Πέμπτη, Μαΐου 21, 2009

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΠΟΙΟΙ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ SIBILLA-GR;ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ,Ή Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ GOOGLE???


Δεν ξερουμε πλεον ποιον να πρωτο-υποψιαστουμε...
Τα δυσαρεστημένα γιουσουφακια της ΕΥΠ,τα οποια τα βρηκαν σκουρα με το sibilla-gr και τις αποκαλυψεις που κατα καιρους εκανε...ή τα κουμασια του Ισραηλ...τα οποια...προμηθεύουν με λογισμικα και την χωρα μας;;;;

Η υποθεση με την διαγραφη του εν λογω blog,οχι μονο βρωμαει απο παρακρατος,που δεν θελει να υπαρχουν ελευθερες φωνες στο διαδικτυο...οχι μονο βρωμαει απο παρασκηνιακη προπαγανδα των Ισραηλιτων,οι οποιοι θελουν να ελεγχουν και να φιλτραρουν τα παντα,απ'οσα γραφονται γι'αυτους...αλλα ειναι μια ακομη αποδειξη,οτι στον κοσμο που ζουμε...μπορεις να λες οτι θες,αρκει να μην ενοχλεις.
Πολυ συντομα,θα υπαρξει ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟ κειμενο,με το τι εγινε,αλλα και το ποιους υποψιαζεται η ομαδα του sibilla-gr,με αποκαλυψεις που θα προκαλεσουν.

Το Blog εχει επανελθει...αλλα αν δεν γινουν οι απαραιτητες ενεργειες...μαλλον θα ειναι κατι το προσορινo και λογικα θα διαγραφει απο την Google.
Aυτη τη στιγμη γινονται προσπαθειες ωστε να βρεθει λυση...και αμεσως μετα θα υπαρξει και οι σχετικη συνεχεια.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ.

ΠΡΕΖΑ TV
21-5-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δουλευει το μπλογκ. Μαλλον κανενα προβλημα με τον σερβερ. Ηρεμήστε λίγο. Μην βλέπετε παντού πράκτορες

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

το Blog δουλευει αλλα εχει σταλει στη google αιτημα για την διαγραφη του.Δεν βλεπουμε πρακτορες...Απλα περιμενετε να δειτε σε λιγο και την επισημη τοποθετηση της ομαδας του sibilla-gr.δεν ειναι απλο θεμα,πιστεψτε μας...Καποιοι θελουν να κλεισουν καποια στοματα....