Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2009

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ,Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ,ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...

Κλιμάκωσε την αυστηρή αντιμετώπισή του απέναντι στην οικογένεια του φυγόδικου Χρήστου Καραβέλα ο ανακριτής, ο οποίος, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, έκρινε προφυλακιστέα τη σύζυγο και τη μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες του σε βάρος των οποίων μια μέρα νωρίτερα είχε εκδώσει εντάλματα σύλληψης, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από το νομικό κόσμο.Oι άλλες δύο κόρες του Χρήστου Καραβέλα αφέθησαν ελεύθερες κατόπιν αποφάσεως των δικαστικών λειτουργών, υπό τον όρο όμως να έχουν καταβάλει μέχρι τη Δευτέρα από 1 εκατ. ευρώ σε μετρητά, ενώ διέταξαν και την απογόρευση εξόδου τους από τη χώρα. Ο συνήγορος υπεράσπισής τους, Γιάννης Μαρκουλάκος, σε δηλώσεις του, υπενθύμισε ότι τα χρήματα της οικογένειας του πρώην οικονομικού διευθυντή της Ζίμενς έχουν «παγώσει» με διάταξη του ανακριτή Νίκου Ζαγοριανού και ως εκ τούτου είναι πολύ δύσκολο να έχουν συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό που θα τους εξασφαλίσει την ελευθερία τους. Σε διαφορετική περίπτωση, πρόσθεσε ο κ. Μαρκουλάκος, και οι άλλες δύο κόρες του Χρήστου Καραβέλα, αν δεν πληρώσουν εγκαίρως την εγγύηση,
κινδυνεύουν με προφυλάκιση.
Η μεταφορά χρημάτων από την Ελβετία το διάστημα από το 2004 έως το 2008 σε κοινούς τους λογαριασμούς σε τράπεζες της Αθήνας... προδίδουν, κατά το κατηγορητήριο, την πρόθεση των παιδιών του Χρ. Καραβέλα, δύο από τα οποία τον κρίσιμο χρόνο δεν είχαν ακόμη ενηλικιωθεί, να ενταχθούν στον συνολικό σχεδιασμό της αξιόποινης δράσης του πατέρα τους.

«Αυτή η απόφασή σας θα αποτελέσει σταθμό στα δικαστικά χρονικά. Θα σας ακολουθεί για όλη σας τη ζωή», ήταν οι πρώτες λέξεις που κατά δήλωσή του είπε στον ανακριτή ο κ. Γιάννης Μαρκουλάκος, δικηγόρος της 25χρονης κόρης του Χρήστου Καραβέλα, η οποία συνελήφθη προχθές το βράδυ φτάνοντας στο σπίτι της οικογένειας, στην Εκάλη. Ο δικηγόρος του Χρ. Καραβέλα ερωτώμενος παραδέχθηκε ότι επικοινωνεί με τον καταζητούμενο εντολέα του και εξέφρασε την ελπίδα «να αντέξει γιατί νιώθει υπαίτιος για την ταλαιπωρία των παιδιών του».Οι συλληφθείσες δεν ζήτησαν προθεσμία για να προετοιμάσουν την απολογία τους. Επέλεξαν να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις στον ανακριτή αμέσως, αντί να κάνουν χρήση του δικαιώματος που ο νόμος προβλέπει για ολιγοήμερη προθεσμία. Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά του καταζητούμενου αρνήθηκαν πως όταν συναινούσαν για το άνοιγμα κοινών λογαριασμών με τον πατέρα τους γνώριζαν πως τα χρήματα που διακινούνταν προέρχονταν από παράνομες πράξεις. Όπως υποστήριξαν μεταξύ του 2003 - 2004 ο πατέρας τους αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας και υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Τότε αποφάσισε να συμπεριλάβει τα μέλη της οικογένειάς του στα τραπεζικά του πλάνα ανοίγοντας κοινούς λογαριασμούς με το καθένα από τα τέσσερα παιδιά του.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ SIEMENS...ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ...
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΦΙΑ,ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
3-6-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε μπορει να εισαι τοσο βλαμμενος

Στα αρχιδια μας,να συλλαβουν και τη γιαγια και τον παππου,δεν θα μας δουλευουν μια ζωη,δεν ειδα δεν ξερω,γαμω την παναγια τους.
Και τη δικια σου μαζι αχρηστο κομματοσκυλο.

Ανώνυμος είπε...

μην τρελλαθούμε τώρα..
Τι φταίνε τα παιδιά;
Αυτά ήξεραν πως ο μπαμπάς έχει λεφτά και τους παρέχει άνετη ζωή.
Σιγά μην φταίνε επειδή ο πατέρας τους δεν ήξερε που τα έμπλεξε.
Και είναι άκρως παράλογος ο χειρισμός της υπόθεσης.
Λαϊκιστί: Βαράω το σαμάρι ν'ακούσει ο γάιδαρος

Ανώνυμος είπε...

Για τα εκατομμύρια που έτρεχαν στους λογαριασμούς τους δε ξέραν τίποτα τα "παιδάκια"; Μόνο να τα τρώνε ξέραν;