Σάββατο, Μαΐου 30, 2009

ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS...

'Εγγραφο,το οποίο αποδεικνύει τις στενές σχέσεις της "Siemens" με τη λιβεριανή "Mayo Investments Corporation", εταιρεία που είχε διαδραματίσει ρόλο "ιμάντα μεταφοράς ωφέλιμων πληρωμών" για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, έχει στα χέρια του, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο ειδικός ανακριτής κ. Νίκος Ζαγοριανός.

Το έγγραφο αυτό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας Πρώτο Θέμα,έφτασε στο γραφείο του ανακριτή της υπόθεσης των μαύρων ταμείων του γερμανικού πολυεθνικού κολοσσού χωρίς,όμως, να έχει αξιοποιηθεί,τουλάχιστον μέχρι στιγμής,καθώς η υπόθεση έχει πλέον παραγραφεί. Oπως αναφέρουν, πηγές της δικηγορικής εταιρείας "Debevoise & Plimpton LLP" (η οποία προσελήφθη από την ίδια τη «Siemens Γερμανίας» για να εξιχνιάσει την υπόθεση των μαύρων ταμείων της εταιρείας), το έγγραφο αυτό αποδεσμεύτηκε από την ίδια την D&P και αναφέρει ότι οι υπεύθυνοι της "Siemens" κατέθεσαν την πενταετία 19901994 χρήματα στη λιβεριανή εταιρεία "Mayo Investments Corporation" (διαχειριστής ήταν ο εφοπλιστής Σπύρος Πολέμης).
Η ύπαρξη των ντοκουμέντων αυτών για τα εμβάσματα της "Mayo" στο γραφείο του κ. Nίκου Ζαγοριανού επιβεβαιώνεται και από ανώτατες δικαστικές πηγές στην Αθήνα. Και έτσι αποκτά το θέμα της "Siemens" μέγιστη πολιτική διάσταση, αφού αποκαλύπτεται, μία εβδομάδα προ των ευρωεκλογών,ουσιαστικά η χρηματοδότηση του κυβερνώντος κόμματος από τα ταμεία της "Siemens".

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ...ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS...ΟΣΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

ΠΡΕΖΑ TV
30-5-2009


περισσότερα στο ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι λερωμένοι ως τα μπούνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ,οι μιζες πήγαιναν σύννεφο,και οι βαλίτζες σαν χαλαζόπτωση.Απο που έκαναν όλοι αυτοι περιουσίες και κορδώνονται ως αυτοδημιούργητοι,απ΄της συκιάς το γάλα?Κορόιδα έλληνες..,ψηφίστε τους ψηφίστε τους χαλκάδες βάλτε στους λαιμούς.

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά, που είναι τα στοιχεία, που εμπλέκουν το ΠΑΣΟΚ, στην υπόθεση;
Ο Τσουκάτος, ένας εξωθεσμικός Τεχνοκράτης, σύμβουλος του Σημίτη, δεν υπήρξε ποτέ Κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Ούτε και υπάρχουν στοιχεία, που να αποδεικνύουν, ότι το ένα εκατομ. Μάρκα του Τσουκάτου, πήγαν στο ΠΑΣΟΚ, παρά μόνο τη δήλωσή του.
Στοιχεία φίλοι μου, στοιχεία!!

Για τους Γαλάζιους, όμως υπάρχουν, μόνο στοιχεία, όχι υπόνοιες.
Α!! και κάτι άλλο που θυμήθηκα τώρα.
Τι γίνεται με τον Γερμανό, ακόμα να αποδείξεται, ότι δεν είχατε αγοράσει μετοχές χειραγώγησης.

Σσσσσσσ!!!!!

Όταν δεν είσαι καθαρός, δεν μιλάς για τις υποτιθέμενες βρωμιές των άλλων.

Λυκούργος Μυτιληναίος