλεοπτικού εγχειρήματος”.
Από τη συζήτηση δεν έλειψαν και οι επόμενοι "Δέκα Μικροί Μήτσοι", μεταξύ των οποίων θα είναι και ο αγαπημένος μας Θεσσαλονικιός… Σημειωτέον και σύμφωνα με το γνωστό δημιουργό οι "Δέκα μικροί Μήτσοι" ετοιμάζονται οκτώ χρόνια μετά την πρώτη προβολή τους στο Mega να επιστρέψουν στη μικρή οθόνη. Το εν λόγω μοναδικό επεισόδιο, όπως πληροφορούμαστε, θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Νοέμβριο ή Δεκέμβριο στον Alpha...

Φωφω Μπονιου-Μακεδονια

ΠΡΕΖΑ TV
24-5-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ Ε;;;;;;;
ΤΡΕΛΛΟ ΑΓΟΡΙ.
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ
ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ Ε;;;;;
A ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΦΑΙ.