Σάββατο, Μαΐου 02, 2009

STATE DEPARTMENT: Foreign Terrorist Organizations and Greece...Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Πρόβλημα που συνδέεται με την τρομοκρατία χαρακτηρίζει , εμμέσως πλην σαφώς,τη αυξανόμενη λαθρομετανάστευση στη χώρα μας η ετήσια (για το 2008) έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την τρομοκρατία.

Ταυτόχρονα κάνει αναφορά στις "εξτρεμιστικές δηλώσεις" που κάνουν από τη φυλακή τα συλληφθέντα μέλη της 17Ν, και αναγνωρίζει ως ενεργές οργανώσεις, εκτός από την "17 Νοέμβρη", τους "Επαναστατικούς Πυρήνες" (ΕΛΑ) και τον "Επαναστατικό Αγώνα". "Θα εξετάσουμε την έκθεση και εφόσον κριθεί αναγκαίο θα πράξουμε τα δέοντα" τονίζει το υπουργείο Εξωτερικών.

"Η Ελλάδα όλο και εντονότερα αποτελεί πύλη εισόδου λαθρομεταναστών από τη Μέση Ανατολή και την Νότια Ασία προς την Ε.Ε. και υπάρχουν ανησυχίες ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως σημείο διέλευσης για τρομοκράτες που ταξιδεύουν στην Ευρώπη και ΗΠΑ", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση, όπου προστίθεται ότι "το 2008 αυξήθηκαν δραματικά οι δίοδοι λαθρομεταναστών στο Αιγαίο και συνελήφθησαν περίπου 100.000 λαθρομετανάστες".http://www.state.gov/s/ct/rls/crt/2008/122432.htm

Για τη "17 Νοέμβρη" επισημαίνεται ότι συλληφθέντα μέλη της συνέχισαν να προβαίνουν σε εξτρεμιστικές δημόσιες δηλώσεις από τη φυλακή, όπως ο Δ. Κουφοντίνας, ο οποίος, μέσω του Τύπου, κάλεσε σε άμεση δράση κατά του καπιταλιστικού συστήματος, ενώ για τον "Επαναστατικό Αγώνα" γίνεται αναφορά στα περιστατικά της 23ης Δεκεμβρίου, όταν βλήθηκε λεωφορείο των ΜΑΤ στο Γουδί, και της 24ης Οκτωβρίου, όταν τοποθετήθηκε βόμβα στην εταιρεία Shell .

Επίσης διατηρούνται και σε αυτή την έκθεση οι επισημάνσεις για τις επιθέσεις με εμπρηστικούς μηχανισμούς των αυτοαποκαλούμενων αναρχικών εναντίον "ιμπεριαλιστικών-καπιταλιστικών στόχων" και αμερικανικών εταιρειών.

Ταυτόχρονα στο εισαγωγικό σημείωμα υπογραμμίζεται ότι " Ελλάδα και οι ΗΠΑ έχουν ισχυρή πορεία (record) αντι-τρομοκρατικής συνεργασίας", μέσω προγραμμάτων όπως το CSI (Container Security Initiative), καθώς και η συμμετοχή της χώρας μας στην Διεθνή Δύναμη Αρωγής για την Ασφάλεια στο Αφγανιστάν (ISAF).

Οπως μπορουμε να παρατηρησουμε το State Deparetment,εξακολουθει να θεωρει ως περασμα τρομοκρατων την Ελλαδα...παρολες τις φιλικες σχεσεις της Κυβερνησης με αυτη της Αμερικης.
Αυτο συμβαινει καθως:
Παρολο που η χωρα μας συμμετεχει ενεργα σε ολους τους τρομονομους δεν εχει επικυρωσει ακομη την συμβαση μεταξυ Αμερικης-Ελλαδας,η οποια θα επιτρεπει την εκδοση κρατουμενων,υποπτων για εμπλοκη σε τρομοκρατικες οργανωσεις,στο εξωτερικο και πιο συγκεκριμενα στις ΗΠΑ,για ανακριση.
Το παραπανω μαλιστα,συμφωνα με την ημερισιο τυπο,αποτελεσε και μιζον θεμα της συναντησης Καραμανλη-Obama η οποια εγινε τον προηγουμενο μηνα.

Μαλιστα,με το προσχημα του οτι η Ελλαδα αποτελει περασμα τρομοκρατων,η Αμερικανικη Κυβερνηση,θελει να στειλει τα δικα της μηνυματα στους κυβερνοντες μας...ωστε να τους πιεσει αναφορικα με τις καλες σχεσεις που διατηρουμε με τους Βορειους,πραγμα το οποιο ενοχλει πολυ τα επεκτατικα σχεδια της Δυσης.

Με αλλα λογια η Ελλαδα ειναι η πουτανα ή οποια πλεον καλειται και επισημα,να διαλεξει νταβατζη.
Και το παιχνιδι της προπαγανδας,συνεχιζεται...

ΠΡΕΖΑ TV
1/2-5-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νέο τρομοκρατικό χτύπημα σημειώθηκε στην μπλογκόσφαιρα πριν από λίγες ώρες με εγκέφαλο τον γνωστό άγνωστο 44χρονο ανώνυμο sysadmin που σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη δύναμης διέγραψε εκατοντάδες σχόλια από δεκάδες ιστοημερολόγια αθώων netizen.

Ο «ανώνυμος νίτζα» χτύπησε μεταξύ των άλλων στα μπλογκ: της 'Αμαλίας', του 'Δρ.Φλάντζα', του 'ΠρέζαTV', του 'IMAGINOS', της 'Κοπτοραπτούς', της 'Μανταλενας Παριανός', του 'Κυκλοδίωκτου', της 'Λωλίτας', του 'Κοτσανιου' κ.α, σκορπώντας τον πανικό στους ανυποψίαστους μπλόγκερς που είδαν τις πνευματικές τους περιουσίες να εξαφανίζονται και πλέον νιώθουν εντελώς απροστάτευτοι.

Σε δηλώσεις του ο δημοφιλής πρόεδρος των χρηστών του ίντερνετ παρουσιάστηκε καθησυχαστικός και δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στα όργανα της τάξης που εργάζονται για τη σύλληψη του ενόχου.

Η υπόθεση εξετάζεται ήδη από τα λαγωνικά της υπηρεσίας Δίωξης Ηλ. Εγκλήματος στη Γ.Α.Δ.Α και δεν αποκλείονται προληπτικές συλλήψεις, ενώ τα κίνητρα του δράστη για τον οποίο υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι εδώ και 25 χρόνια δραστηριοποιείταιι μόνος του, παραμένουν άγνωστα.
ΥΠΟΔΟΛ press

Ανώνυμος είπε...

Διακρίνω μια ψιλοικανοποίηση τους διαβάζοντας την αναφορά στα αγγλικά.