Τετάρτη, Μαΐου 13, 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ...ΠΗΡΑΝ ΜΙΖΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!!

Εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens προκαλεί η παράσταση πολιτικής αγωγής, που έχει δηλώσει από τον περασμένο Ιούλιο ο ΟΤΕ και τον περασμένο μήνα το ελληνικό Δημόσιο, την οποία αγνοούσαν επισήμως μέχρι την Τετάρτη οι συνήγοροι των κατηγορουμένων.

Η αντίδρασή τους έγινε εντονότερη, όταν είδαν ότι στο κείμενο της δήλωσης παράστασης πολιτικής αγωγής εκ μέρους του ελληνικού Δημοσίου, που εκπροσωπείται από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, γίνεται λόγος για χρήματα που δόθηκαν σε πολιτικούς των δύο μεγαλύτερων ελληνικών πολιτικών κομμάτων,
δηλαδή των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.


Τόσο το ελληνικό Δημόσιο, που ζητά 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, όσο και ο ΟΤΕ, που εκπροσωπείται από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό του, Παναγή Βουρλούμη, υποστηρίζουν ότι επλήγη βαρύτατα το κύρος και η αξιοπιστία τους.

Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων στην υπόθεση της Siemens επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης τον προϊστάμενο της Τριμελούς Διοίκησης του Πρωτοδικείου, Δημ. Κράνη, αλλά και τον 4ο ειδικό ανακριτή, Ν. Ζαγοριανό, διαμαρτυρόμενοι έντονα για το γεγονός ότι, παρότι καλούνται σε απολογία στις 20 του μηνός, δεν έχουν λάβει γνώση των εγγράφων αυτών της δικογραφίας.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΩΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΟΧΟΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
13-5-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως δυστυχώς, ούτε για το σκάνδαλο ΓΕΡΜΑΝΟΣ που εμπλέκεται Ν.Δ. - Κ.Κ.Ε. θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια.
Ο Καραμανλής με το κλείσιμο της βουλής φρόντισε να προστατέψει και τον "Αριστερό ψάλτη της Δεξιάς"...
:)

Ανώνυμος είπε...

ρε μπας και εισαι ο παγκαλος?